Şimdi Ara

PES 2008 Şampiyonlar Ligi Fiksür ve Sonuçlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Behlül Barcelona 7 - 0 Metemet Barcelona

2. maçlarda

Behlül Barcelona 6 - 3 Headless Milan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßehlül -- 7 Mayıs 2008; 22:21:57 >
  • memo/Valencia (4 : 2) OsMaN/Chelsea
    memo/Valencia (0 : 5) sf1905/İnter
  • longobardi maça gelmedi. zaten ağda yok. muratpeduk:3 longobardi:0
  • A GRUBU
    barça_oz 1. mac
    ozan 2.mac
    gelmediğinden 2 macıda hükmen galibim ...
  • A GRUBU

Barcelona(PesKing) : 3 - Manchester Utd(ozan) : 0

Bu saate kadar bekledim haber verse bi derece, arkadaş daha Hamachi Ağına bile katılmamış. Turnuvanın akıcılığı için bunu yapmamız lazım.

Barcelona(barça_oz) : 0 - Barcelona(PesKing) : 3

Bu arkadaşı da bugün öğlene kadar bekledim ağa dahi katılmadığı için kusura bakmasın..

Manchester Utd(ozan) : 0 - Barcelona(PesKing) : 3

Ağa dahi katılmadığı için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tentenboy -- 9 Mayıs 2008; 17:50:43 >
  • dimitar 2-4 apostasy

apostasy 1-2 kurufasulye
  • G Grubu maçları

v3nom - banillasky ==> v3nom nickli arkadaşımla olan bağlantı sorunumuz ve arkadaşın 21:00 dan sonra gitmek zorunda olmasından dolayı maç yarına ertelendi.

banillasky - Ahmet0021 ===> Ahmet0021 nickli arkadaşın bu turnuvada olmadığını idda etmesi ve daha sonra 21:45 sıralarındayken 1 saat sonra gelirim demesi üzerine kendisini 00:32 yani yaklaşık 3 saat beklememe rağmen sebepsiz gelmemesi üzerine hükmen galibiyetimi belirtmek isterim

banillasky 3 - 0 Ahmet0021

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jahu@ -- 8 Mayıs 2008; 0:34:38 >
  • pes2008 hrk123: 3 - chelseaseker: 1
  • arkadaşlar herkes şu gelmedi hükmen diye yazmış bende birini bekledim dün yapacaktık çıkmış sekerchelsea yarın yaparsınız dedi.
    Maksat eğlenmek gelmedi diye, bir gun sonra yapı verin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo7392

arkadaşlar herkes şu gelmedi hükmen diye yazmış bende birini bekledim dün yapacaktık çıkmış sekerchelsea yarın yaparsınız dedi.
    Maksat eğlenmek gelmedi diye, bir gun sonra yapı verin.

Maksat tabiki eğlenmek.O zaman ben şimdi gideyim 10 gün sonra geleyim 10 gün bekleyin benide.Yarın geleceğim diyen ve işi çıkan arkadaşlarımızda oldu elbette onlarla maçlarımızı erteledik.Ama bazı arkadaşalar ne sesleri çıkıyor ne solukları ortada yoklar ee napıcaz kaç gün bekleyeceğiz onları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jahu@ -- 8 Mayıs 2008; 14:22:26 >
  • G GRUBU

sadoby- 2 venom- 3 ahmet nicli arkadaş ağda yok kanka duyurulur
  • quote:

Maksat tabiki eğlenmek.O zaman ben şimdi gideyim 10 gün sonra geleyim 10 gün bekleyin benide.Yarın geleceğim diyen ve işi çıkan arkadaşlarımızda oldu elbette onlarla maçlarımızı erteledik.Ama bazı arkadaşalar ne sesleri çıkıyor ne solukları ortada yoklar ee napıcaz kaç gün bekleyeceğiz onları?

haklısın ama 10 gün bekle diyen yok. bir gün sonrada yapmazsa veya gelmezse o zaman hükmen yaz. yani en azından 1gün tolerans gösterelim.
  • benım ayın 8i itibariyle 1. ,toplamda 3. macımın sonucu:

sf1905 (3 - 1) OsMaN
  • B GRUBU

kurufasulye 2 dimitar 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 9 Mayıs 2008; 21:37:09 >
  • sf1905 (0-1) MEMO

bugun sf1905 olarak 4. macımıda tamamladım.kalanlara basarılar.....
  • sekerchealsea'nin nerde olduğunu bilen ve fikstürlerin ne zaman güncelleniceğini bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 8 Mayıs 2008; 21:20:34 >
  • D€L!C€ : 5

OSMAN : 5
  • banillasky -2 sadoby-2 G GRUBU
  • D€L!C€ : 2

MEMO : 0
  • H Grubu 3 . 4. maçlarda behlül 3 -0 devletbey metemet 0-3behlül iki rakibide bekledim ikiside gelmedi
    hükmen galibim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.