Arkadaşlar Güncelleme çıkmış fakat bende gözükmüyor .. Ps3 Orjinal Pes 2011 var, nasıl olacak ? Güncelleme Çıktığında oyuna girmeden; '' Yüklemek ister misiniz '' diye soruyordu veya ilave içerikten indiriyordum .. Şimdi İlave içeriğe girdiğimde '' Yeni Güncelleme yok! '' yazıyor ..
Bilgilendirirseniz sevinirim ..
Bende de gelmedi güncelleme ama bir sorun yok online girebilirsin daha şimdi kalktım başından.
quote:
Orijinalden alıntı: sallatoko
quote:
Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z
Arkadaşlar Güncelleme çıkmış fakat bende gözükmüyor .. Ps3 Orjinal Pes 2011 var, nasıl olacak ? Güncelleme Çıktığında oyuna girmeden; '' Yüklemek ister misiniz '' diye soruyordu veya ilave içerikten indiriyordum .. Şimdi İlave içeriğe girdiğimde '' Yeni Güncelleme yok! '' yazıyor ..
Bilgilendirirseniz sevinirim ..
Bende de gelmedi güncelleme ama bir sorun yok online girebilirsin daha şimdi kalktım başından.
Arkadaşlar, Bende de Ps3 orjinal Pes 2011 var ve güncelleme falan görünmüyor nasıl çıktı anlamdım? yükleyen ve yeni transferleri ile son halini gören var mı?
arkadaşlar bende yeni yapmaya çalıştım aynı hatayı aldım yükseltilecek program bulunamadığından falan diyor bilen biri varsa yardımcı olabilir misiniz ?
bnde yüklemenın başında hata veriyor yardmcı olrusanz cook sevnrm
Yukarıdaki linkten benim gibi key satın alarak oynuyorsanız yükleme versiyonunu indirip kurabilirsiniz.Fakat 1.03 için kır ek i 4 güne çıkacağı için indirip bekleyebilirsiniz.
Key alanların sorunu kır ek için sizleri sabırlı olmaya davet ediyorum.
Bu update de online moddaki bağlantı sorunlarına bir çözüm üretileceği belirtilmiş ama nasıl bir çözüm ürettiler bunu görmek isterim açıkçası.
<Yama(Patch) 1.03 Detayları> Bu Yama(Patch) daha önce tamir edilen tüm yamaların düzeltmelerini içermektedir.
* Online Mod bağlantı sorunları, bağlantı kesme işleminde yapılan değişikliklerle iyileştirilmiştir.
<Yama(Patch) 1.02 Detayları> Bu Yama(Patch) daha önce tamir edilen tüm yamaların düzeltmelerini içermektedir.
* Bazı takımlara göre taraftar tezahüratları değiştirildi. * Genel oyun düzeninde, "Gökkuşağı Vuruşu" ve "Yan Top Sürme" gibi Yetenek ve Çalımlar'a yönelik deşiklikler yapıldı. * Ana Lig Oyun düzeninde değişiklikler yapıldı.
<Yama(Patch) 1.01 Detayları> Yamayı uygulamak oyunun içindeki birçok Online Modun güncelleştirilmesini sağlayacaktır.
Bazen yükleme sırasında, ekran durumu "cevap vermiyor" olarak belirebilir ve de yükleme birkaç dakika boyunca durmuş gibi görünebilir. Bu durumda lütfen yüklemeyi durdurmak ya da yeniden başlatmak yerine, yüklemenin tamamlanmasını bekleyin.
Sabrınız ve de anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
pes 2015 çıktı sen gelmiş burada pes 2011 patchini yayınlıyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme