Şimdi Ara

PES 2008 Önsipariş İmkanı (Yaklaşık 50 YTL) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1MB BAGLANTI İLE PES2008 Mİ OYNAYACAZ PES6 OYNAYAMIYOZ DOGRU DÜRÜST
  • Sakat işler Bunlar... Çıksın bi öle alın
  • PES 2008'in KESİN OLARAK ÇIKIŞ TARİHİ YAYINLANDI MI..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuratcan -- 19 Eylül 2007; 1:24:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leweo

quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

yahu ne gerek var öle 50 milyon falan iki sıfır daha koy araba al =9

oyun çıksın ertesi gün bizim eşref abide zaten tak 5 milyon

katılmıyorum Ben de öğrenci olmam nedeniyle her ne kadar orjinal oyuna para veremiyor olsam da(gerci pes5i alabilmiştim orjinal ama) en azından emeğe saygı, ne gerek var demeye gerek yok, param olsun hiç bir oyunu para vermeden oynamam, tabi o zaman daha secici olurum. Ayrıca eger oyun gercekten bekledigimiz gibiyse online olmasa bile o parayı verip oyunu orjinal alacagım, adamların hakkı bu sonucta...

emek tamamda napalım yok işte paraaaaaaaaaaa aallhım yaaaa

• bilmişlik taslamak gibi olmasın ama konaminin açıklamasında network veri gönderim sıkıştırması yaparak oyundaki lagleri 4 kata kadar azaltmışlar.

yani 1mbit te kasan pes6, pes 2008 de sanki 4mbit bağlantınız varmış gibi olcakmış.
  • hocam bu haber i verdin ya artık pes 2008 farklı bakıyorum. 1 mb baglantı ile pes6 da lag oluyor az ama o az lag oyunu bayagı etkiliyor yanı şimdi ben 4 mb baglantım var gibi oynayacam hı inş ole olur hele birileri alsın dogruysa hiç acımam 50-60 ytl ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: levo939

quote:

Orjinalden alıntı: leweo

quote:

katılmıyorum Ben de öğrenci olmam nedeniyle her ne kadar orjinal oyuna para veremiyor olsam da(gerci pes5i alabilmiştim orjinal ama) en azından emeğe saygı, ne gerek var demeye gerek yok, param olsun hiç bir oyunu para vermeden oynamam, tabi o zaman daha secici olurum. Ayrıca eger oyun gercekten bekledigimiz gibiyse online olmasa bile o parayı verip oyunu orjinal alacagım, adamların hakkı bu sonucta...

emek tamamda napalım yok işte paraaaaaaaaaaa aallhım yaaaa

ben sana paran yoksa oynama demiyorum ki, "ne gerek var" gibi bir kalıbın kulanımının yanlıs oldugunu gösteriyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

hocam bu haber i verdin ya artık pes 2008 farklı bakıyorum. 1 mb baglantı ile pes6 da lag oluyor az ama o az lag oyunu bayagı etkiliyor yanı şimdi ben 4 mb baglantım var gibi oynayacam hı inş ole olur hele birileri alsın dogruysa hiç acımam 50-60 ytl ye

• quote:

Orjinalden alıntı: PıѪr

quote:

biizmki kazım abi
    colin kazım

• Oyunun fiyatı gerçekten iyi ama kafama takılan 1-2 soru var.

1-) Acaba 1mb baglanti ile oyunu sorunsuz oynayabilicekmiyiz?
    2-) Oyunda online oynamak için başka tanımadığımız bir oyuncu bulabiliceğimiz seçenek varmı?
  • 1mb baglantıda nasıl olur o çok önemli
  • valla bu konuyu iki üç hafta önce açtım ama bazı arkadaşlar ukala cevaplar verdi. bazılarının zoruna gidiyor nedense bu tip konular ...

1 mbit bağlantı ile rahatlıkla oynarsın bana göre, çünkü oyunda karşılıklı sadece veri alışverişi var. bunun içinde bu bant genişliği yeterli bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 23 Eylül 2007; 11:28:45 >
  • oyun tam olarak ne zaman çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

oyun tam olarak ne zaman çıkacak

Oyun 26 Ekim 2007'de çıkacak çoğu yere göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr0704

Oyunun fiyatı gerçekten iyi ama kafama takılan 1-2 soru var.

1-) Acaba 1mb baglanti ile oyunu sorunsuz oynayabilicekmiyiz?
    2-) Oyunda online oynamak için başka tanımadığımız bir oyuncu bulabiliceğimiz seçenek varmı?

1-) Güzel bir soru. Bunu ben de bilmiyorum. Ancak PES 6'daki durumu aktarayım. 1 mbit bağlantı ile Türk arkadaşlarımızla gayet sorunsuz oynayabiliyoruz oyunu. Ancak yabancılarla oynarken biraz gecikmeler (lag) yaşıyoruz. Hatta bazılarıyla bu çok aşırı derecede de olabiliyor. Ama oyunu da alan yeterince Türk oluyor. Bir sürü online turnuvalar düzenleniyor birçok sitede. Bunlara katılabiliyorsunuz. Gerçekten oldukça zevkli oluyor, bir kere denemek lazım bence anlamak için zevkini.

2-) Oyunda tanımadığınız oyuncu bulmak çok kolay. Yani yine PES 6'ya bakara PES 2008'in de öyle olacağını tahmin ediyorum. Her sene de online'ı biraz daha geliştiriyorlar. Online'a ilk girdiğinizde serverlar var, örneğin İngiltere PC, İngiltere PS2, Almanya PC, İspanya PC gibi. Bu serverların her birisinde 100'er kişilik lobiler var, oda da diyebiliriz. İlk oyun çıktığında bu serverlar (ki 1000'er kişilik ve 10 tane var sanırım) full oluyor, girmekte zorluk çekebiliyorsunuz :) O kadar kalabalık oluyor. Yani rakip bulmakta sıkıntı çekmeniz mümkün değil, oyunu günün her saati oynayan var. Özellikle Fransızlar bu oyunu en çok oynayanlar bugüne kadarki PES 5 ve PES 6 online deneyimlerimden gördüğüm kadarıyla.

• Eğer 1 mbit ile sorun çıkmaz ise ben de orjinal alacağım.
  • Bende bu oyunu orjinal almayı düsünüyorum.Adamlar işin hakkını veriyorlar.
  • Şu ana kadar SCN'de 46 kişi oyunu sendit.com'dan önsipariş etti. Toplam 63 adet oyun sipariş edildi, bazısı PS3 bazısı PC versiyonu. Baya büyük katılımlı turnuvalar yapabileceğiz sanırım bu sene. Oyunu bu kadar ucuz bir fiyata edinmek isteyenler hala önsipariş verebilir. Türkiye'de oyun çıktığı zaman PC versiyonu 75 YTL olacak en az. Bildiğim kadarıyla Mavi Bilgisayar'ın sitesinde varmış önsipariş imkanı. Ama 75 YTL'ymiş. Ve tabi oyun Türkiye'de çıktığı zaman oradan sipariş verenlerin eline geçecek ki bu da oyun çıktıktan 3-4 hafta sonra falan oluyor her sene. Hem oyunu 50 YTL (hatta 45 YTL şu anki kura göre) ye edinmek isterseniz, hem de Türkiye'de bu oyunu ilk edinenlerden biri olup online turnuvalara katılmak isterseniz, oyunu sendit.com'dan sipariş edebilirsiniz.
  • sendit.com dan önsiparişimi verdim..Hayırlı olsun Bu arada umarım 1 mb bağlantı hızıyla online turnuvalara girebilirim...Giremezsem yazıklar olsun Konami'ye Olmadı artık bağlantı hızımızı değiştiririz...Uykusuz Pes gecelerim olsun istiyorum bu sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiviniTod -- 5 Ekim 2007; 19:23:12 >
  • aslında altyapıya güvensek ORJINAL OYUN satışında patlama olacak ama diğer ülkelerin yanında 1Mbit bağlantı hızı çok komik kalıyor..
    2mbit ve 4mbit seçenekleri de var ancak onlarda fiyatları itibariyle her zaman ikinci planda kalmaya mahkumlar..

telekom'un fiyat politikalarını hiç anlamıyorum zaten..
    sanki devletin hazine dairesinden veri indiriyormuşuz gibi muamele görüyoruz..
    fiyatlar ucuzlarsa daha çok insan saldırırmış, ne alakası var..
    sen sürümden kazanırsın işte ama tabi onlar da biliyor altyapı yetersiz, yoğunluk olursa kaldırmayacak..

bu teknolojiyi ithal ettiğimiz sürece her zaman böyle uygulamalara maruz kalıcaz haberiniz olsun..
    1mbit bağlantı kesin kurtarıyorsa ben de ORJINAL almak isterim açıkcası

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.