Şimdi Ara

PES 2009 TeamViewer ile oynama ( Hamachiden daha az lag )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önemli NOT: TeamViewer aracılığı ile sadece VPN ağ kurulmakta fakat sadece iki makine arasında kurulduğu için daha sağlıklı ve hızlı. Hamachi ile oynama başlığı altında yazan sertifika yükleme, pesmagazine launcher, host dosyası işlemleri kesinlikle bu program içinde gereklidir. Aynı zamanda login server Hamachi ağı üzerinden çalıştığından (kapatmayı denemedim ama) sanırım Hamachinin de çalışması gerekmekte.

Öncelikle linkten programı indiriyoruz ve kuruyoruz.

http://www.yukleyelim.com/indir/10208/TeamViewer

1. Install
    2. Personnal non-commercial use
    3. Normal installation
    4. Finish

Ardndan programı açıyoruz ve oynayacak diğer arkadaşın TeamViewer "ID" sini "Create Session" olan bölüme VPN seçeneği seçili halde yazıp, "Connect to partner"a tıklıyoruz. Bağlandığımız kişinin "ID" sinin hemen altında yazan şifreyi soracaktır. O şifreyi öğrenip yazıyoruz ve VPN ağını kurmuş oluyoruz.

Oyuna girme işlemleri ise Hamachi ile yaptığımız gibi. başarılı bir VPN bağlantısından sonra "pesmagazine launcher" da "Select Your IP" yazan yerden "7" ile başlayan IP seçili olacak ve server oyuna aynı Hamachide olduğu gibi girecek. Client ise "Client" seçeneğini seçip ardından "Server IP" kısmına ise TeamViewer ile bağlanmış olduğu arkadaşının "7" ile başlayan IP'sini yazacak ve oyuna girecek. Bu yolda Hamachi ile IP'ler dışında bağlantı olarak bir farkı yok sadece VPN ağını Hamachi yerine TeamViewer ile kuruyoruz.

NOT: Herkeste hızlı olmasını garantisini tabiki ben vermiyorum. Ne Hamachi ne de TeamViewer ile doğrudan ya da dolaylı bir alakam yoktur. Sadece Hamachide yaşadığım lagı burda yaşamadım ve belki sizler içinde çözüm olur diye yazdım. Iyi eğlenceler.

Remote Support, Presentation, File Transfer seçeneklerinin amaçları farklı olup diğer arkadaş tarafından kötüye kullanılabilir bu nedenle bağlantı yapıldığında sadece VPN ağı bağlantısının yapılıp yapılmadığını TeamViewer menüsünden kontrol etmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearmywraith -- 5 Haziran 2009; 17:30:35 >

• söylediğinin etkisi olabilir ancak hamachinin rakip bulma kolaylıkları var bir de ben orjinal sahibiyim ve hamachiden oynanan birçok orjinal maçından daha az laglı (bariz derecede) çünkü hamachide Türkiye içinden rakiplerle oynuyorsun, orjinalde mesafe artıyor. orjinalde Türk bulmak için eng10 lobisine girilebiliniyor ve Türkiye içi maçlar daha zevkli oluyor.
  • bende de orj var nasıl oynarım hmachı ıle arkadaslar yukledım hamachıyı de ?
  • evet ya nasıl oynayacağız bende yükledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.