Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freekmichael

quote:

Orijinalden alıntı: sadoes

quote:

quote:

quote:

Paul'un yamasını indirdim bunu ps3 e nasıl yukleyebilirim

İndirdiğim yamada birçok klasor çıktı zip dosyasından bunu nasıl yukleyebilirim acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_43609692/tm.htm
    linkte yama kurulumu anlatımı diye bir kısım var.bu sana yardımcı olacaktır

Verdiginiz linkteki gibi yaptım ve dosyaları kopyaladim fakat "veriler farklı bir sürümden geldigi icin yuklenemiyor.verileri güncellemek icin yeni icerikleri indirin"diye bir uyarı alıyorum şimdide

daha önce paulun yamasını kullanıyormuydun ? eğer kullanmıyorsan aşağıdaki linkteki yamayı indirebilirsin.
    http://www.4shared.com/rar/m-oMg0OP/paul2478_PES2012_Latest_Full_O.html

tabi oyunun sürümünün datapack 4.0 olması lazım

Daha önce kullanmıyordum ilk defa yukliyicem fakat data sürümüm ne ondan da haberim yok Oyun acilirken altta ver1.0 yazıyor o data sürümüm mü oluyor acaba? eğer o ise paul'un blogundan ver1.0 olanlarida yükledim aynı uyarıyı verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar PS3 için, kendi yapmış olduğum lisans ve şuana kadar yapılan tüm transferleri içeren yamaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_63669942/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 25 Temmuz 2012; 17:06:10 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Paul'un yamasını indirdim bunu ps3 e nasıl yukleyebilirim

İndirdiğim yamada birçok klasor çıktı zip dosyasından bunu nasıl yukleyebilirim acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_43609692/tm.htm
    linkte yama kurulumu anlatımı diye bir kısım var.bu sana yardımcı olacaktır

Verdiginiz linkteki gibi yaptım ve dosyaları kopyaladim fakat "veriler farklı bir sürümden geldigi icin yuklenemiyor.verileri güncellemek icin yeni icerikleri indirin"diye bir uyarı alıyorum şimdide

daha önce paulun yamasını kullanıyormuydun ? eğer kullanmıyorsan aşağıdaki linkteki yamayı indirebilirsin.
    http://www.4shared.com/rar/m-oMg0OP/paul2478_PES2012_Latest_Full_O.html

tabi oyunun sürümünün datapack 4.0 olması lazım

Daha önce kullanmıyordum ilk defa yukliyicem fakat data sürümüm ne ondan da haberim yok Oyun acilirken altta ver1.0 yazıyor o data sürümüm mü oluyor acaba? eğer o ise paul'un blogundan ver1.0 olanlarida yükledim aynı uyarıyı verdi

sen hiç datapack yüklememişsin.datapack kurulumunu yap sonra latest full file yükleyebilirsin.yalnız datapack i kurmak için bir psn hesabına ihtiyacın var.

• 40a sıfır pes 2012 alınır mı yoksa yenisini mi beklemek lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

40a sıfır pes 2012 alınır mı yoksa yenisini mi beklemek lazım?

PES 2013'ün çıkmasına çok az kaldı, bence bekle derim.

İstersenwww.shopto.net üzerinden erken sipariş verip PES 2013 ü uygun fiyatada alabilirsin.

www.pesanadolu.com

• quote:

Orijinalden alıntı: angastan

quote:

İstersenwww.shopto.net üzerinden erken sipariş verip PES 2013 ü uygun fiyatada alabilirsin.

www.pesanadolu.com

yalnız shopto da Türkçe dil seçeneği olmuyor galiba. Yanılıyor da olabilirim tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

Orijinalden alıntı: angastan

quote:

www.pesanadolu.com

yalnız shopto da Türkçe dil seçeneği olmuyor galiba. Yanılıyor da olabilirim tabi.

Evet Türkçe dil seçeneği olmuyor, İngilizce geliyor oyun. Ama Türkiye serverlarına girişte sorun olmuyor, sadece menüler Türkçe değil. Türkçe olsun istersen ilk çıktığı dönemde çok yüksek fiyat oluyor. Ucuzlaması zaman alıyor. Ben ingilizce versiyonu kullanıyorum bir sakıncasını görmedim.

www.pesanadolu.com

• bugün yükleme şansım oldu pes2012 yi. ancak pas yardımını başta gözardı ettim. 0 lamak istiyorum bunu nereden ayarlayabilirim
  • Selam Arkadaşlar,

TRANSFERLİ online lig yapacağız. Bunun için bir topluluk oluşturuyoruz.
    Eylül ayında oyuncu çekilişleri yapıp lige başlayacağız..

Kazanılan maçlarla para kazanılacak ve yeni oyuncu transferler yapılabilecek gerçek hayattaki gibi...
    Eminim herkes bu şekilde oynamak ister...
    Bu tarz bir organizasyonda yer almak isterseniz bekleriz oynamak isteyenleri...

http://forum.donanimhaber.com/m_63970335/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63970335

Grubumuzda her zaman herkesin fikirlerine değer verilecek ve ortak kararlarla hareket edilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_1977

Selam Arkadaşlar,

Kazanılan maçlarla para kazanılacak ve yeni oyuncu transferler yapılabilecek gerçek hayattaki gibi...

Grubumuzda her zaman herkesin fikirlerine değer verilecek ve ortak kararlarla hareket edilecektir.

PES 2013 için yapılsa daha mantıklı olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Selam Arkadaşlar,

Bencede şimdilik 2012 ile günlük kısa turnuvalar yapalım 2013 çıkınca oynarız uzun ligi

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Selam Arkadaşlar,

PES 2012 2013 2014 farketmez... 2012 de başlıcaz 2013 te devam edicek aynı şekilde bir değişiklik olmadan...

Sorun yok yani o nedenle...
    Katılabilirsiniz topluluga...

(Topluluk kişi sayısı dolunca alımlar kapanıcaktır...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_1977 -- 2 Ağustos 2012; 9:04:41 >

• Fujitsu AH530-315 Intel Core i3-380M 2.53Ghz 4GB ekran kartı Intel® HM55 Express Chipset en fazla 1.696 MB

Fakat pes 2012 oynayamıyorum. Sistem gereksinimleriniz yeterli değil diyor.

Yardımcı olurmusunuz
  • Merhaba

PC de Masterlig yapacağım fakat orjinal kadroyla oynamak için gp puan istiyor.İndirdiklerimde hepsini açan var ama ben hile yapmak istemiyorum.Sadece orjinal kadroyu açmak istiyorum.Save dosyası olan varmıdır.Bir program buldum gp puanını kendin belirleyebiliyorsun ama hata veriyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • GP puanın nasıl kazanılıyor Master ligden kazanılmıyor bildiğim kadarıyla.Kupa vs.mi yapmak lazım.
  • Arkadaşlar Galatasaray'la mükemmel bir taktik buldum aynı zamanda İspanya ve Real Madrid'de fala da oluyor.

Taktiğimizde 1 Kaleci - 3 Stoper - 2 ileri ve geri iyi destek yapacak iyi kondisyonlu sağ ve sol kanat oyuncusu - 1 adet sağlam bir defansif orta saha - 2 adet yaratıcı orta saha - 2 tane ileride basacak iyi forvetler

Ben ilk kez Galatasaray'da denedim ve harika uydu. Benim kullandığım şu şekilde,

Muslera(GK)

Cris(STP) Semih(STP) Ujfa(STP)

Melo(DOS)

Eboue(SĞA)------Engin(SLA)

Selçuk(OA) Hamit(OA)

Burak(Umut)(SF) Elmander(SF)

Forvetlere bol bol arapas(Tabii bunun için sağ analog ile araya kaçırmanız lazım) - Tam saha pres - ve defansa destek lazım.

Defansta 5-3-2 gibi , hücumda 3-5-2 gibi sizin anlayacağınız.

İspanyada ise Casillas - Ramos - Puyol - Pique - Xabi - Silva - Xavi - Iniesta - Cazorla - Villa - Torres dizilimiyle oynuyorum.

Ofsayt tuzağını açın ve alttaki hücum düzeyini ofansif yapın

• Merhaba arkadaşlar,
    elimde mp3'e çevirdiğim 4 büyüklerin güncel tezahüratları var, bunları ps3 içinde kopyaladım.
    sonra oyunun edit(düzenle) menüsünden, takım düzenle, seyirci desteği kısmına geldim, burada kendi dosyalarımızı seçeceğimiz "kullanıcı kitaplığı" kısmına girip,
    tezahüratları seçtim.
    oyunun içinde tezahüratlar çıkıyor yalnız sesi çok kısık, ses programları ile sesi maximum yaptım mp3'lerin. Yine maç gürültü sesi tezahüratı bastırıyor.
    Başka bir yol var mıdır? Sayg.
  • Zyxel P660HW-T1v3 modem ile PS3 arasında kablosuz bağlantıyı zar zor bağladım. Uzun uğraşlar sonunda şu an sorunsuz bağlantı var diyebilirim.

PSN e giriş yapıyor ve MW3 ü sorunsuz oynuyorum.

Ancak PES 2012 de online a girince sadece 1v1 maça izin veriyor.

Elinde bu modemden olup sorunsuz oynayan varsa nasıl yapıldığını söylerseniz çok sevinirim.

Lütfen yardımcı olun.
  • pes 11 grafikleri ps3 te harika. gerçek maç izliyor gibi oldum. bundan önce fifa oynuyodum bariz çizgi film izliyomuş gibiydi. elimdeki ds3 ü görmeyenler maç izliyorum sanıyor.
  • merhaba arkadaşlar,

4 kişi bir araya geldik ve pes oynamaya başladık, yalnız 4'ümüzde de futbolcu isimleri yazıyor, top bende mi yoksa takım arkadaşımda mı anlayamıyoruz. Play Station'da 1 2 3 4 olarak değiştirebiliyorduk, herkes numarasını bildiğinden oyuncu kontrolu çok kolay oluyordu. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.