Şimdi Ara

PES 2008 Yükleme hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pro Evolution Soccer 2008 DEMO Error
    ---------------------------
    Error 1335.The cabinet file 'Data1.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package.
    Durdur Yeniden Dene Yoksay

arkadaşlar bu sorunun nasıl çözüleceğini bilen war mı ? uzun bi süre araştırma yaptım bir çok yüklemede bu sorun çıkıyormuş yani pes 2008 e özel bi hata değil çözümünde temp dosyalarını falan temizleyin diolar ama ben ne denediysem olmadı. hatta birisi format atmış pc sine daha sonra oyunu kurmuş çalışmış. indirmede hata yok fakat bu sorun bir çok pc den kaynaklanıyor bilen warsa lütfen yardım etsin...

• bazı sitelerde sorunlu oluyormuş farklı bir server dene istersen,zaten arşiv için corrupt yani hasarlı diyor.
  • yawww aynı yerden indirip oynayanlar war bide bu sorun başka exe leri çalıştırırkende oluyor oyunu kurarken yukleme dosyalarını tempe atıp ordan kuruyor orda bi hata oluo ama anlamadım bu sp2 den mi kaynaklanıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLoVoLa -- 1 Ekim 2007; 21:00:58 >
  • Yeniden indir baska bi siteden
  • Dosyayı part halindemi indirdin , partlarda hata var diyor .
  • ewt rapidshareden indirdim içinden sadece setup dosyası çıktı baska bişey çıkmadı setup çalıştırdığımda da yuklerken oyunu bo sorun çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2012 Crack
    13 yıl önce açıldı
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.