Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 11 digerlerine göre daha düzelmişti ama eksiklikler yine mevcuttu.Pes 12 de benim bekledigim oyun esnekligi üzerinde durmalılarıdır penalti sistemini düzeltmeliler yan kamere ile penaltımı kullanılır.Birde şu lisans olayını bir çözerse misal ingiltere premier ligi gibi önemli liglerin lisanlarını alsın artık pes.Milleti yama ile ugrastırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Bugün yeni oyuniçi videolar bekleniyor.
    http://winningelevenblog.com yada PES 2012 facebook anasayfasına eklenir. gün içinde takip edenler buraya eklerse çok iyi olur

evet geçenki videolar saat 2 gibi yayınlanmıştı bu sefer doğru düzgün bi gameplay videosu gelir inş.

Gene geçenki gibi küçük parçalar halinde gameplay videolar gelecek. Yeni özellik tanıtma amaçlı.
    Ağustos'taki Gamescon'da ise bomba bir özellik tanıtılacakmış. Umarım daha önce sızdırırlar.

Oyunun yeni gameplay sistemini ve özelliklerini gördük bomba dedikleri ne olabilir online kısımla ilgilidir muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Pes 11 digerlerine göre daha düzelmişti ama eksiklikler yine mevcuttu.Pes 12 de benim bekledigim oyun esnekligi üzerinde durmalılarıdır penalti sistemini düzeltmeliler yan kamere ile penaltımı kullanılır.Birde şu lisans olayını bir çözerse misal ingiltere premier ligi gibi önemli liglerin lisanlarını alsın artık pes.Milleti yama ile ugrastırmasın.

Winning Eleven forumunda oyunu deneyenler yazmış; penaltı kamerası, vuruşu yapacak olanın arkasından bakıyormuş, yani eski haline getirilmiş. Penaltıda şut çekme sistemi aynıymış ama çok daha kullanışlıymış. Uzunca şut ve yönlendirme tuşlarına basabiliyormuşsunuz, top kolayca dışarı çıkmıyormuş eskisi gibi. Aynı zamanda şut barı da koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 20 Temmuz 2011; 13:00:45 >

• muhteşem grafikler esiyor resimlerde ama öyle olmuyor çıkınca
  • Videolardan ses yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

http://www.youtube.com/user/officialpes#p/u/1/TnDtf3PyI7c
    http://www.youtube.com/user/officialpes#p/u/0/JF3eLatNOqw

sadece 2 videomu yayınlamışlar? gene özellikler tanıtılıyor detaylı bi gameplay vermicekler herhalde.

• şu kamera olayına çok taktım yine pes 11 in aynı. inş eski oyunlardaki gibi sağa sola dönmeyen kamera eklemişlerdir ayarlara. bir de videolardaki şutlar bana biraz yapay geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 20 Temmuz 2011; 15:24:16 >
  • Son iki vidyodaki "Assisted" hadi neyse de "manual" olanının hiç kullanışlı olacağını zannetmiyorum. Aynı zamanda bazı oyuncular gerçekten fazla hızlı yön değiştiriyorlar. Ceza saha içinden de o kadar abanarak gol atmak biraz garip geldi. Bazıları da dışarı çıkıyordur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 20 Temmuz 2011; 15:26:09 >

• Youtube gameplay videolarda görüntü kötü olmasına ragmen PES2012 grafikleri çok temiz gibi duruyo.
  • Yeni videoları ilk sayfaya ekledim. Anlaşılan bu sene sağ analoğu çok kullanacağız. Benim çok hoşuma gitti bu sağ analog işi.
    PES 2012'den haberler:
    1) Kapakta her sene Messi'yi görmekten sıkılanlar için güzel, Messi hayranları içinse kötü bir haberim var, PES2012'nin kapağında Messi olmayacak.
    2) PS2 zamanında keyifle oynadığımız Challange Traning Mode PES2012de olacak.

PES 2012 (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 20 Temmuz 2011; 17:25:50 >

• Messi degil sadece, hiç futbolcu olmasın, şöyle lacivert-siyah tonlarda, şampiyonlar ligi lisansını vurgulayan sade bi kapak olsa keşke... Challange Traning moduna da çok sevindim, bugünkü PES serilerinde nerdeyse kusursuz kullandıgım freekick leri bu ps2 döneminde haftalarca çalıştıgım Challange Traning moduna borçluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 20 Temmuz 2011; 17:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Messi degil sadece, hiç futbolcu olmasın, şöyle lacivert-siyah tonlarda, şampiyonlar ligi lisansını vurgulayan sade bi kapak olsa keşke... Challange Traning moduna da çok sevindim, bugünkü PES serilerinde nerdeyse kusursuz kullandıgım freekick leri bu ps2 döneminde haftalarca çalıştıgım Challange Traning moduna borçluyum

sneijderle attığım 10 frikiğin 8 i gol oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Messi degil sadece, hiç futbolcu olmasın, şöyle lacivert-siyah tonlarda, şampiyonlar ligi lisansını vurgulayan sade bi kapak olsa keşke... Challange Traning moduna da çok sevindim, bugünkü PES serilerinde nerdeyse kusursuz kullandıgım freekick leri bu ps2 döneminde haftalarca çalıştıgım Challange Traning moduna borçluyum

Kalenin 90'ında hedef olurdu. oraya nişanlıya nişanlıya firikik ustası oluyordu insan
  • anlaşılan gamescon'a kadar doğru dürüst gameplay yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plans sonalre -- 20 Temmuz 2011; 19:26:15 >
  • Bu sezonki videoları görünce oyuna tekrardan aşık oldum hele bugünki son 2 video kafayı yedirtti bana. tam anlamıyla özgür oynanış olmuş kale ağının fiziği harika ötesi olmuş sağ analog olayı ise evrim devrim ne derseniz diyin artık bitirmiş olayı xaviyi kontrol etmek aşırı feyz vericek bu sene.
  • kral tahtına adım adım yaklaşıyor
  • Jon Murphy'nin son açıklamasını Merlinin Kazanı sitesine eklemiş.
    http://www.merlininkazani.com/PES_2012_PES_icin_yeni_bir_donemi_baslatacak-oyun_haber-43131p1.html

quote:

Orjinalden alıntı Merlinin Kazanı

Son yıllarda büyük bir düşüş yaşasa bile birçok oyuncu açısından hala en iyi futbol oyunu serilerinden biri olarak gösterilen PES 2012 için, Konami Avrupa PES ekibi lideri Jon Murphy iddialı açıklamalar yaptı. Murphy'e göre, 2012 versiyonu PES serisi için yeni bir dönemi başlatacak.

Murphy'nin sözleri ise şöyle: "Bu devam oyunu ile birlikte, seriye yepyeni bir soluk getirerek, yeni bir dönemi başlatacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki haftalarda açıklığa kavuşturacağımız, popüler "Master League" modu detayları ve serinin kapak yıldızı olarak kullanacağımız yeni yüz bunu açığa çıkaracak."

"PES serisinin geriye değil, ileriye gittiğini herkese göstermeyi düşlüyoruz ve bunu da yeni bir futbol süper yıldızının yüzünü oyunun kapağında kullanarak imgesel bir biçimde anlatmak istiyoruz. Yeni yüzümüz, aynı PES 2012 gibi bütün yetenek ve özelliklere sahip olacak. Hızlı, güçlü ve sahada sihirli dokunuşlar yapabilen biri olacak."

"Üç yıldır çalıştığımız Lionel Messi'ye de ayrıca teşekkür ediyoruz. Lionel Messi bu oyun için büyük çalışmalar yaptı ve serinin evrimine oldukça yardımcı oldu fakat artık yeni bir yüzü oyuna entegre etmemiz gerektiğini düşünüyoruz."

Bu son paragraf bizlerin aklına, Lionel Messi'nin PES serisinin kapak yıldızı olmasına rağmen, FIFA serisini oynamayı daha çok sevdiğini söylemesini getirdi. Acaba bu açıklamalar mı Messi'nin kapak yıldızlığı kariyerine son verdi yoksa gerçekten Konami devrimsel(!) yeniliklerini, yeni bir yüzle mi tanıtmak istiyor? Karar sizlerin sevgili okuyucular...

• Gareth Bale,hulk,falcao adaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plans sonalre -- 21 Temmuz 2011; 0:05:04 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.