Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun biraz daha yumuşamış. Pas, orta açma ve şut animasyonları değişmiş ama bazıları tam oturmamış gibi belki tam sürümde düzeltilir. Keşke şu kalecilerede biraz yeni animasyon ekleseler.
  • oyun cayır cayır geliyor
  • Oyun sanki biraz daga hızlanmış gibi.Çıkana kadar dengeyi yakalarlar heralde.
  • Adamlar pas atarken ıkınıyor gibi, defans bazı pozisyonlarda uyuyor.
  • PES 2012 videoları kaldırıldı malesef. Konami'den izinsiz eklemişler youtube'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

PES 2012 videoları kaldırıldı malesef. Konami'den izinsiz eklemişler youtube'a.

Bu linkte 8 tane gameplay videosunu birleştirmişler

http://www.youtube.com/watch?v=RxdmopP36gI
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

quote:

PES 2012 videoları kaldırıldı malesef. Konami'den izinsiz eklemişler youtube'a.

Bu linkte 8 tane gameplay videosunu birleştirmişler

http://www.youtube.com/watch?v=RxdmopP36gI

Bu iyi oldu teşekkürler

• Hadi hayırlısı, videolar gözüme çok hoş geldi, daha bunun beta ve demosu var, oyun geldikten sonra 1.01, 1.02, 1.03, diye gelen yamaları var, iyice oturur oyun, gerçekten begendim ben, bir de şu WENB ekibi ilk 8-10 günde güzel bi yama hazırlar inşallah, hepimiz için hayırlı olsun, keyifli bir yıl bizi bekliyor
  • 38 dakika izleyemesemde 10 dk izledim kesip kesip.. ama videolarda olumlu şeyler mevcut.. bikere saha kenarındaki hareketli olaylar çok çok iyi, biraz daha yumuşamış fizikler.. ama halaa çok yolu var o belli.. frikiklerde duruşlar acayip, penaltıda adamın topa vuruşu bu konuda kavga çıkarır :) Aşırı derecede karambol oluyo net pozisyon çok zor.. belki de oynayanlardandır ama bi tane topa gömen şut göremedim ya ıskalıyo ya kayıyo falan.. kayıyo derken top fiziği çok acayip.. sanki top yerde çok ağar ama havada kelebek gibi :) havadan giden toplar çok yavaş.. yerde sürüklerkende çok ağır o kadar ağırki oyuncu topu sürerken top geride kalıp devam ediyo.. hele pozisyonda olduğu zaman top direk kayıyo ayaktan.. hakimiyet bayaa zor gibi.. yanlış anlaşılmasın ama langırt'a benzeyen bi oyun vardı eskiden, oyuncuları tutup ileri ittiriyoduk top serbestti sonra oyuncuyu geriye doğru bastırıp pas yada şut çekiyoduk.. o tarz hissettim hep oyundaki kontrol olayında.. görüntüde pes 10 gibiyse bu sene pes serisi tabuları kırabilir... tabi demoyu bekliyorum bende.. indirip yorumları ona göre yapmak lazım.. ama gelişmeler bariz belli oyunda.. barcelona stadındaki kamera birebir.. oyun daha akıcı olmuş.. hadi bakalım..

edit: kenardaki olaylar hakkaten çok çok iyi.. her kamera farklı şeyleri takip ediyo, vede teknik direktörlerin hareketleride gerçekciyse süper bişey olur.. vede fifa'ya ders olur bu inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 18 Temmuz 2011; 2:16:02 >

• Olumlu yanlar fazla ama oynamadan pek anlasilmaz bu isler.Oyun hizi ve oyuncularin donus hizlari arttirilmis mesela puyol falan hizli top cekme dondurme yapiyor.Fifacilar 11 deki bu hantalliktan sikayetciydi ama bazi kalas tabir ettigimiz oyuncularda bu kadar suratli top dondurmemeli.Neyse belki daha iyi olmustur bilemiyorum oynamadan.Frikiklerde vs de duran oyuncuya bi kac animasyon ekleselerdi ya 11 deki gibi sallaniyorlar yine.Gordugum eksikler bu ve bunun gibi seyler ama genel olarak yapay zeka ve animasyonda iyilestirmeler var umarim uzerine koymaya devam ediyordur konami.
  • Yeni videoları beklıyoruz heycanla
  • ana gibi yar pes gibi oyun yoktur
  • Ana konumuz hayırlı olsun, artık burdan devam edelim, Fifa cılar da (aralarında insan olanlar da var) mal mal +/- veremez bari, konuya saçmalarsa da admin şamarı geliyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Ana konumuz hayırlı olsun, artık burdan devam edelim, Fifa cılar da (aralarında insan olanlar da var) mal mal +/- veremez bari, konuya saçmalarsa da admin şamarı geliyor zaten

Konu hayırlı olsun.Oyuna laf yetiştiren Fifa cılara da cevap verme boşver.
  • Bugün yeni oyuniçi videolar bekleniyor.
    http://winningelevenblog.com yada PES 2012 facebook anasayfasına eklenir. gün içinde takip edenler buraya eklerse çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Ana konumuz hayırlı olsun, artık burdan devam edelim, Fifa cılar da (aralarında insan olanlar da var) mal mal +/- veremez bari, konuya saçmalarsa da admin şamarı geliyor zaten

hayırlı olsun konumuz, bu arada inşallah beta erken gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plans sonalre -- 20 Temmuz 2011; 9:05:26 >
  • Bana göre pes 11 e göre artı yönleri şu şekilde:

+Öncelikle top fiziği 11e göre daha iyi görünüyor. Top fiziğinin daha yumuşadığı bariz belli oluyor. Şutlar,paslar ve ortalar daha bir estetik görünüm kazanmış.
    +Kale ağlarının değişmesi oyuna daha güzel ve ayrı bi hava katmış daha gerçekçi olmuş bence.
    +Videodaki kamera açısı oldukça gerçekçi ve iyi duruyor.
    +Saha boyutları ve çimler vs gayet güzel duruyor
    +Animasyonlardada iyileştirmeler olduğunu görüyoruz. Fotoğrafçıların saha görevlilerin ve saha kenarındaki teknik direktörlerin hareketlendirilmesi çok iyi olmuş.. Hatta videoda bi ara taç atıcak olan oyuncunun topu yerden alıp tacı attığını gördüm çok hoştu bu..
    +Formalar vs iyi görünüyor..
    +Koşu animasyonları daha iyi göründü gözüme...

Eksi yönleri

-Frikik,korner,kale vuruşu vs kullanırkan hala aynı animasyonlar var sallanıyor futbolcular öyle..
    -Skorboardın,replaylerden sonraki geçiş animasyonlarının değişmemesi kötü olmuş
    -Taraftarları az biraz renklendirmişselerde hala ot gibi olduklarını söylebiliriz...
    -Gol sevinçleri hala yetersiz ve yapmacık...

Şimdilik bu videodan gözüme çarpan bunlar genel olarak olumlu gelişmeler olduğunu söylebilirim.. Ancak daha önümüzde uzun süreç var 1 videoyla oyunun geneli hakkındada yorum yapmak doğru değil sadece ilk gözüme çarpanları söyledim.. Tam sürümde ve daha sonra çıkacak diğer yamalarla oyunun eksiklikleri dahada fazla düzeltilecektir ve umarım 1 sene boyunca zevkle oynicağımız bir oyun ortaya çıkar.. Saygılar...

Edit: Konuyu neden playstation bölümünde duruyor bu arada pes bölümüne taşısanız daha iyi olmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragen -- 20 Temmuz 2011; 10:19:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Gaz trailer olmuş. :)

Arcade oynanış olarak PES diyorum. Sim. istersem zaten FIFA var. :D

sim=fifa mi yazik. Neyse mesajim bulunsun. Arkadaslar fifacilari takmayin kafaya kalite belli.Fifa 12 nin gizlenen en buyuk suprizi gerceklik hissini artirmak icin atesli sutlarin geri donmesiymis hatta diger elementlerde olacakmis, ates, su, toprak, tahtali sut efekleriyle buyuleyecekmis oyunculari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 20 Temmuz 2011; 10:22:22 >
  • quote:

Bugün yeni oyuniçi videolar bekleniyor.
    http://winningelevenblog.com yada PES 2012 facebook anasayfasına eklenir. gün içinde takip edenler buraya eklerse çok iyi olur

evet geçenki videolar saat 2 gibi yayınlanmıştı bu sefer doğru düzgün bi gameplay videosu gelir inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

quote:

Bugün yeni oyuniçi videolar bekleniyor.

evet geçenki videolar saat 2 gibi yayınlanmıştı bu sefer doğru düzgün bi gameplay videosu gelir inş.

Gene geçenki gibi küçük parçalar halinde gameplay videolar gelecek. Yeni özellik tanıtma amaçlı.
    Ağustos'taki Gamescon'da ise bomba bir özellik tanıtılacakmış. Umarım daha önce sızdırırlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.