Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Su eski Arcade yapısına donse cok iyi olurdu, videolarda boyle bir gidisat gozukmese de bunu cok isterdim.

Hey gidi "Winning Eleven 7" hala oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Su eski Arcade yapısına donse cok iyi olurdu, videolarda boyle bir gidisat gozukmese de bunu cok isterdim.

tarıh oncesı oyun o hocam be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankz

quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

tarıh oncesı oyun o hocam be.

hocam tarih öncesi dediğin oyun 2003 yılına ait yanılmıyosam.bana görede w.e.7 konami nin futbol oyunları arasında en iyisidir.
  • ya abi pes'i fifaya hayatta değişmem ama şu beyinsizce hataları gidersinler adamların önünden top geçiyor bakıyorlar ... gol atmak zor olsun öyle kalsın ama takım oyununu sağlam kursunlar bıktım saçma sapan adam hatalarından ya... her akşam başka saçmalık... birde bazı takımları multi güçlü yapmaları çok saçma bu bir oyun sonuçta... real madrid ile barcelonayı yenmek acayip zor !
  • 9+10 En efsanesi
  • 2009'a kadar iyiydi, belki yerinde sayıyordu ama en azından 'PES' oynuyorduk, acayip eglenceliydi. Gercek bir 'PES' oyunu diyebilecegim son oyun 2009'du. Sonra birseyler oldu, gelistireyim derken oyunu berbat etti KONAMI. PES'in eski populerligini kazanabilmesi icin sadece ozune donmesine gerekiyor. Yoksa PES 9 oynamaya devam edecegiz, ne yazık ki
  • quote:

2009'a kadar iyiydi, belki yerinde sayıyordu ama en azından 'PES' oynuyorduk, acayip eglenceliydi. Gercek bir 'PES' oyunu diyebilecegim son oyun 2009'du. Sonra birseyler oldu, gelistireyim derken oyunu berbat etti KONAMI. PES'in eski populerligini kazanabilmesi icin sadece ozune donmesine gerekiyor. Yoksa PES 9 oynamaya devam edecegiz, ne yazık ki

aynen öyle 2009dan sonra peste o tadı alamadım fifayı da bu sene oynamaya başladım. fifa gerçekten çok büyük bir gelişme gösterirken pesten bunu göremedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: acerygt

quote:

2009'a kadar iyiydi, belki yerinde sayıyordu ama en azından 'PES' oynuyorduk, acayip eglenceliydi. Gercek bir 'PES' oyunu diyebilecegim son oyun 2009'du. Sonra birseyler oldu, gelistireyim derken oyunu berbat etti KONAMI. PES'in eski populerligini kazanabilmesi icin sadece ozune donmesine gerekiyor. Yoksa PES 9 oynamaya devam edecegiz, ne yazık ki

aynen öyle 2009dan sonra peste o tadı alamadım fifayı da bu sene oynamaya başladım. fifa gerçekten çok büyük bir gelişme gösterirken pesten bunu göremedik

Haklısınız Konami değişik bir gelişme kaydetti ama tam tersi yönde düşünen de çok. Pes' in eski haline dönmeye başladığı düşünenler de fazla, özellikle 2011 ile. Eski Pes kitlesini de ikiye böldü Konami herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 25 Temmuz 2011; 19:07:09 >

• Şuan futbol oyunu olarak bende bir fifa bir de pes 9 var.9 dan sonrası çok kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

Şuan futbol oyunu olarak bende bir fifa bir de pes 9 var.9 dan sonrası çok kötü oldu.

Pes 9? Hiç oynamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Şuan futbol oyunu olarak bende bir fifa bir de pes 9 var.9 dan sonrası çok kötü oldu.

Pes 9? Hiç oynamadım.

bu güzeldi
  • quote:

Tabi ki dusuncenize saygım var, ancak FİFA'nın sonraki oyunları cok daha iyi, ozellikle FİFA 11 muthis olmus. Denemissinizdir buyuk ihtimalle ama FİFA 11'e bir sans daha verin, cok gercekci bir oyun olmus, neredeyse simulasyon gibi. Tabi FİFA'nın tarzını begenmiyorsanız o ayrı.

@orkunbjk
    Kesinlikle oynamalısınız, hani cok mukemmel bir oyun mu, degil, tabi ki eksikleri var, ama cok zevkli.
  • quote:

quote:

Tabi ki dusuncenize saygım var, ancak FİFA'nın sonraki oyunları cok daha iyi, ozellikle FİFA 11 muthis olmus. Denemissinizdir buyuk ihtimalle ama FİFA 11'e bir sans daha verin, cok gercekci bir oyun olmus, neredeyse simulasyon gibi. Tabi FİFA'nın tarzını begenmiyorsanız o ayrı.

@orkunbjk
    Kesinlikle oynamalısınız, hani cok mukemmel bir oyun mu, degil, tabi ki eksikleri var, ama cok zevkli.

Yok hocam yanlış anlamışsın Pes 09 dan sonra ki Pes serilerini sevmedim.Zaten FIFA 11 oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Pes 9? Hiç oynamadım.

Umarım şaka yapmıyorsundur.Şaka ise çok kötü

Analayacağını varsayarak yazıyorum Pes 2009 umarım anlayabilmişsinizdir.
  • quote:

quote:

quote:

@orkunbjk

Yok hocam yanlış anlamışsın Pes 09 dan sonra ki Pes serilerini sevmedim.Zaten FIFA 11 oynuyorum

Pardon, bi de gaza geldim o kadar yazdım, komik olmus

• futbol demek pes demek merakla bekliyoruz yeni oyunumuzu
  • Bizden fazla bekleyenler var. Fifagiller yıne kendı arasında lakırtı yapmıs.. Yok ben pes oynamam yok fıfa ıyı fıfa oynayın vs.
    Adamlara zorla pes oynattıran var sankı.Oynamazsan oynama arkadasım.Gelip gidip bunu PES baslıgında tekrarlamana ne gerek var onu anlamadım.Cıkın evınızın penceresıne ve dunyaya haykırın Pes ten ne kadar nefret ettıgınızı,Pes ın ne kadar kotu bı oyun oldugunu,Fifa nın ne kadaar muhtesem bır oyun oldugunu. Haykırın ıcızını dokun rahatlayın sız de kurtulun bız de kurtulalım artık bu kendını tekrarlayan msjlarınızdan.
    Yenı bı haber var mı dıye baslıga bakıyorum hala aynı geyıkler ustunde 343536. turu atıyor adamlar.

PES doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 26 Temmuz 2011; 0:07:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Bizden fazla bekleyenler var. Fifagiller yıne kendı arasında lakırtı yapmıs.. Yok ben pes oynamam yok fıfa ıyı fıfa oynayın vs.
    Adamlara zorla pes oynattıran var sankı.Oynamazsan oynama arkadasım.Gelip gidip bunu PES baslıgında tekrarlamana ne gerek var onu anlamadım.Cıkın evınızın penceresıne ve dunyaya haykırın Pes ten ne kadar nefret ettıgınızı,Pes ın ne kadar kotu bı oyun oldugunu,Fifa nın ne kadaar muhtesem bır oyun oldugunu. Haykırın ıcızını dokun rahatlayın sız de kurtulun bız de kurtulalım artık bu kendını tekrarlayan msjlarınızdan.
    Yenı bı haber var mı dıye baslıga bakıyorum hala aynı geyıkler ustunde 343536. turu atıyor adamlar.

PES doğrusu

PES e karşı garip bir ruh halleri var fifagillerin her yeni haberde oyuna sokuşturmasalar maaşlarından kesilcek gibi davranıyolar bunlardan kurtulma olayı olanaksız onlar heryerde firfirika 2011 i göğe çıkarmassalar hayatları mahvolur. oyunumuz fasur fusur çatır çutur geliyo valla pes 2011 zaten süperdi yeni sürümde hatalardan arınmış yepyeni özellikleriyle futbol dolu saatler bizi bekler onlar takılsın lisanslı faber castelleriyle boşver

• Pek beyenmedim cikan videolari ama gine de denemeye deger bence!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Bizden fazla bekleyenler var. Fifagiller yıne kendı arasında lakırtı yapmıs.. Yok ben pes oynamam yok fıfa ıyı fıfa oynayın vs.

PES doğrusu

PES e karşı garip bir ruh halleri var fifagillerin her yeni haberde oyuna sokuşturmasalar maaşlarından kesilcek gibi davranıyolar bunlardan kurtulma olayı olanaksız onlar heryerde firfirika 2011 i göğe çıkarmassalar hayatları mahvolur. oyunumuz fasur fusur çatır çutur geliyo valla pes 2011 zaten süperdi yeni sürümde hatalardan arınmış yepyeni özellikleriyle futbol dolu saatler bizi bekler onlar takılsın lisanslı faber castelleriyle boşver

Lisanslı faber castel

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.