Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa çıkış tarihi 29 Eylül 2011 olarak açıklandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Avrupa çıkış tarihi 29 Eylül 2011 olarak açıklandı.

hadi bakalım hayırlısı kral ufak ufak geliyor
  • Hepimize hayırlı olsun, parayı hazırladım, oyun elime geçtigi gibi platinum trophy ile taçlandırıp online ML moduna geçerim...
  • Bu oyunda da Türkçe olacak mı arkadaşlar?
  • Türkçe Dil Tabiki Olacak ..
  • quote:

Avrupa çıkış tarihi 29 Eylül 2011 olarak açıklandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

Yeni video

http://www.youtube.com/watch?v=pB3YzyHUYd4&feature=player_embedded

1,42e dikkat
  • Agustosun 3. veya son haftası demo gelir herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Agustosun 3. veya son haftası demo gelir herhalde...

gelse iyi olur ramazanda oynarız ne güzel, olmadı bayramda real hocam seninde mesajlarını takip ediyorum ağzının payını iyi veriyorsun şu mendaburlara
  • Agzının payını bırak, 3 senedir tüm vantilatörleri sözle yerden yere vurdum ama nafile, yöneticilerden koyu Fifa cılar var, taraflı kararlarına bir çok PES sever arkadaş defalarca şahit olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 29 Temmuz 2011; 18:08:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

futbolu gerçekten seven adam pes de fifa da oynar mesela BEN

Hayır bazılarına göre öyle değil işte..İkisinden sadece bir tanesini seçip oynaman gerekiyor..Diğerini oynarsan beceriksiz, aptal, apaçi ,ps3 cafedeki basit insan muamelesi görürsün..Öbür oyun ise adeta ilahlar tarafından yapılan kusursuz bir oyundur.. Bu üstün oyunu oyunu sevsen de sevmesen de oynamak zorundasındır..Eğer bu kusursuz oyunu beğenemiyorsan ,sevemiyorsan sorun oyunda değil, sendedir... Benim görüşüm de seninkine benzer bir görüş.. Futbolu seven herkes 2 oyunu da alıp oynamalıdır...

• quote:

Agzının payını bırak, 3 senedir tüm vantilatörleri sözle yerden yere vurdum ama nafile, yöneticilerden koyu Fifa cılar var, taraflı kararlarına bir çok PES sever arkadaş defalarca şahit olmuştur

bunlara kulak asmayıp yeni oyunumuza konsatre olmak lazım
  • quote:

Agzının payını bırak, 3 senedir tüm vantilatörleri sözle yerden yere vurdum ama nafile, yöneticilerden koyu Fifa cılar var, taraflı kararlarına bir çok PES sever arkadaş defalarca şahit olmuştur

Dün benimde mesajlarım silindi ama sorun değil. fifagiller meydanı boş buldular sallıyolar her yerden sinirini bozuyo bunlar adamın oyunun gelişimi hakkında konuşmaya fırsat vermiyolar. zaten forumda en temiz konu burası burdan 3 aylık süreçte oyunun gelişimi hakkında uzun uzun analiz yaparız tabi fifagiller rahat bırakırsa.
  • Yeni videolar gelse de ızlesek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Yeni videolar gelse de ızlesek.

Perşembe günü gelir yeni video, bakalım ne sürpriz gelicek haftaya.
  • Pes 2012'de takım arkadaşı kontrolünde bir manuel, bir de assisted kullanım olacak.
    Assisted kontrolde istediğimiz takim arkadaşını koşturabiliyoruz. Manuel kontrolde ise istediğimiz takim arkadaşını sağ analogla tam bir şekilde kontrol edebileceğiz.
    Siz hangisini tercih edeceksiniz?
  • quote:

Pes 2012'de takım arkadaşı kontrolünde bir manuel, bir de assisted kullanım olacak.
    Assisted kontrolde istediğimiz takim arkadaşını koşturabiliyoruz. Manuel kontrolde ise istediğimiz takim arkadaşını sağ analogla tam bir şekilde kontrol edebileceğiz.

manuel daha gerçekci olur hele bi çıksında düşünürük
  • Demo gelince bu detayları daha net degerlendiririz, oyunculara maç içi hakimiyetimiz daha fazla olcak anladıgım kadarıyla...
  • quote:

Pes 2012'de takım arkadaşı kontrolünde bir manuel, bir de assisted kullanım olacak.

PES'te zaten oyuncuların yapay zekaları iyiydi, iyi kosular yapıyorlardı, ara pas atarken zorlanmıyorduk. Yani cok kullanılacak bir ozellik olacagını sanmıyorum, ama oyun cıkmadan konusmak dogru olmaz tabî. Su bazı salaklıkları duzeltmek yerine bununla ugrasmıyorlardır umarım.
  • Hakemler artık avantaj kuralını uyguluyormus ve kartlık hareketlerde de pozısyon bıttıkten sonra donup kartı gosterıyormus.
    Bunu duzeltmelerı cok ıyı oldu cunku futbol oyununda en dıkkat ettıgım ve olması gereken gercekcı unsurlardan bırı de benım ıcın buydu acıkcası
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.