Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya yeni bir elite falcon aldım malum benq dvd romlu sizce dvd romu hitachi ve ya samsung ile değiştirmelimiyim yoksa yeni güncellemeyi beklemelimiyim
  • quote:

sence varmıymış bi geçerliliği ? tabi geçerlilik ne demek biliyorsan bende olan arkadaşda olmamış.. önceki mesajlarda bunu demek istiyordum yani birinde olup birinde olmuyorsa geçerlilik yok.. bende işe yaradı ama yaramasaydı live için hdd almış olucaktım ztn.. sadece gta için değil..

"geçerliliğin anlamını biliyorsan tabii" 'ymiş!!

pes... valla pes... kabahat sana yardım etmeye, doğru yol göstermeye çalışanda zaten... isyan ediyordun kaplama sorununu bir türlü çözemedim diye, harddisk al dedik, önce buna kızdın, bin türlü laf ettin insanlara boşa harddisk aldırmayın diye sonra kendin harddisk i almışsın sorunun düzelmiş, hala üste çıkma peşindesin... gerçekten sana diyecek hiçbir şeyim yok...

birinde çözülüyor öbüründe çözülmüyor diye bir şey yok... bu oyunun kaplamalar için harddisk'in cache ini kullandığı tartışılacak ya da kesin olmayan bir şey değil...

harddisk ile çözemeyenler kendilerine bakacaklar nerede hata yapıyorum diye? kullandıkları boş medyalar mı kalitesiz, düzgün bir dvd-writer la mı yazmamışlar, harddisk tamamen mi dolu, dvd leri mi çizik bunları gözden geçirecekler...

senin gibi harddisk alıp sorunu çözenler de bir teşekkür edecekler zahmet olmazsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 31 Temmuz 2008; 12:52:29 >

• Arkadaşım niye sinirleniyorsunki anlamadım ?

Sana neden teşekkür edicemki sen hdd al düzelir dedin ben aldım düzeldi öyle mi oldu sanıyosun? Sen burda yazmadan önce yabancı forumlardada yazanlar çoktu hdd ile sorun gidiyor diye hepsine tek tek teşekkürmü ediyim.. yani bitek senin bildiğini iddaa ediyorsan bu olayı o zaman tamam da..
    bana akıl vermek sana mı kaldı dicem tartışma büyücek.. neyse..

ben zaten hdd alıcaktım live için ama gta4 da düzelince çok süper oldu.. bunda senin etkini göremiyorum açıkçası 15 senelik arkadaşım gibi trip atıyorsun bide..

yinede 2 + 2 = 4 (yani geçerlilik böyle bişey) der gibi hdd al düzelir demenin bir anlamı yok hala.. üste çıkmaya çalışmıyorum aramızda bir rekabetmi var benim bilmediğim yada sen egonu " ben demiştim işte gördünmü " tarzı söylemlerle tatmin etmekten zevk mi alıyorsun ?

oyunun orjinalinde bile bazen kaplama sorunu olduğunu sende biliyorsun değilmi.. yazdığı medya falan filan değil yani belkide alet gta4 seçiyor olamazmı kesin konuşmadan önce gözden geçirmek lazım bazı şeyleri..

neyse bence yinede insanlar sırf gta4 için hdd alıcaksa önce birilerinden biyerlerden bulup deneyip alsınlar.. live ı kullanmıcaklarsa 50-60 ytl vermenin anlamı yok bence hala bir oyun için..

• quote:

Orjinalden alıntı: kartal2339

ya yeni bir elite falcon aldım malum benq dvd romlu sizce dvd romu hitachi ve ya samsung ile değiştirmelimiyim yoksa yeni güncellemeyi beklemelimiyim

bence hiçbirşey değiştirme ne gerek var tertemiz benq dvdromu değiştirmeye.. sorunu sadece gta4 de yapıyor oda oyunun kopyasında genelde.. gerek yok..
  • quote:

oyunun orjinalinde bile bazen kaplama sorunu olduğunu sende biliyorsun değilmi.. yazdığı medya falan filan değil yani belkide alet gta4 seçiyor olamazmı kesin konuşmadan önce gözden geçirmek lazım bazı şeyleri..

görüyorum ki hala başladığımız yerdesin... kendin bile harddiskle sorunu çözdün hala harddisk le alakası olmadığını ima ediyorsun. sakın benq dvd-romlar orijinal dvd'leri de yeterince hızlı okuyamıyor olmasın? bu senin "alet gta4 seçiyordur belki" tezinden daha mantıklı herhalde di mi?

-- GTA 4 harddisk'in cache'ini kullanıyor. -- artık bunun tartışması falan yok... bu kesin... ben bunu söylüyorum hala karşı çıkıyorsun... aynen en baştaki gibi...

quote:

sence varmıymış bi geçerliliği ? tabi geçerlilik ne demek biliyorsan.

peki sen benim asker arkadaşım mısın ki bana böyle bir üslup kullanabiliyorsun? tabii üslup ne demek biliyorsan...

aman teşekkür etme... sakın ha... zaten dediğin gibi burdan öğrenmedin, yabancı forumlardan öğrendin. hatta yabancı forumlardan öğrendiklerinle bana "insanlara boşu boşuna hdd aldırmayın" demiştin.

ayrıca "sen zamanında böyle böyle yazmıştın" deyince ben mi suçlu oluyorum? senin yazdığını sana hatırlatmak kabahat mi?

neyse dediğin gibi uzatmayalım, forum kirliliği yaratmaya gerek yok... yazılanlar ortada, bunların üstüne bir şey yazmanın artık lüzumu yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 31 Temmuz 2008; 16:33:05 >

• yahu birader..

ben kendi mesajımda zaten demişim bende zamanında inatlaşmıştım diye..

sen hala niye uzatıyorsunki anlamadım..

foruma 2 yazı yazan kendini ulema zannediyor sana neden teşekkür edicem kendim araştırdım,yerli yabancı forumlarda tartıştım karar verdim gittim aldım.. ben seni cepten arayıp abi böyle bi sorun var napiyim dedim sende hdd al düzelir dedin doğru ben unutmuşum..

uslüp ve daha birçok kelimenin anlamını biliyorum şimdi de edebiyat dersimi vericeksin?

quote:

pes... valla pes... kabahat sana yardım etmeye, doğru yol göstermeye çalışanda zaten...

sen bunları dedikten sonra ben senin uslübunla konuşurum arkadaş önce kendine bakıcaksın..

hala bana hdd yle kaplama sorununu kendin çözmüşsün gibi ders verir tarzda konuşma artık ben live için aldım oyuna etkisini burda paylaştım başka arkadaşların işine yarar diye senin gibi değil.. birde bu cache olayını abartıyorsunki duyanda orjinal olup da fwsiz arcade paclerde çatır çatır çalışan her gta4 hddye cahce yapıyor sanacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonramses -- 31 Temmuz 2008; 16:38:38 >

• "pes... valla pes... kabahat sana yardım etmeye, doğru yol göstermeye çalışanda zaten..."

fark ettiysen bu örnek gösterdiğin alıntı senin o güzel üslubundan sonra geldi... sen bana öyle konuşunca, ben de sana kibarca mı karşılık verecektim yani? kusura bakma bizde yok öyle bir bolluk... nasıl konuşursan öyle karşılık alırsın "birader"

2 yabancı forum araştıran da kendini ulema zannediyor, bilmedikleri konular hakkında tartışıyorlar hiç merak etme... yanlış hatırlamıyorsam o yabancı forumları referans alarak karşı çıkmıştın hdd olayına da...

ya bu arada bir de "ben sizden değil yabancı forumlardan öğrendim" demek de hoş değil... burda gündeme getirmeseydin, yabancı forumlarla yetinseydin o zaman... herhalde yabancı forumlar yetmediği için burda yazdın da, sana ben dahil sadece 2-3 cevap verdi... yani elbette yabancı forumlardan edindiğin kadar bizden de fikir edindin... şimdi bunu neden inkar ediyorsun?

bana hiç soru sormadın değil mi forumdan? şunu şöyle yapınca nasıl oldu? düzeldi mi diye? ben de yardım etmek için sana cevap vermedim? buyur senden copy/paste:

quote:

6tane6 tekrar cache yapınca sorun durum nasıl? 2 - 3 gündür hdd siz oynamaya çalışıyorum kafayı yicem ya binalar falan 15 sn sonra geliyo değil kaplama.. hdd satan da yok bizim forumda nerden temin edicez ebay den getirtip birsürü kargo parası vermek istemiyorum..

( bak bu sorun zamanında seni ne kadar üzüyormuş... yicem kafayı falan yazmışsın... )

quote:

@6TANE6

dediklerinize bakarak en mantıklısı kendi makinemde bir hdd bulup oyunu deneyerek almak..

hala sırf inat olsun diye hdd nin etkisini abarttığımı falan söylüyorsun ki sana daha bir şey demiyorum bu konu ile ilgili... iyi peki abi... yok hdd nin etkisi metkisi... yine senden copy/ paste kendiyle çelişmekte sınır tanımayan üstadımız:

quote:

GTA IV kaplama sorunu da %90 ortadan kalktı ...............
    hiç gitmediğim yerlerdede (yani ilk defa cache yapılan) kaplamaların gelme süresinde bariz bir artış var........ şimdi gta dan zevk almaya başladım oyunu bi solukta bitiririm

dediğin gibi ben abarttım kusura bakma... hdd nin hafif bir etkisi var aslında...

neyse arkadaş... ben sadece en baştaki katı tutumunun son derece yanlış olduğunu hatırlatmak ve gta 4 ün harddisk in cache'ini kesinlikle kullandığının altını bir kere daha çizmek istemiştim. sen öyle "şunun anlamını biliyorsan tabii" gibi imalı ve alaycı bir tutum sergileyince sana gereken cevabı verip, gereken hatırlatmaları yaptım. bi daha olsun, bi daha yaparım... istersen devam edebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 31 Temmuz 2008; 18:04:54 >

• orjinal makine+orjinal oyun+samsung dvd+hdd = no problem

• abicim uzatmanın anlamı yok çünkü hdd almak gta 4 sorununda en başta söylediğimi gibi geçerililiği olan kesin bir çözüm değil.. bunu ssende çok iyi biliyorsun..

bende işe yaradı sende işe yaradı ama başkasında yaramadı..

yani insanlara kesin bunu alın sorun biticek demiyoruz en nihayetinde..

bu forumda uslüp yüzünden çıkan ilk tartışma değil sonda olmıcak o yüzden artık tartışılan her konunun buralara gelmesini normal karşılıyorum

nede olsa türk halkının genlerinde var " ben demiştim,ben daha iyiyim,ben daha zenginim,ben daha iyi bilirim,ben daha... " yaklaşımı..

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.