Şimdi Ara

PES 2011 kitlenme sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu gayet güzel bir şekilde kurdum hiç bir sıkıntı yok. Oyunu açıp şampiyonlar ligi başlatıyorum takımları seçiyorum ayarlarımı yapıyorum fakat başlama vuruşu ekranın geldiğimde veya oyuncular sahaya çıkıyorken oyun kitlenip kapatılması gerekiyor tarzında uyarı veriyor. Böyle bir sorunla karşılaşmış olan var mı? Oyunu oynayamıyorum :( .. Bu arada oyunum korsan crack'leri tam :) 1.01 versiyonunda veri paketide 1.01 yüklü.

• arkadaşlar lütfen birisid yardımcı olabilir mi? :)) cidden pes 11'i büyük bir hevesle kurdum fakat oynayamıyorum.. Kilitlenme sistemle alakalı olamaz çünkü sistem özellikleri sekmesinde tüm özellikler iyi yazıyor tüm ayarları denedim nerdeyse bazen kazara oynayabiliyorum 1 2 maç bazen hiç giremiyorum mesela tottenham manu gibi takımlarla oynayabilirken bayern veya milan gibi takımlarla oynayamadım real madridi her aldıgımda oyun acıldı (tesadüfmüdür bilmiyorum ama..) bayern münih'i alıp hiç oyuna başlayamadım.. Uyumluluk modundaki herşeyi denedim yönetici olarak çalıştır dedim denemediğim şey kalmadı defalarca tekrar tekrar kurdum farklı crackler denedim. konu hakkında bir görüşü olabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.. Şimdiden TEŞEKKÜRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junkers -- 27 Kasım 2010; 11:31:18 >
  • Muhtemeden Yanlış Kurulum veya Dosya Eksiktir Tekrar Kur.
  • hocam tekrar tekrar kurdum oyunu. Kurulumda yanlışlık yok şuan CL lig ve ML de oyunlarım var ama ikisindede oyun tıkandı bayern münih'e karşı veya bayern münihle oynarken ilginçtir oyun donuyor geri kalan zamanda oynayabiliyorum böyle aptalca bir durumla karşılaşan oldumu genelde benim böle bi şansım vardır hep garip sorunlar okadar dikkat ettigim halde beni bulur bu konuda ne diyorsunuz arkadaslar 1.02 güncellemesini yüklicem ama crack bulamadım oyun korsan malum elinde olan varsa pm atabilirmi birde öle denemek istiyorum belik düzelir..
  • aynı sorun bendede var benimde tam maç ekranı gelecek sahaya çıkacaklar stadı gösterdiği an donuyor ekran kararıyor ve oyundan çıkmak zorunda kalıyorum bi çözümü yokmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkers

hocam tekrar tekrar kurdum oyunu. Kurulumda yanlışlık yok şuan CL lig ve ML de oyunlarım var ama ikisindede oyun tıkandı bayern münih'e karşı veya bayern münihle oynarken ilginçtir oyun donuyor geri kalan zamanda oynayabiliyorum böyle aptalca bir durumla karşılaşan oldumu genelde benim böle bi şansım vardır hep garip sorunlar okadar dikkat ettigim halde beni bulur bu konuda ne diyorsunuz arkadaslar 1.02 güncellemesini yüklicem ama crack bulamadım oyun korsan malum elinde olan varsa pm atabilirmi birde öle denemek istiyorum belik düzelir..

Farklı CRACK dene.
    Sorunun hallolacagını dusunuyorum.
    BUNU DENE

• yok kardeş buda olmadı bu sorunun çözümünü bilen yokmu acaba oyun normal şekilde çalışıyor ayarlar v.s. yapılıyor lig veya kupa maçı takım herşey seçiliyor başlama vuruşu dedikten sonra ekrana gelen stad görüntüsü anında donuyor hiçbi hareketlilik olmuyor arka planda müzik sesi gelmerye devam ediyor bi süre sonra ekran kararıyor ve bi dahada ctrl+alt+del yapmadan dönülemiyor masa üstüne
    bu arada bilgisayarım daha yeni topladım ekran kartıda iyi yokmu çözebilen bu sorunu sitede?
  • Ben oynamayı oyunun settings ayarlarından Görüntü kalitesi düşük olarak ayarlayarak başardım ama anlamadığım ati hd5870 ekran kartı ile amd phenemon II x4 925 ile nasıl oluyorda yüksek kalite oynayamıyorum ??
    Ha bide oyunda az önce edit bölümünü girince donma oldu nasıl biişey anlamış değilim ama düşük ayarda çalışıyor
  • şimdi hocam birkaç gündür istanbulda olduğum için ilgilenemedim crack'i şuan itibarı ile indirip denicem pcyi yeni formatladım hiç bir sorun yok bende "b.b.king" isimli arkadaşın dediği gibi pcyi yeni topladım i5 işlemci 6gb ram 9800GT ekran kartım var neden oluyor bu donmalar hiç bilmiyorum mesela geçen oynamayı başardım format atmadan önce bu defada bayern münih gelince donmaya başladı istisnasız diğer tüm takımlarla oynayabildim tüm modlarda ama bayern münihi ben almasam rakip olarak bile gelse dondu oyun çok saçma acaba 1.02 güncellemesinin crack'ini paylaşcak olan ve nasıl yüklenecegini tam olarak söyleyebilecek olan varmı birde öyle denemek istiyorum belki düzelir..
  • baska cr.ck dene hallolacaktır
  • baska crack olan paylaşabilir mi acaba? yada link verebilir mi arkadaslar..
  • bulabildigim tüm crack'leri denedim hala ana ligde transfer için oyuncu ararken ve bayern münih gibi takımlarla oynarken oyun kilitleniyor bu sorunu hala çözebilmiş değilim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.