Şimdi Ara

PES 2011 E3 Trailer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh bee sonunda skorbordu değiştirmişler
  • Vidyoyu gördüm beni bile biraz umutlandırdı saha boyutu büyümüş bu çok önemliydi şimdi biraz oynanışa önem versinler yeniden toparlanma süreci olabilir
  • görüntülerde ilerleme var özellikle maç atmosferinde umarım robot gibi koşuşları,kaleci hatalarını kalıcı olarak düzeltirler
  • Görüntüler baya değişmiş
  • güzele benziyo
  • İnşallah oynaması güzel olur . Benim için en önemlisi oyunda güzel şut atabilmek . Daha çok zevk veriyor oynarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

İnşallah oynaması güzel olur . Benim için en önemlisi oyunda güzel şut atabilmek . Daha çok zevk veriyor oynarken

O güzel şutlardan sonra kalecilerinde güzel kurtarışlarıda oldumu tamamdır
  • -Kale değişmeli.Kale ağları çok Brezilya Ligi havası veriyor.

-Sesler düzeltilmeli.Tezahürat olmasına gerek yok, seyircinin takıma etkisi olması gerekiyor.

-İğrenç spikerler değişmeli, NBA 2K10 da ki spikerler mesela müthiş.İnsana oynama isteği veriyorlar.

-Koşma,çalım,pas,şut şekilleri kesinlikle değiştirilmeli

-Oyuna hakim olduğumuz hissettirilme.Topsuz alanda da oyuncuya hakim olmamız lazım.Mesela önümüze bir top atıldığında ona doğru koşup almalıyız.Ama geçenki oyunlarda kendisi gidip alıyor.

-Oyuncular abartılmamalı, bir oyuncuyla 4-5 kişinin arasından çıktığım oluyor.

PES 2010 tam bir fiyaskoydu.Umarım 2011 2010'a benzemez.
  • Oyunda ki zorluk seviyesi olayı kaldırılmalı kesinlikle ..

Oyunda en zor seviyeyi seçtiğimizde Barcelona'da aynı topu çeviriyor Sivasspor'da ..

Biraz kendilerini aşıp takımlara özel zorluk seviyeleri belirlemeleri gerekiyor .. Tabiki bütün takımlara değil , belirli takımlara ..
  • Bu sefer tatmin edicek oyun eminim grafikler harika pes2010 grafikleri zaten süperdi üstüne koymuşlar grafikte sıkıntı yok, oynanabirlik pes2010 da çok baltaydı bunuda düzeltmişler kalaslık kalkmış bu iki unsurun dışındakiler fasa fiso yani bu sene adam gibi pes oynıycaz arkadaşlar...
  • skor tabelası nedense çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

-Sesler düzeltilmeli.Tezahürat olmasına gerek yok, seyircinin takıma etkisi olması gerekiyor.

-İğrenç spikerler değişmeli, NBA 2K10 da ki spikerler mesela müthiş.İnsana oynama isteği veriyorlar.

-Oyuncular abartılmamalı, bir oyuncuyla 4-5 kişinin arasından çıktığım oluyor.

Her takım için tek bir tezahürat koyuyorlar buda biryerden sonra sıkıyor,dediğin gibi NBA2K10'un spikeri süper adam çok güzel basketlerde gülüyor,bağrıyor ve yerinde konuşuyor,peste ise golü atınca 2,3 sn bi duraksama oluyor spikerde sonra bağrıyor buda baya kötü birşey.Oyuncuların özel bir staminası olması lazım her oyuncu messi gibi topu alıp defanstan,ortasahadan bütün adamları çalımlıya çalımlıya gidiyor messinin bir özelliği kalmıyor...

• En güzel oyun pes6 idi ondan sonra pek bir gelişme kaydetmediler bana göre arkadaşların dediği gibi pes 6 daki oynanabilirliği koruyup sadece grafikleri iyileştirseler bile oynanır.Pes 2 senedir konsollarda eziliyor Fifa karşısında umarım tekrar sabah akşam delice oynadığımız her oyunda daha da heyecanlandığımız o eski günlere döneriz.
  • Yeni Trailer İzleyin Arkadaşlar Sonra Karar Verin..
  • oyun tamamlana kadar kale fileleri ve kalecilere de bir el atarlarsa beni tatmin eder.

Youtube'dan koyak:
  • oyun oyun olmaya başladı tüm serilerden çok farklı pes 11
  • şampiyonlar ligi gibi Libertadores Kupasınında isim hakkını almışlar bu iyi haber.
  • Güzel görünüyor şuan.Fakat oynamadan karar veremem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 16 Haziran 2010; 14:26:54 >
  • beklemedeyim
  • Turkcell Süper Ligi neden koymuyorlar. Sırf o yüzden ne kadar oynamak istesemde Pes oynamıyorum. Bu seferde eklememişlerse Fifa'ya devam...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.