Şimdi Ara

PES 2008 Şampiyonlar Ligi Fiksür ve Sonuçlar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apostasy***Inter 2 = 2 DİMİTAR***Barcelona
  • A GRUBU

PESKING : 3 s_t_comandos : 4

barca_oz gelmediğinden hükmen galibim

barca_oz:0 s_t_comandos : 3
  • B GRUBU

Bugünkü maçlarda kurufasulye 2 dimitar 1
    vortex gelmediği için maçı yapamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 9 Mayıs 2008; 21:59:21 >
  • gelmeme olayına göre benim vortex le maçım da 3-0 o zaman ama bi gün bekleyelim bence... herkes ne meraklıymış oynamadan kazanmaya.. :)) bi gün daha beklenir ondan sonra gelemeyen olursa hükmen yenik sayılınır...
  • chelseasekerde tamam derse bana uyar tabiiki işi vardır gelememişdir gerçi chelsesekerde dün geceden beri ortalıkta yokta neyse :)
  • Peki ozaman yarın bütün maçlar için son gün olsun.Eğer yarında gelmezse kimse ozaman bütün gelmeyenler için hükmen kuralı geçerli olsun.Yani insanın işi çıkarda 3 gün boyunca turnuvaya uğrayamıyacaksa zaten niye kayıt olmuş.Kaldı ki arada gelip buraya mazeretini belirtse ben 1 hafta sonra bile yaparım onla maçı.Yani aslında kimse hükmen yenmeye meraklı değil ama bazıları turnuvaya sadece kayıt olup bir daha gelmemeye çok meraklı anlaşılan
  • aslında herkes grubundaki elemanların msn adreslerini alsa da maç günleri ve saatleri buna göre kendi aralarında kararlaştırılsa daha mantıklı olur...sonuçta büyük çoğunluğumuz foruma yada hamachiye girmese de msne giriyo :))
  • ÖNEMLİ DUYURU[/color

ARKADAŞLAR BENİMLE MAÇ YAPICAK ARKADASLARA DUYURULUR, YA BENIM INTERNETIMDEN KAYNAKLANAN BIR PROBLEMDN DOLAYI YADA BENIMLE OYNAYACAK OLAN ARKADASLARIN HERHANGI BIR NEDENINDEN DOLAYI INTERNET UZERINDEN BOL LAGLI HATTA MAÇA BİLE GİRİLEMEYEN SORUNLARIM DOGMUSTUR BENIMDE OYNAMAK ICIN CAN ATMAMA RAGMEN BIR PROBLEM KI NEDEN OLDUGUNU ANLAMADIM BENIM TÜM MAÇLARIMI HUKMEN RAKIPLERIMIN ALMASINI RICA EDERIM...
    (BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM ANCAK BENIMLE İLGİLİ BİR PROBLEM DEGIL FAKAT ARTIK CANIM SIKILMAYA MORALIM BOZULMAYA WE BU OYUNDAN ZEWK ALMAMAYA BASLADIM COK SİNİRLİYİM BU NEDENDEN DOLAYI)

• Evet v3nom arkadaşla maçımızı yapamadık.Sanırım işyerinde iken bağlandığında sorun olmamıştı.Eğer gece yine oradan bağlanıp maç yapma imkanın olursa oynayalım yada tekrar deneyelim.Zira gruptaki sadoby arkadaşla maçımızı yaptık herhangi bir lag ya da bağlantı sorunu olmadı.Ama yinede senin maçlarını hükmen yenik kabul etmek yerine hep beraber sorunu çözmeye çalışmayı öneriyorum.
  • yaa v3nom o olay sadece senle alaklaı değil ben de sürekli aynı sorunla karşılaşıyorum.. hamachiyi baştan siliyorum modeme pc ye reset atıyorum hamachiyi yeniden kuruyorum bi kaç kere oturumu kapatıp açıyorum düzeliyo.. listemdekilerin çocu yeşil ouyo ki onlarla bağlantının iyi olduğu anlamına geliyo.. mavilerle hiç yapmıyorum bile çünkü oynanmıyo... deiklerimi yap belki düzelir.. gerçi sana diyorum ama bu deiklerimi ben de yapyırum bazen oluyo bazen omuyo... :))
  • E grubu 5. maçlar

memo 0 : 0 Osman
  • B GRUBU

kurufasulye - 1
    apostasy - 5
  • sf1905 (3-4) DELİCE
  • A GRUBU

5.MAC

Ozan Gelmediğnden
    s_t_comandos=3 ozan = 0

6. MAC

s_t_comandos= 4 Pesking = 3

H Grubu 2.si Kim ??
  • Arkadaşlar böyle sahipsiz bi turnuvadan ben çekiliyorum.. ne maçlar yansıtılıyo ne bi ilgi alaka.. millet oynuyo işte..
    neyse ben çekildim bilginize..
  • ben çok tan cekildim skorlar yazmıyor bende sıkıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

ben çok tan cekildim skorlar yazmıyor bende sıkıldım

2 gündür seni bekliyorum bir haber verseydin çekildim diye
  • D€L!C€ :3

MEMO :0
  • dün sf1905 geldimi bekledim yoktu
  • OSMAN LA MACIM VARDI AMA TURNUVA DUZGUN DEVAM ETMIYO SANIRIM.. AMA BI ARA YAPALIM YINE OSMAN SENINLE OLMAZSA
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.