Şimdi Ara

Pes 2021 kasma problemi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Monster oyun laptop var. 10. Nesil İ7- 16 gb Ram şu an an frekans hatırlamıyorum. Rtx 2060, ssd hard disk 144 hz full HD ekran.
    Pes 2021 de maç yaparken 150-160 fps değerlerinde fakat yinede takılma ve donma yaşıyorum. Oyun orjinal.
    İşlemci sıcaklığı 88-92 arası ekran kartı sıcaklığı 78-83 arası dolaşıyor yükteyken. Pc de başka oyun yok hatta doğru düzgün hiç bir şey yok. Sebebi nedir yardımcı olacak var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2021 Kasma Sorununun Çözümü

"PES 21 kasma sorunu" veya "PES 2021 kasma sorunu" ile karşılaşıyorsanız, bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. İşte sorunun çözümüne yardımcı olacak bazı öneriler:

• Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin: Bilgisayarınızın PES 2021'in sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Önerilen sistem gereksinimlerini karşılamıyorsanız, oyun kasma yapabilir.
    • Grafik Ayarlarını Optimize Edin: Oyunun grafik ayarlarına gidin ve "Kalite Ayarı"nı "Düşük" veya "Orta" olarak ayarlayın. Bu, oyunun daha az kaynak kullanmasına neden olacak ve fps'nizi artıracaktır.
    • FPS Sınırını Kaldırın: Bazı durumlarda, oyunun fps sınırı, oyunun akıcı çalışmasını engelleyebilir. "FPS Sınırını Kaldır" seçeneğini etkinleştirmek, fps'nizin artmasına yardımcı olacaktır.
    • Bilgisayarınızı Güncelleyin: Bilgisayarınızdaki en son Windows güncellemelerini ve grafik kartı sürücülerini yüklediğinizden emin olun. Bu güncellemeler, oyunun performansını iyileştirmek için optimizasyonlar içerebilir.
    • Oyun Dosyalarını Doğrulayın: Oyun dosyalarınız bozulmuş olabilir. Steam kütüphanenizde PES 2021'e sağ tıklayın, "Özellikler"i seçin ve "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin. "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" düğmesine tıklayın.
    • Arka Plan Uygulamalarını Kapatın: Oyun oynarken arka planda çalışan diğer uygulamaları kapatın. Bu, bilgisayarınızın kaynaklarını serbest bırakarak oyunun performansının artmasına yardımcı olacaktır.
    • Oyunu Yönetici Olarak Çalıştırın: PES 2021'e sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. Bu, oyuna sisteminizde yönetici ayrıcalıkları verecek ve performansını artıracaktır.

Yukarıdaki önerileri uygulayarak "PES 2021 kasıyor" sorununu çözebilir ve daha akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • github
    Releases · Codeusa/Borderless-Gaming
    https://github.com/Codeusa/Borderless-Gaming/releases

Hocam bu programı indirip kurun oyunu pencere modunda açıp bununla tam ekran yapın yüksek ihtimalle sorun çözülecektir. Aynı sorunu yaşıyordum, bende böyle çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam selam teşekkür ederim ilginize ancak deneyebildim. Fakat yine olmadı. Hala kasma problemi mevcut.
  • Vsynic açman lazım 120 fps e sabitle mis gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fade26 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam 2 yıl sonra yazıyorum sizin sayenizde sorunu çözdüm teşekkür ederim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2010 vram sorunu
    11 ay önce açıldı
    pes 2010 tam ekran sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Fifa 23 Oyundan atma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.