Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: keteor

Bende denedim ama hiçbir şey fark etmedi.

arkadaşım eminmisin bak haftasonu ona göre deniycem başka yöntemleri daha önce deneye deneye 4 memorex harcadım
  • ben philipse 8x hızında yazdım. hiç kaplama sorunu falan yok. arabayla tam gaz gidiyorum yine bişe yok.
    Ben oyunları 2.4le yazdığım zaman çalışmıyor.8xle sorunsuz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 5 Haziran 2008; 20:21:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tansu_zidane

ben philipse 8x hızında yazdım. hiç kaplama sorunu falan yok. arabayla tam gidiyorum yine bişe yok.
    Ben oyunları 2.4le yazdığım zaman çalışmıyor.8xle sorunsuz çalışıyor

dvdrom benq mu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihersoz

quote:

Orjinalden alıntı: keteor

Bende denedim ama hiçbir şey fark etmedi.

arkadaşım eminmisin bak haftasonu ona göre deniycem başka yöntemleri daha önce deneye deneye 4 memorex harcadım

Önceden 2.4x hızında Verbatim boş dl dvd ye kopyalamıştım ve kaplama problemleri vardı ve oyun donuyordu.Daha sonra arkadaşın söylediği yöntem ile yine Verbatim dl dvd ye yine 2.4x ile kopyaladım(arkadaş 1x demiş ama dvd-rw en az 2.4x destekliyor) Oyunda hiçbir değişiklik olmadı.Magic dl dvd ile deneyemedim, ama değişeceğini zannetmiyorum.

• gerçekten gözle görülür iyileştirme var.. Ben verbatime de denedim az önce iyileştirme aynı çok az yerde yollarda kaplama sorun oluyor yada bazen binalarda ama daha kısa zamanda yükleme gerçekleşiyor.. Ama en önemlisi yollardaki su vanaları direkler duvarlar vs artık birden çıkmıyor karşıma...
  • Ben de denedim.İyileşme olduğu doğru.Ben de oyuna baştan başladım.Romanı dayaktan kurtarıp, adamları arabayla kovaladığımız sahnede yine olmayan bişeye çarptım.
    Yani bende yüklemeler daha hızlı bu doğru ama yine de 3-4 saniye sürüyor kaplamaların gelmesi bazen.Neyse ben umudumu kestim bu oyundan.İlerde ucuzlarsa orjinalini alırım belki.
  • emin ol o sorun orjinaldede olr en sağlam bilgisayarlarla gta3 ten san andreas a kadar hpsini oynadım full ve her zaman sonradan yüklenen bi cisim olmuştur bu bir gta kuralı falan denebilir yani
  • quote:

emin ol o sorun orjinaldede olr en sağlam bilgisayarlarla gta3 ten san andreas a kadar hpsini oynadım full ve her zaman sonradan yüklenen bi cisim olmuştur bu bir gta kuralı falan denebilir yani

aslında biraz hakkın var ama bu oyunun motoru/nun diğer GTA'ların motoruyla alakası yok. Oyüzden aynı durumun olması ilginç.. Yamada kar etmez sanıyorum bu duruma..
  • hitachi dvd romu olanlar gayet rahat oynuyorlar. hatta bir kez bile kaplama sorunu ile karşılaşmadıklarını iddia ediyorlar. ben de anlamadım gitti. benq rom yeni kırılmış sayılır, ilerde bir fw ile bu düzelebilir. ama bu magic dvd dl'yi bir kez de olsa test etmek gerek. ha bir de yüksek hızlarda yazdırmayı denemek lazım (4x,8x) ama verbatim maalesef texture sorunu için çözüm değil.
  • valla bnde hdd+benq dvdrom var bu yöntemi yaptım hiç kaplama sorunu kalmadı başta yolların çözünürlüğü düşebiliyodu sonr heralde cache yaptı şu an hiç sorun yok
  • arkadaşlar şu sorunu nasıl yapıcağımız bir açık dille anlatsanız.. orjinal oyundan backup almakdamı suç..

bende orjinal var backup alıcam neye yazınca kaplama sorunu olmuyo? magicmi verb mi?

kaçla yazıcaz 1x mi 2x mi ? nedir bir türlü anlayamadık.. backup alırken hangi programı kullanıyorsunuz ?

saygılar...
  • neden orjinalin kopyasını piyasaya dağıtmıyorlar ya halan korsan sürümleri var ondan bu sorunlarla karşılaşıyoruz off off parasızlığın gözü kör olsun kulaklarıda sağır olsun

• ace combat oynadım sonra gta actım yıkıldım ....
    sorun daha artmıs bi şekilde karsıma cıktı ...buda fos cıktı gta bir kez daha galip
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

ace combat oynadım sonra gta actım yıkıldım ....
    sorun daha artmıs bi şekilde karsıma cıktı ...buda fos cıktı gta bir kez daha galip

arkadaşım galiba sndede bnm gibi hdd var hdd varken başka oyun açtıında GTA nın cacheleri ile karışıyor... ama xbox u kapa aç gta oyna bi sorun kalmaz ama ne olrsa olsn sakın clear the cache yapma

• quote:

bende hdd yok bizde ne olurki ? Bu hdd nin olması aslen demolar için değilmi ? Bilgi edinmek için soruyorum

• bnm alma nedenim tamamen önbellek yapması oyunlarda böylece her türlü loading (yüklemeyi) daha çabuk yapıo
  • quote:

quote:

arkadaşım galiba sndede bnm gibi hdd var hdd varken başka oyun açtıında GTA nın cacheleri ile karışıyor... ama xbox u kapa aç gta oyna bi sorun kalmaz ama ne olrsa olsn sakın clear the cache yapma

evet hdd var pal-elite- benq
    sonra kapatım actım ılk gta yı koydum ama daha az da olsa yıne yaptı ..

ılk baktıgımda ne guzeldı ya tamam oldu derken suna bak sımdı..

sızıde umutlandırdım kusura bakmayın

clear cache yapmayıda dusundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 7 Haziran 2008; 23:49:49 >

• bende texture problemi yok oyun orijinal driverda benq
  • quote:

Orjinalden alıntı: Texaslı

bende texture problemi yok oyun orijinal driverda benq

fw varmı sorunun FW den kaynaklandığını düşünmeye başladım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Texaslı

bende texture problemi yok oyun orijinal driverda benq

fw varmı sorunun FW den kaynaklandığını düşünmeye başladım

Hayır arkadaşım, makinada fw yok.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.