Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunun özeti: GTA IV'ün malum sürümü bazı konsollarda yerlerdeki ve duvarlardaki kaplamaların (texture) ve bazı modellemelerin geç gelmesine sebep veriyordu. Birçok nedene bağlamaya çalıştık BenQ'larda veriliyor dendi, fakat benq olmayanlarda da veriyordu bazılarında. ulwi arkadaşımız orijinal denedi ve sorunun ortadan kalktığına şahit oldu. Sorunun nedeni malum sürümdeki bazı eksikler ve orijinal sürümün birebir aynısı olmaması.

quote:

Orjinalden alıntı: ulwi
    evet arkadaşlar sorunun image dosyasında olduğunu kabul etmek gerekiyor sanırım , çünkü şu dakikadan itibaren orjinal bulunmakta ve hiçbir texture sorunu yok frame düşmesi yok bomba gibi , kuzenden ancak 15 dk lık izin alabildim 15 dk denememde hiç bir texture sorununa rastlamadım , veya popupda olmadı framede rahatsız edici bir düşüş göstermedi. baştan sistemimi tekrar belirtiyim , xbox 2008 üretim arcade 175watt benq dvdrom 1.41fw memory cardlı hddsiz , icon versiyonda texture ve frame sorunları yaşıyordum , orjinal sürümde herhangi bir sorun görülmemiştir.

Eski Konu
    quote:

DİKKAT DİKKAT benden söylemesi
    29 Nisan'dan önce GTAIV oynayacaksanız , oyunu taktıktan bu zamana kadar LIVE'a girmeyin.

http://www.videogaming247.com/2008/04/22/gta-iv-microsoft-and-rockstar-tracking-gamertags-before-april-29/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 28 Nisan 2008; 21:23:04 >

• neden hocam
  • bence crackdown,halo dan snra bu oyunda yem olucak kopya kullananlar için
  • vardır büyük ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: witchunter

bence crackdown,halo dan snra bu oyunda yem olucak kopya kullananlar için

arkadaşım bu konuyu biraz açabilir misin?çünkü benim makine yeni fw ve crackdown ve birkaç oyunu açmıyor.galiba bu oyunlar kopya kullananları ele veriyor.o yüzden bu fw ile engellenmiş galiba oynanması.
  • Tam bir tuzak oyunu, dikkatli olun 29 nisan dan önce live da oynamayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Tam bir tuzak oyunu, dikkatli olun 29 nisan dan önce live da oynamayın...

Yanlış biliyosun dostum.Oyunu live üzerinde oynamasan bile makine sen dvd yi takıp tanımladığı zaman hemen kaydediyo.Live a girdiğin zamanda oyunun oynandığı bilgisini gönderiyor hemen.Yani ne live üzerinden ne de single player olarak kesinlikle release gününden önce oynamayın; eğer live sizin için değerli bir hizmetse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 GTA 4 TÜRKÇE YAMA SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailsofcharon

quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Tam bir tuzak oyunu, dikkatli olun 29 nisan dan önce live da oynamayın...

Yanlış biliyosun dostum.Oyunu live üzerinde oynamasan bile makine sen dvd yi takıp tanımladığı zaman hemen kaydediyo.Live a girdiğin zamanda oyunun oynandığı bilgisini gönderiyor hemen.Yani ne live üzerinden ne de single player olarak kesinlikle release gününden önce oynamayın; eğer live sizin için değerli bir hizmetse.

Bende onu diyecektim LİVE siz oynasak bile tehlike vardır bana göre

• Oyun çıksın indirip hemen live a girecem. Bakalım nolacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Nisan 2008; 21:59:08 >
  • Çıksa bari bugün yarın live o kadarda önemli değil
  • Gel be lanet olası gel !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Oyun çıksın indirip hemen live a girecem. Bakalım nolacak.

Yangına körükle gitmek bu olsa gerek
  • benim iki tane kullanıcı profilim var diğerinde oynayacağım bir hafta
  • Oyunu erkenden edinsem bile sabrıma sahip çıkıp 29 Nisan dan önce oynamıyacağıma söz veriyorum.
  • Oyun malum yerlere düştüğü zaman kimse live ı düşünmez bence.(Arada bir iki istisna olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz)
  • Niye insanlar hemen oynamak istiyor bunu anlamıyorum şahsen ben diğer arkadaşların SSlerini yorumlarını gördükten sonra oynamak istiyorum,oyun kötü olduğundan değil, arkadaşlar oynayıp övdükten sonra daha bi haz alıyorum daha çok oynama isteğim geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

benim iki tane kullanıcı profilim var diğerinde oynayacağım bir hafta

Makine banlanıyor yalnız, profilden bağımsız olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quad_65

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

benim iki tane kullanıcı profilim var diğerinde oynayacağım bir hafta

Makine banlanıyor yalnız, profilden bağımsız olarak.

benim diğer kullanıcım live a bağlanamıyor ama? eğer öyleyse kısmete kaldı işimiz napalım

• oyunu 29 nisandan önce live a girmeden oynasanız bile oyun hdd ye kayıt ediliyor ve ilk oynanıs tarihi kaydedliyor..yani offline bile olsa bu oyunu dvd rom a takıp oynasanız bile daha sonradan online ollup live baglanırsanız pek tabiki her turlu banlanma sebebi.....

o yuzden ne olursa olsun oyunu 29 nisandan önce xbox 360 a takıp oynamayın...offline halde bile....
  • Çok saçma.Pre-order yapanlara 26 sında gönderilecek oyun zaten.Korkmayın bişi olmaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.