Şimdi Ara

PES 2010 online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • online oynarken maci tam kazancam rakip baglantiyi kesiyo ne yapiyosa mac oynanamis gözüküyor bir puan bilede alamiyoruz bu ne icim bi sacmaliktir ya cildircam buna karsi bi cözüm yolu yokmu arkadaslar ?

• bende anlamadım bir kaç kez benimde başıma geldi. çıkmadan önce adamıma dalmıştı sarı kart videosunu gösteriyordu tam. o anda çıktı ve maç oynanmamış gibi gözüktü.onla alakası varmı acaba diye düşündüm sende nasıldı ?
  • onla alakasi yok arkadasim 2 - 1 öndeydim son dakikada atak yapti ben topu kaptim ve o anda cikti oyundan ne zaman kazanmaya yaklassam adamlar oyundan cikiyo bende onlar block ediyorum almanlarin forumundandada okudum onlarda sikayetci konami neden bir önlem almiyor diye valla adamlar yolunu bulmus bakti mac gidiyo puan kaybetmemek icin kaciyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disasté®

onla alakasi yok arkadasim 2 - 1 öndeydim son dakikada atak yapti ben topu kaptim ve o anda cikti oyundan ne zaman kazanmaya yaklassam adamlar oyundan cikiyo bende onlar block ediyorum almanlarin forumundandada okudum onlarda sikayetci konami neden bir önlem almiyor diye valla adamlar yolunu bulmus bakti mac gidiyo puan kaybetmemek icin kaciyolar

benimde başıma geldi ama rekord kısmına baktıgımda o maçı 3-0 kazanmış gözüküyorum hükmen puanda ekleniyodur herhalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadikcakar

quote:

onla alakasi yok arkadasim 2 - 1 öndeydim son dakikada atak yapti ben topu kaptim ve o anda cikti oyundan ne zaman kazanmaya yaklassam adamlar oyundan cikiyo bende onlar block ediyorum almanlarin forumundandada okudum onlarda sikayetci konami neden bir önlem almiyor diye valla adamlar yolunu bulmus bakti mac gidiyo puan kaybetmemek icin kaciyolar

benimde başıma geldi ama rekord kısmına baktıgımda o maçı 3-0 kazanmış gözüküyorum hükmen puanda ekleniyodur herhalde ?

evet buda dogru ama gercekten baglantiyla problemi olupta cikanlar olursa 3 - 0 kazinmis oluyosun ama bazilari ne yazikki iyi bir yöntem bulmus.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadikcakar

quote:

evet buda dogru ama gercekten baglantiyla problemi olupta cikanlar olursa 3 - 0 kazinmis oluyosun ama bazilari ne yazikki iyi bir yöntem bulmus.

sizi bilmemde benim başıma hep geliyo bu olay adam gol yediği anda çıkıyo bağlantıda sorun yok kendisi çıkıyo 3-0 yeniyorum bazen bağlantısında sorun oluyo o öndeyken çıkıyo ondada 3-0 kazanmış gözüküyorum ve puanlarımda ekleniyor.

oynamak isteyen varsa özelden mesaj atabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.