Şimdi Ara

PES 2009 için klavye yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyun için önerebileceğinz bir kalvye varmıdır (pes2009).İsteğim ki hepimizin isteğidir diye düşünüyorum.Aynı anda yön tuşlarını kullanırken yanında 3-4 tuşa daha basmamız gereken durumlarda ve çaprazlara giderken çalım şut kombinasyonu yapabilecğim,buna izin veren ve dıııtttt sesi gelmeyen bir klavye varmıdır? Varsa hangisini önerirsiniz teşekkürler

• En güzeli bir gamepad alman. Tavsiyem Xbox 360 Controller.
  • Dostum gamepad ile oynayabilsem ps3 var evde onla oynarım.Pes serisini elin klavyeye alışık böyle bir sorun var :)))
  • ya da 50tl ye a4-tech X7-G800 MU al keyfine bak uygun fiyatta oyuncu klavyesi. dıt mıt yok
  • aynı sorun bende benq x530 kablosuz klavye mause varken yapıyodu a4 tech kb 21 aldım 12-13 lira bişe onda istediğin gibi oynayabilirsin
  • bende klavye ile pes oynamaya alışkın olanlardanım. klavye alacaksan logitech ten uzak dur. çünkü ben wawe, ultra flat, illuminated(ki şu an yazdığım klavye) ve ismini bilmediğim birkaç logitech klavyenin hiç biriyle bu oyunu oynamayı başaramadım. 6 yıl önce aldığım bir klavyem vardı microsoft multimedya bir tek onda bütün tuşlar çalışıyodu. sorunu nasıl çözdüğüme gelince; keyboard test adında bir program var klavyenin tuşlarını test edebileceğin. o programla en iyi hangi tuşların çalıştığını bulur ve tuş kombinasyonlarını o şekilde ayarlarsan sorun olmaz. ben o şekilde yaptım şahsen.
  • Logitech Classic Keyboard 200

Logitech'in en ucuz, en fonksiyonsuz klavyesi.
    Gayet ergonomik ve çatır çatır PES2009 oynanıyo.

Aynısının Media tipiyle arasında çok küçük bi fiyat farkı var ama kullanmadım, PES oynanır mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touchpad7 -- 22 Ağustos 2009; 17:03:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: memokan

bende klavye ile pes oynamaya alışkın olanlardanım. klavye alacaksan logitech ten uzak dur. çünkü ben wawe, ultra flat, illuminated(ki şu an yazdığım klavye) ve ismini bilmediğim birkaç logitech klavyenin hiç biriyle bu oyunu oynamayı başaramadım. 6 yıl önce aldığım bir klavyem vardı microsoft multimedya bir tek onda bütün tuşlar çalışıyodu. sorunu nasıl çözdüğüme gelince; keyboard test adında bir program var klavyenin tuşlarını test edebileceğin. o programla en iyi hangi tuşların çalıştığını bulur ve tuş kombinasyonlarını o şekilde ayarlarsan sorun olmaz. ben o şekilde yaptım şahsen.

logitech wave ile pes veya herhangi bir oyunda sorun ile karşılaşmadım.hatta sırf pes' de sorun olmaması için uzun araştırmalar sonucu almışımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: NightWalker

quote:

Orijinalden alıntı: memokan

bende klavye ile pes oynamaya alışkın olanlardanım. klavye alacaksan logitech ten uzak dur. çünkü ben wawe, ultra flat, illuminated(ki şu an yazdığım klavye) ve ismini bilmediğim birkaç logitech klavyenin hiç biriyle bu oyunu oynamayı başaramadım. 6 yıl önce aldığım bir klavyem vardı microsoft multimedya bir tek onda bütün tuşlar çalışıyodu. sorunu nasıl çözdüğüme gelince; keyboard test adında bir program var klavyenin tuşlarını test edebileceğin. o programla en iyi hangi tuşların çalıştığını bulur ve tuş kombinasyonlarını o şekilde ayarlarsan sorun olmaz. ben o şekilde yaptım şahsen.

logitech wave ile pes veya herhangi bir oyunda sorun ile karşılaşmadım.hatta sırf pes' de sorun olmaması için uzun araştırmalar sonucu almışımdır

Buyur buradan yak. Sorun genel mi? Özel mi?

• microsoft RT2300 kablolu klavye var hem ucuz hem istediğin kadar tuşa basabiliyosun ne minor combo yapardım bu klavyeyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.