Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

Eh sağol @Fuckara99.Başlığa girer girmez oyunun sonunuda öğrenmiş oldum.Buraya gtadaki kaplama sorununda son durum ne onu öğrenmeye geliyoruz oyunun sonunu öğrenmeye değil.

Alıntıları Göster
    harbi hee ne boş boğaz adamsın sonunumu sorduk biz niye heycanını kaçırıyosun neyse pyrotoxin kardeş ALLAH akıl fikir dağıtırken arkadaş tuvaletteymiş kaçırmış o anı belli etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 15 Haziran 2008; 0:55:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_mert

harbi hee ne boş boğaz adamsın sonunumu sorduk biz niye heycanını kaçırıyosun neyse pyrotoxin kardeş ALLAH akıl fikir dağıtırken arkadaş tuvaletteymiş kaçırmış o anı belli etti

Alıntıları Göster
    ahahha hemde yeni sayfanın ilk mesajı, yalnız dimitri kimdi biraz daha detay verirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkd66

ahahha hemde yeni sayfanın ilk mesajı, yalnız dimitri kimdi biraz daha detay verirmisin.

Alıntıları Göster
    kaplama sorunu kalkıyor dediğim gibi orjinal almayın bende alacaktım iyiki almamışım.tam orjinal siparişi vercekken bi daha deniyim dedim şunu.baktım yine kaplama sorunu var.bende şöyle yaklaşık bir saat helikopterle yavaş yavaş şehri turladım.oyun oldukça cache yaptı. sonra maakinayı kapattım açtım.bi baktım tüm kaplama problemleri ortadan kalkmış.bence sizde deneyin.yüzde yüz faydası oluyor.üstelik dvdromum benq

Önemli not: sakın bi süre yüksek ön bellek gerektiren oyunlrı oynamayın bi süre(halo3 gibi-çünkü bu oyunda başıma geldi).çünkü gtanın cache dosyalarının üzerine yazıyor ve buda kaplama problemleri yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueApple

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar lütfen spoiler vermeyin, bazılarınız direk oyunun sonunu bile yazmış, ben daha oyunu doğru düzgün oynamadan sayenizde oyunun sonunu öğrenmiş oldum, bu konuda çok şikayet alıyoruz diğer üyelerdende, lütfen SPOILER VERMEYİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşlar lütfen spoiler vermeyin, bazılarınız direk oyunun sonunu bile yazmış, ben daha oyunu doğru düzgün oynamadan sayenizde oyunun sonunu öğrenmiş oldum, bu konuda çok şikayet alıyoruz diğer üyelerdende, lütfen SPOILER VERMEYİNİZ.

Alıntıları Göster
    bende şu oldu baska oyunlar oynadım gta taktım berbattı yine biraz takıldım sehirde sonra bıraktım yemek yedim 15 dk.sonra geldım hıc sorun olmadan oynadım ..

bırakın bi 10dk.cache yapsın kafasına gore

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

bende şu oldu baska oyunlar oynadım gta taktım berbattı yine biraz takıldım sehirde sonra bıraktım yemek yedim 15 dk.sonra geldım hıc sorun olmadan oynadım ..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

doru ama sadce o yede yapıyor sonra başka bir yere araba ile gidince orda da aynı sorun var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

doru ama sadce o yede yapıyor sonra başka bir yere araba ile gidince orda da aynı sorun var ?

Alıntıları Göster
    ya bu cache olayını neden sadece benq de yapması gerekiyor arkadaşlar ? diğer marka dvdrom larda neden olmuyo cache,hdd,dvd medyası bunlarla alakalı hiçbirşey yok aslında sorun benq ve firmware de.. bu yönde araştırma yapan fikri olan yokmu hiç takip eden yabancı forumları.. ben okuyorum ama onlarda bir çözüme ulaşamıyorlar bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: amonramses

ya bu cache olayını neden sadece benq de yapması gerekiyor arkadaşlar ? diğer marka dvdrom larda neden olmuyo cache,hdd,dvd medyası bunlarla alakalı hiçbirşey yok aslında sorun benq ve firmware de.. bu yönde araştırma yapan fikri olan yokmu hiç takip eden yabancı forumları.. ben okuyorum ama onlarda bir çözüme ulaşamıyorlar bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten normalde yazmazdım da herkes ne olduğunu biliyordur düşüncesiyle yazdım. Yani ben bitirmedende ne olacağını biliyordum neyse herkesten özürdilerim arkadaşlar....

Affettiniz dimi beni....

• quote:

Orijinalden alıntı: CaReTTa_99

Arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten normalde yazmazdım da herkes ne olduğunu biliyordur düşüncesiyle yazdım. Yani ben bitirmedende ne olacağını biliyordum neyse herkesten özürdilerim arkadaşlar....

Affettiniz dimi beni....

Alıntıları Göster
    hitachi model dvd-rom arcade pal ve orjinal kullanıyorum 29 saatlik oyun boyunca 1 kere yol kaplaması geç geldi, bunun dışında 7-8 kere 4-5 saniyelik donmalar yaşadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

Alıntıları Göster
    quote:

bizde hdd yok napcaz biz peki ? xbox da gta oynamak haram ulan şu gta bikez de takılmayan sorun çıkarmayan oyun çıkarsın yaw lanet olsun böle firmaya

• quote:

quote:

bizde hdd yok napcaz biz peki ? xbox da gta oynamak haram ulan şu gta bikez de takılmayan sorun çıkarmayan oyun çıkarsın yaw lanet olsun böle firmaya

Alıntıları Göster
    Ya ben 4 saat oynadım cache mache yapmadı multide heliyle gezindim hiç birşey olmadı alakası yok dediklerinizle.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mert_mert

quote:

valla bendede arcade vardı sattım elite aldım bunun ıcın değil ama ıyıkı almısım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gogo.

Ya ben 4 saat oynadım cache mache yapmadı multide heliyle gezindim hiç birşey olmadı alakası yok dediklerinizle.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aL3n_it

Arkadaşım benq firmwareden dolayı cache yapması gerekiyor oyunun.malesef fw den dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali76

quote:

Arkadaşım benq firmwareden dolayı cache yapması gerekiyor oyunun.malesef fw den dolayı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mali76

quote:

dostum fw faln diyosunda bazı orjinal oynayanlarda da bu sorun oluyor ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mali76

quote:

dostum fw faln diyosunda bazı orjinal oynayanlarda da bu sorun oluyor ?

Alıntıları Göster
    bu sorun çözülmeyecek gibi bazı arkadaşlarda donmalar oluyomuş Allahdan o yok bende

oyunun %50 sindeyim daha hiç donmadı sadece geç yüklenme olayı var oda olmasa varyaa

• quote:

bu sorun çözülmeyecek gibi bazı arkadaşlarda donmalar oluyomuş Allahdan o yok bende

oyunun %50 sindeyim daha hiç donmadı sadece geç yüklenme olayı var oda olmasa varyaa

Alıntıları Göster
    "dostum fw faln diyosunda bazı orjinal oynayanlarda da bu sorun oluyor ? "

çoğunda olmuyor. bu kaplama sorunu sadece gta4'ün kopyasına özel başka hiçbir oyunda böyle durum oluşmadı. (mass effect gibi orjinalinde kaplama sorunu bulunan oyunlar hariç)

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

"dostum fw faln diyosunda bazı orjinal oynayanlarda da bu sorun oluyor ? "

çoğunda olmuyor. bu kaplama sorunu sadece gta4'ün kopyasına özel başka hiçbir oyunda böyle durum oluşmadı. (mass effect gibi orjinalinde kaplama sorunu bulunan oyunlar hariç)

Alıntıları Göster
    bende bazı forumlarda sanki orjinalindede sorun oluyormuş gibi okudum ama bilemiyorum.. büyük ihtimalle fw atılmış makinede orjinal oyun oynayınca oluyordur yoksa böyle bişi olsa rockstar açıklama yapardı..

• quote:

Orijinalden alıntı: amonramses

bende bazı forumlarda sanki orjinalindede sorun oluyormuş gibi okudum ama bilemiyorum.. büyük ihtimalle fw atılmış makinede orjinal oyun oynayınca oluyordur yoksa böyle bişi olsa rockstar açıklama yapardı..

Alıntıları Göster
    Benq dvd rom lu arcade makinem var, artık kaplama sorunu yaşamıyorum. Sebebini şunlara bağlıyorum:

-Kendi writer im ile yazdığım tertemiz, çiziksiz, çok temiz kullandığım verbatim dvd...
    -içinde 10 gb boş alan olan 20 gb Harddisk

Özellikle harddisk i çok öneririm. Büyük değişiklik oldu alınca... Bırakın azalmayı, kaplama sorunu resmen yok oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 19 Haziran 2008; 15:46:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Benq dvd rom lu arcade makinem var, artık kaplama sorunu yaşamıyorum. Sebebini şunlara bağlıyorum:

-Kendi writer im ile yazdığım tertemiz, çiziksiz, çok temiz kullandığım verbatim dvd...
    -içinde 10 gb boş alan olan 20 gb Harddisk

Özellikle harddisk i çok öneririm. Büyük değişiklik oldu alınca... Bırakın azalmayı, kaplama sorunu resmen yok oldu...

Alıntıları Göster
    hdd ne gibi bir avantaj sağlıyor tam olarak izah edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi aile robotu babür

hdd ne gibi bir avantaj sağlıyor tam olarak izah edebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    hdd dvd'den okunanları önbelleğe alıyor, dvd den bir kere okunan veri tekrar okunmuyor. oyunu resmen hdd li makineye göre yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 19 Haziran 2008; 18:59:09 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.