Arkadaşlar oyun bende düzgün çalışmıyor. Sadece en düşük ayarlarda aşırı kötü grafiklerle çalıştırabiliyorum. Oyunu açmak istediğimde önce;
"Warning: Your computer does not meet the minimum specifications necessary to run this software. You may experience errors during operation. The video card does not have the necessary specifications. (VRAM 64mb)"
hatası veriyor ve "Durdur, Yeniden dene, Yoksay" seçenekleri çıkıyor. Yoksay dersem dediğim gibi rezil grafiklerle oyun açılıyor. Settings'den ayarlama yapmak istediğimde;
"Your computer does not meet the minimum specifications necessary to run this software. You may experience errors during operation."
hatasını verdikten sonra ayarlar ekrana geliyor fakat hiçbir ayarı yükseğe çekemiyorum. Örneğin Quality'yi High'a almak istediğimde;
"The settings can not be reflected due to the video card's specifications" diyor.
Yani ekran kartımı oyun tam olarak algılayamıyor. Sistemim oyun için fazlasıyla yeterli fakat belki bir fikriniz olur diye yazıyım.
pc özellik asus 940 pin anakart 800 mhz amd althon 6000 x2 3 gb ddr2 667 mhz ram 1 gb hd3850 256 bit ddr 2 xpervision
sistemin iyi ama niye çalıştırmıyor directx'in son sürümünü yükledin mi? ve ya ekran kartının sürücüsünü güncelleştir belki o zaman sorun düzelir
muhtemelen directx ve driver sorunu. hero_MERT e katılıyorum.
bende de çıkıyodu başlarda.. ekran kartının driver ını yükle
Dostum bendede aynı hata var valla yardımcı olursanız çok sevinirim.Ekran kartını yüklüorum cdden olmuo hata verio.8600 gt 512mb ekran kartı amd5000 işlemci 4gb ram.bundan düşük makinelerde olmuo bu hata.yardım lütfen
Arkadaşlar öncede belirttim şimdide söylüyorum.Bu uyarının ne olduğunu az biraz bilirsiniz ekran kartınız oyunu çalıştırması için yetersiz minimum sistem ayarlarına bakın diyor ama hd3850 bunu nasıl açamaz açar tabiki ama şunun driverlarını en son sürümlerini ve directx in son sürümünü yükleyin yinede olmazsa yeni bir dvd bulun iyi forumlar.
Bendeki 64 Bit Vista da aynı sorun vardı. 1.2 patchini yükleyince sorun ortadan kalmıştı. 1.2 patchini yüklemeyi deneyin.
Muhtemelen sorun sürücülerdendir,güncelleştirmeyi deneyin.
kitserver kur düzelir
ya bende bugün aldım kurdum pes2008 i ve aynı sorun ile karşılaştım.Arkadaşlardan biri 1.2 patchini yükleyince olyor demiş,neyin patch ini nerden yüklicem:) Bu arada bende 64 bit vista kullanıorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme