Şimdi Ara

pes 2008 resmi cıkıs tarihi ne zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu oyunun cok fanatigi var resmi cikis tarihi ne zaman bu oyunun kaynak varmi.gamespot ve ign de 2008 gosteriyor ama ekim 2007 deniliyordu bu forumlarda.

• Eveeeet... Ben de yeni konu açacaktım bu konu ile ilgili. Konami'nin yeni oyun çıkışı tarihleri açıklandı içinde mgs ve silent hill'in de bulunduğu liste aşağıdaki linkte bulunuyor. Pes 2007 Sonbahar'da çıkıyor.

Tık Tık

Edit: Atumn şle Agust'u karıştırmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan.sen -- 14 Temmuz 2007; 13:15:42 >
  • E3 de pes hakkında en ufak bir duyuru olmadı diye biliyorum ben. Galiba oyun hazır falan değil.
  • Her sene ağustos ayında ps2 için, japonca winning serisi çıkar...Acaba PES 7 çıkmadan önce ps2 için japonca Winning eleven 11 çıkacak mı??Çıkarsa şimdiden PES keyfini yaşayabiliriz....Piyasadaki PES6 dan bozma sahte winning eleven 11 leri kastetmiyorum.....Bu arada PES7 Ekim ayının ortalarında çıkacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 14 Temmuz 2007; 14:05:57 >
  • arkadaşlar oyunun kesin çıkış tarihi 26 ekim olarak acıklandı
    winninelecen.blogspot.com kaynak burası
    leipzig oyun fuarında oyunun oynanabilir videosunu göstereceklermiş ayrıca merakla bekliyorum
  • Ya çok geç ya yeter artık beklemek istemiyorum. Bu kadar bekletiyolar bide lag olursa online oyunda gider basarım o konaminin binasını girişirim kim var kim yok herkese
  • sirf bu oyunu bekliyorum ps3 almak icin cvplar icin tesekkurler arkadaslar.
  • Online maçlar ps2 deki PES6 gibi laglı olursa, hiç tahammül edemem......
  • Online oyunda lag olursa bende buna tahammül edemem single oyuna devam derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.