Bildirim
Pes 2009 multiplayer (online değil) yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: kabusq
Selam arkadaşlar arkadaşımda da bende de laptop var ve pes 2009 da kapışmak istiyoruz iki laptopta aynı ayna nasıl oynayabiliriz açıklamalı yardım lütfen
PPJoy programı ile ikinizde klavyeden oynayabilirsiniz. Yada hiç uğraşmadan gider gamepad alırsınız takarsınız ikinizde oynarsınız. -
quote:
Selam arkadaşlar arkadaşımda da bende de laptop var ve pes 2009 da kapışmak istiyoruz iki laptopta aynı ayna nasıl oynayabiliriz açıklamalı yardım lütfen
internet cafe mantığıyla bilgisayarlarınızı landan birbirine bağlayabilirsiniz -
lan bağlantısı tamamda pes 2009 da mutiplayer menusu yok online modu var oyun orjinal değil anlatbiliyomuyum fifa gibi nasıl oynayabiliriz -
quote:
lan bağlantısı tamamda pes 2009 da mutiplayer menusu yok online modu var oyun orjinal değil anlatbiliyomuyum fifa gibi nasıl oynayabiliriz
Oynayamazsın. Bu kadar basit. -
Ppjoy programında laptoptan usbli klavyeye oluyor ama iki laptop nasıl oluyor ayrıca birinde asd yön tuşları diğerinde farklı tuşlar mı yapcaz illa, ikisinde de asd ve yön tuşlarını kullanamıyoruz mu -
Arkadaşlar ben bu konuyu hortlatayım pes i çift kalvye ile nasıl oynayacağız gerçekten ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X