Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

iksde

• PES 2012'de karlı hava olmayacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

İspanya Ligi Lisanslı olarak PES 2012'de.

Kaynak:http://www.4players.de/4players.php/dispbericht/Allgemein/First%20Facts/26947/72464/0/Pro_Evolution_Soccer_2012.html

Harika haber.İngiltere ligi de alınsa harika olur.Gelsin Become Legend!

• Bundesliga'yla ilgili gelişme var mı?
  • Keşke şu lisans olayı biraz daha esnek olsa, bütün ligleri hem FIFA alabilse hem de PES alabilse aynı şekilde şampiyonlar ligi, UEFA avrupa ligi lisansları gibi iki taraf da alabilse keşke.
  • oyuniçi video güzel görünüyor ama piyasa çıktığında fifayla yarışta yine zayıf kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Bundesliga'yla ilgili gelişme var mı?

Bundesliga lisansları malesef exclusive olarak EASPORTS'da.
  • Pes 12 de hangi lisanslar olacak şimdi bilen varsa söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Bundesliga'yla ilgili gelişme var mı?

Bundesliga lisansları malesef exclusive olarak EASPORTS'da.

EXCLUSİVE kelimesinden nefret ediyorum. Exclusive Content, Exclusive Game, Exclusive League...
  • pes 11 de la liga takımlarının çoğunun lisansı vardı ingiltereyi alıverselerdi güzel olurdu.ama oyunun kontrol sistemi anlaşıldığı kadarıyla 11'e alışanları çok zorlamaz gibi görünüyor.
  • Jon Murphy twitter da yazmış, yarın öğleden sonra yeni oyuniçi vidyo yayınlanacakmış. Modlar da GamesCom da açıklanacakmış. Bir de spikeri değiştirebilseler de, şu adamın baygın sesinden kurtulsak.
  • Geçen sene oldugu gibi pes 2012 türkçemi olucak? Birde türkçe spiker koysalar çok şeymi istemiş oluruz.
  • Pes lısansları da gunden gune arttırmaya basladı
    Ben Pes 2011 ı gercekten cok keyıf alarak oynadım. Bazı eksıklıkler vardı tabıkı herkes tarafından dıllendırılen.
    Bunların da cok buyuk kısmının ustune egılıp bı cogunu gerkceten duzeltıklerını bılıyorum cunku sureklı bunlara vurgu yapılıyor yenı oyunun tanıtımında.

Gecen senekı oyundan zevk alanları kesınlıkle cok daha fazla keyıflendırıcek bı oyun gelıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Pes lısansları da gunden gune arttırmaya basladı
    Ben Pes 2011 ı gercekten cok keyıf alarak oynadım. Bazı eksıklıkler vardı tabıkı herkes tarafından dıllendırılen.
    Bunların da cok buyuk kısmının ustune egılıp bı cogunu gerkceten duzeltıklerını bılıyorum cunku sureklı bunlara vurgu yapılıyor yenı oyunun tanıtımında.

Gecen senekı oyundan zevk alanları kesınlıkle cok daha fazla keyıflendırıcek bı oyun gelıyor

pes gibisi varmı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Pes lısansları da gunden gune arttırmaya basladı

çok haklısın birader
    konami hatalarını biliyor buna göre bir oyun çıkaracak.biz pesçilerde tabi keyifle oyunumuzu oynayacağız:)
    bundesliga ve premier lig oyunun çıkışından max. 3-4 gün sonra pes edit tarafından yapılacaktır.o yüzden bu konuda pesi eleştirmeye gerek yok!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 27 Temmuz 2011; 22:56:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

Pes 12 de hangi lisanslar olacak şimdi bilen varsa söyleyebilir mi?

?
  • arkadaşlar lisansı neden bu kadar kafaya takıyosunuz ki ? nasılsa 1-1,5 hafta sonra orjinali gibi güzel yamalar çıkıyor.. Hatta bu yamaları yasal olmayan bi şekilde Pes hazırlayıp sunuyor olsa gerek.. :) ama işimizi görüyor mu ? 10 numara görüyor.. 2011 de lisans sıkıntısı çekmedik ki hiç !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 27 Temmuz 2011; 23:46:47 >
  • Kafaya taktıgımız yok.Aynen dedıgın gıbı full lısans yapıyoruz zaten oyunu ps3 te de.Ama orjıal halınde de gunden gune lısanlarların artması tabıkı de hos bısey.Bı zararı yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.