Şimdi Ara

PES 2008 Önsipariş İmkanı (Yaklaşık 50 YTL) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: eagle_f1

PES 2008 piyasaya çıkkmadan orjinalini almayın derim arkadaşlar,geçen seneki online problemleri devam ediyorsa uzak durmak lazım tabi 4mbt bağlantınız var ise o ayrı

bizi ilgirendiren japon serverlar , cunku onlar baglantiyi sagliyor . avrupada londrada var .www.speedtest.net ten londrayi secip ping atin , sizin hiziniz o olucaktir. tabiki eger japon server istiyorsaniz , muhtemelen japonyaya ping atin ...

PES 2008 Önsipariş İmkanı (Yaklaşık 50 YTL)
    londra

yokohama - japonya

• Hocam Yazdıklarınızı okumadım fakat ben bildiğim fiyatı yazayım ya da bulduğum diyeyim

18.36 Paund kargo masrafı dahil...

Kaynak: pes2008-konami.blogspot.comPES 2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 5 Ekim 2007; 23:25:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orjinalden alıntı: eagle_f1

PES 2008 piyasaya çıkkmadan orjinalini almayın derim arkadaşlar,geçen seneki online problemleri devam ediyorsa uzak durmak lazım tabi 4mbt bağlantınız var ise o ayrı

bizi ilgirendiren japon serverlar , cunku onlar baglantiyi sagliyor . avrupada londrada var .www.speedtest.net ten londrayi secip ping atin , sizin hiziniz o olucaktir. tabiki eger japon server istiyorsaniz , muhtemelen japonyaya ping atin ...

londra

yokohama - japonya

Arkadaşım ben denedim speedtest olayını Download 390 kb/s Upload 85 kb/s çıktı..Anlamadım ben bişey bundan..1 mb bağlantı var bu arada...

• 16 gün sonra oyun çıkıyor :) Bu fiyata başka yerde bulmanız neredeyse imkansız. Bu önsiparişi kaçırmayın bence :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.