Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] ORJİNAL GTA IV 'ÜM CD-KEY'İMİ KABUL ETMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Darth_Revan38 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun ilk çıktığında aldım. Yıllardır oynuyorum. Geçen gün format attım bilgisayara, tekrar yükledim. CD-Key'i girdiğimde bu hatayı veriyor. Oyun full update'li ve orjinal. Fakat CD - Key kabul etmiyor. Bu hatayı veriyor. Rockstar Games'e mail attım, 2 gün oldu, bekliyorum hala. Uçtu mu benim key'im ya

[ÇÖZÜLDÜ] ORJİNAL GTA IV 'ÜM CD-KEY'İMİ KABUL ETMİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 11 Kasım 2012; 13:29:59 >

• up
  • buna benzer bir durum benim de başıma geldi steam'de gta 4 complete indirimdeyken satın aldım. EFLC için Steam cdkey verdi, daha önce offline olarak kurduğum gfwl hesabımdan ayrı bir hesap açtım ancak oraya girdiğim keyi kabul etmiyor ancak oyuna girip oynayabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jet lag

buna benzer bir durum benim de başıma geldi steam'de gta 4 complete indirimdeyken satın aldım. EFLC için Steam cdkey verdi, daha önce offline olarak kurduğum gfwl hesabımdan ayrı bir hesap açtım ancak oraya girdiğim keyi kabul etmiyor ancak oyuna girip oynayabiliyorum

7 gün geçti, Rockstar Games 'ten hala ne bi geri dönüş ne bi e-mail gelmedi.

• Kesin bir yorum yapamam fakat format atmadan önce oyunu Program kaldır veya değiştir bölümünden kaldırmanız gerekiyormuş. Playstore'da yazıyordu:
    quote:

ÖNEMLİ NOT: Bilgisayarınıza format atmadan önce mutlaka oyunlarınızı; Denetim Masası > Program Kaldır seçeneğini kullanarak bilgisayarınızdan kaldırmalısınız. Bu işlem yapılmadan format atma işlemini gerçekleştirirseniz, format sonrası yüklemenizde oyun yeni bir bilgisayara yüklenmiş gibi çalışır ve aktivasyon limitini de aşmış olursunuz.
  • Steam forumlarında GTA keyiyle ilgili bu sorundan muzdarip olan onlarca insan var düzeltilir sanırım yakın zamanda. Şahsen ben single olarak oynayacağım zaten oyun oynanıyor şu haliyle.
  • Arkadaşlar cevap geldi, benden maddeler halinde yollamamı istediklerini yazmışlar. Fakat ben zaten her türlü CD-Key, fotoğraf vesaire herşeyi yollamıştım. Bu sefer oyunun kutusunun üzerine e-mail'imi bir kağıda yazarak fotoğrafladım ve yolladım. Sanırım 1 hafta daha beklemem gerekecek. Abi böyle saçmalık mı olur ya, format attıysam o cd key neden kullanılmaz da eski sistemde kayıtlı kalır. Böyle bir mantık olabilir mi.. Neyse, bekleyelim bakalım..

quote:

"James M, Nov 09 04:31 pm (EST):

Hi WarriorAngel,

Thank you for contacting Rockstar Games with a question about your Grand Theft Auto IV activation key. In order to resolve serial key issues, we require certain pieces of information. Please reply and provide the following:

1. Photo/scan of the receipt for the game

2. Photo of the physical disc/box accompanied by your email address written on a piece of paper in the photo

3. Screenshot of your Social Club account on the GTA IV page showing that you have played the game in the past and have generated progress/statistics

4. Photo/scan of the back of the game manual with the code clearly displayed

5. The activation serial key typed into the text body of the request

6. The IP address of the computer in question (http://www.whatismyip.com/)

7. Brief description of the problem

We review these appeals on a case-by-case basis, so please provide as many of the above items as possible. Note that Rockstar Games does not tolerate fraudulent attempts to gain access to additional activations, and any serial key abuse will result in the license becoming permanently de-activated.

Serial keys are found on the back of the game booklet for physical disc-based versions of the game. For digital downloads, the key would be found in the email confirmation/receipt for the game. Any disc-based or digitally downloaded version of GTA IV should come with a serial key; if you bought the game and did not receive a key, please return the game to the original seller.

Also note that the limitations imposed by SecuROM are different from those by Games For Windows Live. If you are experiencing an error message from GFWL, please contact GFWL support directly to check the status of your key.

Have a great day,

James M."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rockstar Games beni haklı buldu ve bana yeni bir GTA IV Key'i verdiler... : ) 1 hafta uğraştım, mailler, Xbox Live Chat 'ler.. Çok uğraştım arkadaşlar.. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Rockstar Games beni haklı buldu ve bana yeni bir GTA IV Key'i verdiler... : ) 1 hafta uğraştım, mailler, Xbox Live Chat 'ler.. Çok uğraştım arkadaşlar.. İyi forumlar.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseudra

quote:

Rockstar Games beni haklı buldu ve bana yeni bir GTA IV Key'i verdiler... : ) 1 hafta uğraştım, mailler, Xbox Live Chat 'ler.. Çok uğraştım arkadaşlar.. İyi forumlar.

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim :)
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Hocam Aynı sorun bendede var mail atacağım site adresini verirmisin Ve birde nasıl giriş yapacağım social club üyeliğim ile mi Bende gta 4 + Eflc de mevcut her ikisininde seriallerini kabul etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HakanG15

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Hocam Aynı sorun bendede var mail atacağım site adresini verirmisin Ve birde nasıl giriş yapacağım social club üyeliğim ile mi Bende gta 4 + Eflc de mevcut her ikisininde seriallerini kabul etmiyor

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 11 Kasım 2012; 18:16:31 >

• Mesajım Dursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.