Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

ps3 konusu pc ye dönmüş en son kasımda yazımışım konuya :) oyun ilk çıktıgında online kupalar alıp burda paylaşımlar yapıyordum turnuvalar yapıyorduk emre tr,rockeyy,utkuhan, daha bır çok arkadas vardı,galiba onlarda bırakmışlar oyunu ben pes 13 den çok şey beklıyorum bu yıl çok büyük hayal kırıklığı yaşattırdılar,inş pes 13 de öyle olmaz çok özledim pes oynamayı

oo egemen kardeş... yok yanlışın var oyunu bırakmadım.. foruma takılmıyorum sadece..oyun full gaz devam ediyor..forum u da niye bıraktın dersen..pes oynayandan çok fifa oynayan giriyor bu konuya.. anlamış diilim hala neden böle.. fifanın kendi aralarında konuşabilecekleri bi konusu yokmu..niye bu konuya salça oluyolar..sırf onlara laf yetiştirmeye uğraşmamayım diye bıraktım forumu..oyundan da sıklmadım hala ilk heyecanla oynuyorum..senin bıraktığını biliyorum oyunu dönüşün yine pes e olacak pesin tadını almış adam fifa oyanayamaz..oynasada ölesine zaman geçirmeye oynar...MLO da da ilk yüzdeyim hala:D

• Yakup bılıyon bende pes12 yi bıraktıkdan sonra fıfa 12 oynadım,hatta bazen hala ara ara bir iki maç yapıyorum,ama hiç pesten aldıgım keyfı fıfadan alamadım ama gidip tekrardan da pes 12 yi satın almadım..Ben pes 13 ü beklıyorum ılk vıdeolar cok iyidi bakalım oyun çok iyi olucak gibi baya umutluyum pes 13 de onlıne turnuvalar yaparız yine görüşürüz allaha emanet..
  • Arkadaşlar,

PS3 aldım ve de pes 2012 . Kişisel ayarlarımı yaptım.Takım seçiyorum . Ama maçı ben yapmıyorum , makine oynuyor kendi kendine. Ne yapmam gerekir ? Galiba yanlış bir ayar yaptım .

Lütfen acil yardım istiyorum. Lütfen !
  • Plase vurmayı anlatacak var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Plase vurmayı anlatacak var mı

r1 ve şuta bas
  • arkadaslar mrb ya.. ben pes 2012 analıg onlıne alemnden KraLex... hepınızın oncelıkle kandılınızı kutlarım.. ya arkadaslar ben pes analıg atarken sureklı ıntrnetım olmasına ragmen hatta netım 16 mbıt olmasına ragmen oyunun ıcınde ıken yanı mac atarken sunucuyla baglantı kesılıor ve sureklı maglup sayıyor benı.. bakıorm nete full war yanı pc den ıntrnete de gırıorum .. sunucyla baglantı neden kesıleblr bu aralar sureklı oluyor arkadaslar sebebı war mı ? yardımcı olcak vatansewer war mı acaba ? cozemedım gıttı bu sorunu ya bazı turk arkadaslarım kusura bakmasn sınırlenıorm sovuorm walla yardımınıza ıhtıyacm war arkadaslar pleasee ... tkrardan iyi kandiller hepinizee ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayzebu

quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Plase vurmayı anlatacak var mı

r1 ve şuta bas

R1 değil R2 ile şuta basıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_durdu

arkadaslar mrb ya.. ben pes 2012 analıg onlıne alemnden KraLex... hepınızın oncelıkle kandılınızı kutlarım.. ya arkadaslar ben pes analıg atarken sureklı ıntrnetım olmasına ragmen hatta netım 16 mbıt olmasına ragmen oyunun ıcınde ıken yanı mac atarken sunucuyla baglantı kesılıor ve sureklı maglup sayıyor benı.. bakıorm nete full war yanı pc den ıntrnete de gırıorum .. sunucyla baglantı neden kesıleblr bu aralar sureklı oluyor arkadaslar sebebı war mı ? yardımcı olcak vatansewer war mı acaba ? cozemedım gıttı bu sorunu ya bazı turk arkadaslarım kusura bakmasn sınırlenıorm sovuorm walla yardımınıza ıhtıyacm war arkadaslar pleasee ... tkrardan iyi kandiller hepinizee ...

Sorunun yaşadığın şehirde alt yapı çalışması olduğundan büyük ihtimal ttnet alt yapı çalışması yapıyor bende Eskişehir'de yaşıyorum 1 ay öncesine kadar benimde öyleydi foruma bile zor giriyordum meğersem hattı İzmir'e bağlıyorlarmış..

• 2 haftadır online oynarken çok sık oyundan kopup udp port hatası alıyorum sizinde başınıza geliyormu? bu arada bilgi olsun diye söyleyim 2 hafta öncesine kadar 2 mbps internetim vardı bu hatayı ayda bir alırken 16 mgbps e kadar olan tarifeye çıkardım 2 haftada belki 10 defa bu hatayı almaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

quote:

Orijinalden alıntı: crazy_durdu

arkadaslar mrb ya.. ben pes 2012 analıg onlıne alemnden KraLex... hepınızın oncelıkle kandılınızı kutlarım.. ya arkadaslar ben pes analıg atarken sureklı ıntrnetım olmasına ragmen hatta netım 16 mbıt olmasına ragmen oyunun ıcınde ıken yanı mac atarken sunucuyla baglantı kesılıor ve sureklı maglup sayıyor benı.. bakıorm nete full war yanı pc den ıntrnete de gırıorum .. sunucyla baglantı neden kesıleblr bu aralar sureklı oluyor arkadaslar sebebı war mı ? yardımcı olcak vatansewer war mı acaba ? cozemedım gıttı bu sorunu ya bazı turk arkadaslarım kusura bakmasn sınırlenıorm sovuorm walla yardımınıza ıhtıyacm war arkadaslar pleasee ... tkrardan iyi kandiller hepinizee ...

Sorunun yaşadığın şehirde alt yapı çalışması olduğundan büyük ihtimal ttnet alt yapı çalışması yapıyor bende Eskişehir'de yaşıyorum 1 ay öncesine kadar benimde öyleydi foruma bile zor giriyordum meğersem hattı İzmir'e bağlıyorlarmış..

Şehir altyapıısıyla alakası yok internet kopmuyor sadece pes ten kopuyoruz bir süre bağlanamıyor sonra düzeliyor. Farklı şehirlerde arkadaşlarla oynuyoruz onlarda da aynı hata oluyor.Saçma sapan maçın ortasında kopuyoruz önde olduğum maçı hükmen mağlup sayıyor birde 3 kereden fazla olursa 10 maç için gruplardan çıkıyoruz boş yere.

• Bende herhangi bir sorun yok anlamadım bende aman nazar değmesin herkes kopmalardan şikayetçi..

• 2013 adım adım geliyor, topiği canlandıralım arkadaşlar

videoda ilk dikkatimi çeken, ikili mücadelelerde kolay faul çalınmıyor,
    eski pese dönüş adımları yavaş yavaş atılmaya başlandı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi75 -- 19 Haziran 2012; 11:34:46 >

• Arkadaşlar pes 12 yi 1.6 yapmak istiyorum playstationda nasıl yapacağız ps3 dükkanı işletiyorum millet soruyor 1.6 yok mu diye nasıl yapacağız ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumi75

2013 adım adım geliyor, topiği canlandıralım arkadaşlar

videoda ilk dikkatimi çeken, ikili mücadelelerde kolay faul çalınmıyor,
    eski pese dönüş adımları yavaş yavaş atılmaya başlandı artık

epic fail!!!

hocam o videoda izledigin pes12

konusan adamda pes13 aciklanan ozelliklerini yorumluyor

• PES 2013 ile ilgili son bilgileri PES 2013 ana konusunda bulabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_59959705/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 26 Haziran 2012; 10:46:34 >
  • ps3 pes2012'de chelsea'yi falan nasıl orjinal haline getireceğiz?
    güncelleme yapınca topları ayakkabıları falan ekledi...
    ya takım kadroları, amblemler ve formalar?

edit: forumu arayınca "EU BLES 01407" adında bir yama buldum ama yüklemedim birşeyleri bozarım diye...
    PES 2012'yi online oynarken sadece internet üzerinden kendi söylediği güncellemeler mi yapılmalı?
    Mesela takımların kadrolarının, amblem ve formalarının değiştiği bu "EU BLES 01407" gibi yamalardan sonra yine online oynanabiliyor mu?
    Eğer oynanabiliyorsa bu yamanın en güncel halini nereden buluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 19 Temmuz 2012; 0:30:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

ps3 pes2012'de chelsea'yi falan nasıl orjinal haline getireceğiz?

edit: forumu arayınca "EU BLES 01407" adında bir yama buldum ama yüklemedim birşeyleri bozarım diye...
    PES 2012'yi online oynarken sadece internet üzerinden kendi söylediği güncellemeler mi yapılmalı?
    Mesela takımların kadrolarının, amblem ve formalarının değiştiği bu "EU BLES 01407" gibi yamalardan sonra yine online oynanabiliyor mu?

pesgaming.com sitesinde ps3 download bölümünde Paul'ün yaması var sürekli güncelliyor.. Hatta ben şuanda son kadrolarla oynuyorum formaların bir çoğu 2012 2013 sezunu .. ayrıca oyunda olmayan 400 500 tane yeni oyuncu yüzünüde ekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

quote:

pesgaming.com sitesinde ps3 download bölümünde Paul'ün yaması var sürekli güncelliyor.. Hatta ben şuanda son kadrolarla oynuyorum formaların bir çoğu 2012 2013 sezunu .. ayrıca oyunda olmayan 400 500 tane yeni oyuncu yüzünüde ekli.

abi bu dediğin yama online oyunu etkilemiyor demi? birde sadece online olmayan maçlardamı kullanabiliyoeuz, online oynarken yamalar kayboluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

quote:

abi bu dediğin yama online oyunu etkilemiyor demi? birde sadece online olmayan maçlardamı kullanabiliyoeuz, online oynarken yamalar kayboluyor mu?

Hayır bozmaz online oynarken sen lisanslı görürsün ama karşındakinde bu yamadan yoksa o göremez.. Ben sizlerle maç yaparken full forma face tezahürat ve armalarla oynuyorum..

• Süpermiş abi bana link atarmısın lütfen yaa, dediğin siteye baktım ama orada bulamadım nereden indirebileceğimi :( bu arada sana whatsapp tan bişeyler yazdım ulaşmadı bi baksana ;)
  • 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.