Şimdi Ara

Pes 2009 Not İnstalled Hatası Yardım Edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 2009 Not İnstalled Hatası veriyo reg dosyası eksik galiba onuda internette bulamadım.direk linki yada bi çözüm verirseniz sevinirim

• galibe setup tan kurmadın da baska bi arkadasından attın bende de arkadaştan atınca öyle oluyordu setupunu bulupta kur
  • yok format attım ondan. ripli indirmiştim kurması çok uzun sürüyo 5,44 gb şuan gözüküyo internette buldum sorun regidet dosyasımış ufak bi dosya ama bitürlü üye oldum site indirmeme izin vermiyo bildiğiniz başka bi link varsa verirseniz sevinirim.

bulduğum yerde aynı şu yazıyo ;
    BULDUĞUM sitede bu :http://socceroyun.net/forum/dokuman-calismalari-tutorial-forum/38777-pro-evolution-2009-not-installed-100-cozum.html

Arkadaşlar ;
    internetten Pes 2009 indirdim ve kurduğumda "Pro Evolution 2009 is not installed"
    hatasını verdi. Ve bende internetten Pes 2008 için olan fixini buldum fakat çalışmadı. Onu Pes 2009 a uyarladım ve çalıştı.

Öncelikle oyununuz C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 a kurulu olmalı kurulu değilse çıkmış halini kopyalayınız.

Sonra vermiş olduğum .reg dosyasını çift tıklayın ve Pes 2009 tüm ihtişamıyla karşınızda.

Not: Vermiş olduğum reg dosyası oyunu kurulu gösterir.(Kurulum yolu filan.)

link :not installed by aykut.zip

ARKADAŞLAR indirebilen bi arkadaş banada rapiİİİdsSShare adresini yollarsa sevinirim ben bitürlü indirmeme izin verilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_ugur83 -- 12 Mayıs 2009; 17:34:59 >

• pm den link attım sana sorunun hallolur belki
  • sorun kendi çabamla çözülmüştür.
  • arkadasım aynı sorun bndede war nasıl çözdün sölermisn
  • pm den nie atıorsun aynı sorun bendde var simdi nasıl ogrencem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende formattan sonra giremiyordum 2 ay oldu nerdeyse

reg dosyasi sayesinde calisti oh be
  • Bende riplisini indireyim bari gerçi 5.44 gb yazıyo haftaya başlarız oynamaya herhaldeBu arada sistem özellikleri:İntel pentium 4 CPU 2.66 GHz,2.68 GHz ram 512 mb ekran kartı 256 çalıştırırmı sizce?
  • Bende de bu hatayı veriyordu pes6 yı kurmaya çalıştığımda. Netten başka bir pes6 indirdim ripli sanırım. Onu da kuramadım, şimdi ise "aps file not found" hatası veriyor. Ne yapmam gerek, arattım, bişey de bulamadım. Şimdiden teşekürler.

sistem geri yükleme yaptım, şu an
    pes6 yı kurmaya çalıştığımda "the game is not properly installed." hatası veriyor. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaxaza -- 13 Eylül 2009; 13:13:58 >
  • indiremiyorum ki.nasıl indireceğim?
  • bendede aynı sorun birbinize pm atacağınıza burda çözümü söyleyeyinde bizde halledelim.
  • TheMatador 2 arkadaşım verdigin link boş galiba sponsor baglantı falan çıkıyor mümkünse pmden banada yardım edermisin
  • Beyler Pes3'den beri kurulum yapmadan direkt oyunun dosyalarını farklı konuma (veya PC'ye) taşıyınca "the game is not properly installed" uyarısı çıkıyor. ALLAH RIZASI İÇİN bu hataya sebep olan registry (regedit) yani kayıt defteri anahtarını birileri paylaşabilir mi?

EDİT: Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Ağustos 2013; 14:35:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.