Şimdi Ara

pes 2010'da feyk hareketi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pes 2009 da birebirde klavyede s-d harfleri ile yapılan çalım hareketi 2010 da yapılıyo mu,kime sordumsam bilemedi..lütfen yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orjinal_55 -- 31 Ekim 2009; 12:58:58 >

• yapılıyo . Yani joystickle denedim oluyo klavyeyle oynamadım ama oluyodur heralde . Önce d sonra s
  • quote:

Orijinalden alıntı: orjinal_55

pes 2009 da birebirde klavyede s-d harfleri ile yapılan çalım hareketi 2010 da yapılıyo mu,kime sordumsam bilemedi..lütfen yardım...

yapiliyor ama 2009 da ki gibi işe yaramıyor cok nadir zamanlama cok iyi olması gerekiyor..
  • eskisi gibi s-d harfleri ile olmuyo,daha çözemedim,bilen var mı?(klavye için)
  • oluyo ama bi halta yaramıyo artık
  • quote:

eskisi gibi s-d harfleri ile olmuyo,daha çözemedim,bilen var mı?(klavye için)

Önce şut sonra pas. Hangi tuşlara ayarladıysan artık.
  • teşekkürler...
  • beyler bende arıyordum size bir link atıyorum youtube da bize bu konu hakkında aydınlatıcı bilgileri öğretiyor buyrun sizlerle de paylaşmak istedim çünkü gerçekten sinir bozucu bir hall almaya başlamıştı....özel hareketler genelde yön tuşlarına iki defa falan basınca biişşiller yapmaya başladı karıştırdım biraz ama tam olarak bulamadım

http://www.youtube.com/watch?v=oPp_L0e5MF4

http://www.youtube.com/watch?v=UllB0nOSOVI
    buyrun

• pes2010 komedı ıcın bı takımla free tranıng acın. sonra topu bıraz surun sonra yakındakı adamı secme tusuna basık tutarken hızlı koşmayada basık tutmaya başlayın sonra hıc ıse yaramıyan bı tus varya baraja adam eklemede fılan kullanılıyo ona basın basın cekın butun takım yerlere yuvarlanıyo :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

pes2010 komedı ıcın bı takımla free tranıng acın. sonra topu bıraz surun sonra yakındakı adamı secme tusuna basık tutarken hızlı koşmayada basık tutmaya başlayın sonra hıc ıse yaramıyan bı tus varya baraja adam eklemede fılan kullanılıyo ona basın basın cekın butun takım yerlere yuvarlanıyo :D:D

Senin o işe yaramayan dediğin tuş ile takım stratejisini değiştiriyorsun da neyse...Bence o hareketi maç içinde doğru zamanlama yaparak kullanmaya çalış hakemi yanıltıp freekick ya da penalti alman sürpriz olmaz
  • bu hareket 2009 da ve diğerserilerde çok işe yarıyodu ama 2010 da bişeye yaramıyor...
    bu hareket kadar etkili en azından şut çekmek için bi fırsat yaratacak hareket ne öneririsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeP_CHiLD

quote:

pes 2009 da birebirde klavyede s-d harfleri ile yapılan çalım hareketi 2010 da yapılıyo mu,kime sordumsam bilemedi..lütfen yardım...

yapiliyor ama 2009 da ki gibi işe yaramıyor cok nadir zamanlama cok iyi olması gerekiyor..

• Bırak hareketi.
  • acıkca söyleyim 2008 kadar kötü olmus.. bu konami nereye gidiyor??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.