Şimdi Ara

PES 2008 Vsync sorunu ... !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gigabyte x38-DQ6 8800 GT li sistemim var fakat settingsden vsync tikini işaretleyip oynadıktan sonra maç esnasında çizgiler cıkıo ve takılmaya başlıyor. oyun kitleniyor PC hiç bir oyunda böle birşey yaşamış degilim ama bu pes 2008 de böle birşey oluyor vsync yi kaldırınca sorun yok kaldırıncada ortada bi çizgi oluo beni sinir ediyor bu gibi sorunla karsılasıp çözen varmı ??

• ekran tazeleme oranını 85 hertz e çıkar,vsynch aç ya da kapa o çizgiler görünmez bir daha,monitörün otomatik 60 hertz e geçiyor pes 2008 de , bu yüzden refreshforce,rivatuner gibi tazeleme oranını kilitleyen programları kullan sorunun çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 23 Aralık 2007; 23:16:10 >
  • monitörü LCD ise ozaman daha çok kırılmalar görüyordur o yüzden açıyordur belki de Vsync i
    büyük ihtimal oyunda kapanıyodur özellik.
  • monıtor lcd 19 inc 75 hertz desteklio en son.. vsync özelligini acınca nedense oyun oynarken 1 dakka sora kitlıo makinayı pas atarken falan beliren tek çizgi kaybolması için vsync özelligini açmak istiyorum ozaman gidiyor ama oynanmıyor öylede...
  • ben laptopta oynuyorum o kırılmalar bende de oluyor.60 hertz'ten yukarı çıkaramıyorum.başka bi çözümü var mı bu kırılamaları önleyici
  • V-sync i ekran kartının sürücü ayarlarından açın.Yani "Force On" seçeneğini seçin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 DirectX sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Fifa 19 online sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.