Şimdi Ara

Pes 2011 Resmi Güncelleme 1.03 Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
28.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: santhora

quote:

Orijinalden alıntı: pespespess

yanlış güncellemeyi indirmişsin kardeş :) dvd yükleme için olan 1.03 patch i kuracaktın

Yok tam tersi DVd versiyonu hata veriyomuş. Yükleme versiyonunu denedim oldu. Yinede diğer dosyayı demeyi aklıma getirdiğin için sağol:)

yukarıda yükleme versiyonu için olanı indirmeniz gerektiğini söylemiştim.Onun için sadece yükleme ver. linklerini verdim.
  • yine quit atıcaklar. 5 senede becerememiş adamlar bi patchlemi düzelticekler. quiti engellesinler kendimi kesicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

yine quit atıcaklar. 5 senede becerememiş adamlar bi patchlemi düzelticekler. quiti engellesinler kendimi kesicem

Bu gece denk gelmedim yarın anlayacağım düzelmiş mi yoksa devam mı?Bence engellenemedi ama bakalım hayırlısı.Bir umuttur bekliyoruz.
  • Beyler , tam olarak Dvd Versiyonu mu yoksa Yükleme Versiyonu nu mu indiriceğiz , Yükleme Versiyonunu indirdim ama , Crack istiyor diğerini indirmeye korkuyorum biraz bilgilendirir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkaDesign

Beyler , tam olarak Dvd Versiyonu mu yoksa Yükleme Versiyonu nu mu indiriceğiz , Yükleme Versiyonunu indirdim ama , Crack istiyor diğerini indirmeye korkuyorum biraz bilgilendirir misiniz?

Kıreğini yukarıda linkte vermiş arkadaş oradan indirip devam edebilirsiniz.Dvd ver. program kurulmayacaktır.

Edit:Sitede crack paylaşımı yasak olduğu için doğal olarak kaldırılmış.Bu patch yüklendikten sonra illegal yollardan kıreği bulmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 22 Aralık 2010; 13:53:08 >
  • iyi bi güncelleme olur umarım
  • ben netten indirdim dvd versiyonunu kurdum güncelleme 1.03 olmuş ama oyunda hala güncelleştirme yapmam gerektigini yazıyor, güncelleştirmeye çalışıyorum dtf03.img dosyasını indirdi kendi kendine onuda c/konami/img dosyasına attım hala ilave içerikte güncelleştirme var diyor onayla diyorum dosya bozuk diyo anlamadım gitti oyunum orjinal bu arada
  • aynı sorun bende de var arkadasım bir türlü yüklemeyi gerçekleştiremedim
    quote:

Orijinalden alıntı: Johny Lesh

ben netten indirdim dvd versiyonunu kurdum güncelleme 1.03 olmuş ama oyunda hala güncelleştirme yapmam gerektigini yazıyor, güncelleştirmeye çalışıyorum dtf03.img dosyasını indirdi kendi kendine onuda c/konami/img dosyasına attım hala ilave içerikte güncelleştirme var diyor onayla diyorum dosya bozuk diyo anlamadım gitti oyunum orjinal bu arada
  • adam gibi orjinal oyun almazsanız daha çok sorununuz olur bende sorun yok dvd versiyonu kurdum sitesinden bi dosyayı indirdim sorunusz kasmadan oynuyorum cd key alıp boşuna uraşıyosunuz . 20 tl daha fazla verip cd ile beraber alsaydınız hiç bir sorununuz olmazdı neyse hadi kolay gele size
  • Beyler crack çıktıysa şunu özeden birisi atsın ne biçim BAL Kasmıştım ya.
  • ben konami id kaybetmıstım yenı id ile giriş yapılamıyor hatası alıyorm bi keyle bi idmi kullanabiliyoruz yoksa sadece key aldığım içinmi sorun ama kır ex kullandım oyun 1.03 olarak gözüküyor yardım :(
  • hiç bir yama kurmadan direk 1.03'ü kursak sorun olur mu arkadaşlar? ve 1.02'deki yamadaki oyun iyileştirmeleri aynen gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

hiç bir yama kurmadan direk 1.03'ü kursak sorun olur mu arkadaşlar? ve 1.02'deki yamadaki oyun iyileştirmeleri aynen gelir mi

Hiçbir sorun olmaz dün denedim herhangi bir sorun problem çıkmamaktadır.
  • Paslarda bir yavaşlık mı söz konusu arkadaşlar yoksa benim bilgisayarda mı bir problem var?Hızlı adamla paslar daha hızlı gidiyor sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 25 Aralık 2010; 3:36:14 >
  • Ben oyunun malum yerden indirdim cd key falan kullanmıyorum ama extra content te yani ilave içerikte yeni güncellemeye buluyor tıklıyorum iletişim hatası yazıyor önceden başlıyordu yüzde 40 lara kadar gidiyordu sonra dosya bozuk diyordu acaba netlimitsizden dolayı hızım düştü bu yüzden olabilir mi yoksa başka bir nedeni mi var?
  • ilacı çıktı mı bu yamanın?
  • Arkadaşlar birisa bana bu crack için link atabilir mi?? ya da aktivasyon şifresi...şimdiden teşekkr..
  • online moda a giriş yapamıyorum konami ıd yi giriyorum bu arada crack klasöründen açıyorum oyunu 1.03 olarak açılıyor
    fakat giriş yapılmadı uyarısı veriyor kullanıcı adı şifre girildikten sonra nerde hata yapıyor olabilirim sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

hiç bir yama kurmadan direk 1.03'ü kursak sorun olur mu arkadaşlar? ve 1.02'deki yamadaki oyun iyileştirmeleri aynen gelir mi

Hiçbir sorun olmaz dün denedim herhangi bir sorun problem çıkmamaktadır.

Şimdi ben oyunu kurdum ve 1.01 güncelemesini yaptım.1.02 deki düzeltmelerin hepsi 1.03 tede geliyor mu yoksa 1.03 te sadece ona ait düzeltmeler mi geliyor.1.02 kurulup ardından 1.03 mü kurulmalı yoksa direk 1.03 ü kursak yeterli mi.Bilen birisi cevaplasın lütfen.Ayrıca iki sorum daha var.Bu kitserver nedir ve ne işe yarıyor.Diğer sorum ise ben oyunu pcden oynadığım için klavye tuşlarını konsole göre ayarladım.Ama oyunu oynarken pozisyon tekrar vb. şeyler var..Bunları hemen geçmek için esc ye basmaktan bıktım.Normalde şut tuşu yani D tuşuna bastığımızdada esc görevini görüyordu ama bunda ise görmüyor.Bunu nasıl halledebiliriz..

• Arkadaşlar Güncelleme çıkmış fakat bende gözükmüyor .. Ps3 Orjinal Pes 2011 var, nasıl olacak ? Güncelleme Çıktığında oyuna girmeden; '' Yüklemek ister misiniz '' diye soruyordu veya ilave içerikten indiriyordum .. Şimdi İlave içeriğe girdiğimde '' Yeni Güncelleme yok! '' yazıyor ..

Bilgilendirirseniz sevinirim ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.