Şimdi Ara

Pes 2010 Orijinal Cd-Key nerden satın alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternette baya bir aradım ama cd-key satın alabileceğim bir yere rastlayamadım. Bildikleriniz varsa parlayabilirseniz sevinirim...

Şimdiden teşekkürler..

• valla hocam öyle cd key satan bir site var mı bilmiyorum ama vatan bilgisayarda orjinal pes 2010 35 TL ye satılıyor.
    bir bak istersen.
  • Fiyatı da fena değilmiş sanırım vatandan alıcam ancak kafama takılan bir şey var. 8 mbit e kadar bağlantım var sıkıntı yaşar mıyım? Orijinal oyunu olanlar almamı önerirler mi?
  • Ben oyunu sana ALMAMANI öneriyorum çünkü ben aldım ve çok pişmanım, hani oynamadıysan düşüncesiyle yazıyorum. Eski PES serilerine hiç benzemiyor tamamen balon bir oyun. Hatta oyunu arkadaşa verdim o bile bıkıp silmiş oda başkasına vermiş oyunu , oyun çok kötü aman aman uzak dur, parana yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 30 Mayıs 2010; 23:14:39 >
  • ben oyunun online mod dışında arkadaşın söylediği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum
    tabi eksikler hatalar var ama alıp da oynanabilir hele de pes seviyorsan.
    takılma olayında da sanırım net hızın 1 mbit bile olsa Türkiye içi oynadığın sürece sorun olmuyor
    ancak yabancılarla oynarken lag oluyor gecikmeler yaşanıyor pasa basıyorsun atmıyor oyuncuyu kontrol etmek zorlaşıyor vs...
    ben 1mbit kullanıyorum gece 1 den sonra oynuyorum sırf bu takılmalar yüzünden.açıkca söylemek gerekirse online modu biraz sıkıntılı bu yönden
    senin bağlantı hızında sorun olacağını düşünmüyorum ama kesin bir bilgim de yok yinede biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.
    bu konuya bakmanı da tavsiye ederim arkadaş baya açıklamış sorular falan da var
    donanımhaber forum
    Pes 2010 Online Rehberi » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_35516814/tm.htm

umarım yardımcı olabilmişimdir.iyi geceler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.