İşletim Sistemi » Orijinal Windows® 7 Starter İşlemci ve Yonga Seti » İşlemci İmalatçısı: Intel » İşlemci Türü: Atom » İşlemci Modeli: N450 » İşlemci Hızı: 1,66 GHz » İşlemci Çekirdeği: Tek Çekirdekli » Yonga Seti İmalatçısı: Intel » Yonga Seti Modeli: NM10 Express Bellek » Standart Bellek: 2 GB » Bellek Teknolojisi: DDR2 SDRAM » Bellek Standardı: DDR2-667/PC2-5300 » Toplam Bellek Yuvası Sayısı: 1 » Bellek Kartı Okuyucu: Var » Desteklenen Bellek Kartı: Güvenli Dijital (SD) Kart » Desteklenen Bellek Kartı: xD-Resim Kartı » Desteklenen Bellek Kartı: Reduced Size MultiMediaCard (RS-MMC) » Desteklenen Bellek Kartı: MultiMediaCard (MMC) » Desteklenen Bellek Kartı: Memory Stick PRO » Desteklenen Bellek Kartı: Memory Stick Depolama » Sabit Sürücü Kapasitesi: 320 GB » Sabit Sürücü Ara Yüzü: Serial ATA » Sabit Sürücü d/d: 5400 » Optik Sürücü Türü: Yok Ekran ve Grafikler » Ekran Boyutu: 25,7 cm (10,1") » Görüntü Ekranı Türü: Aktif Matris TFT Renkli LCD Yerleşik Aygıtlar » Web Kamerası: Var » Mikrofon: Var » Parmak İzi Okuyucu: Yok Yazılım » İşletim Sistemi: Orijinal Windows® 7 Starter
Sizce kaldırır mı bu pc?
Cevap vericek yok mu?
Arkadaşlar 2012'nin demosunu yükledim, herşey kaldırdı fakat benim pixel shader 3.0 istiyormuş, bende 2.0 var, 2011'de minimum 2.0 diyo, onu çalıştırır herhalde, bide vram yetmiyormuş, sorun olur mu?