Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cikmis beraberinde oyun guncellemesi de gelmis 1.06 versiyon, bakalim yukluyorum, degisiklikler neler gorecegiz
  • Arkadaşlar bana yardım edebilecek olan var mı ? Belgelerim klasöründe KONAMI yok ve oyuna girip çıkmama rağmen değişiklik yapmama rağmen oluşmuyor:((((
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellfire_1905 -- 29 Nisan 2012; 11:35:27 >
  • 1.06 versiyon ile oyun daha gerçekçi ve akıcı olmuş. kalecilerin tek yumruk havalanıp topu uzaklaştırma vs. bazı hareketleri değişik ve güzel geldi. Topun dinamiği bile değişmiş gibi geldi. Önceki versiyonlara göre daha çok tat verdi diye düşünüyorum. Sizde görüşlerinizi yazar mısınız?
  • Ben tek bir mac yapabildim yeni versiyonla ama daha bi akici geldi bana oyun, yeni top fln gelmiş artik ne işe yariyosa ama kaleciler yandan gelen ortalari tek yumrukla cikariyor bir iki defa rastladim
  • PS3 için Süper Lig yaması var mı arkadaşlar ???
  • bende iddia ediyorum bu videoyu oynarken gösterge ayarlarında pası bilgisayara bırakmışsın 4 te 4 işaretlemişsin, oyunu öyle oynayınca 2010 a benziyor pası zaten kendi atıyor, oyun gayet saçma olmuş, pas şiddeti diye gösterge yapmışlar ama yalandan sonuna kadar bassanızda az bassanızda yüzde 80 kendi kafasına göre pas şiddetini ayarlıyor, hatta pası attığınız adam bilgisayar tarafından hemen o anda başka yöne yönlendirelerek kontripiyede bırakılıyor, karikatür fıratın dediği gibi bokum gibi olmuş :) yani uzun lafın kısası pes te senaryo oynamaya devam ediyoruz biz hala pek birşeyi kontrol ettiğimizi iddia edemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burActive

PS3 için Süper Lig yaması var mı arkadaşlar ???

Çalışmalara başladık yakında exTReme 12 nin bire bir çevrilmiş orjinal halini yayınlayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emi®

quote:

Orijinalden alıntı: burActive

PS3 için Süper Lig yaması var mı arkadaşlar ???

Çalışmalara başladık yakında exTReme 12 nin bire bir çevrilmiş orjinal halini yayınlayacağız.

Sabırsızlıkla bekliyorum hocam, ne zamana çıkar ?
  • oml salı günleri saat kacta bakımdan cıkıyor?
  • 1.6 için ilaç çıktımı acaba?
  • arkadşlar bu pes 2012 nin ben güncellemelerini yaptım şuan versiyonunun kaç olduğuna nerden bakabilirim ilave içerikten yeni güncelleme yok diyor birde ben http://forum.donanimhaber.com/m_53718372/mpage_1/key_/tm.htm bu konudaki Pes2012 PS3 Lisans Yaması v1.0 [Bles01407] yamasını kurmuştum bunu kaldırmalımıyım sizce bunu kurmuş olmam yeni versiyonların kuurlmasını engellermi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinnn001

arkadşlar bu pes 2012 nin ben güncellemelerini yaptım şuan versiyonunun kaç olduğuna nerden bakabilirim ilave içerikten yeni güncelleme yok diyor birde ben http://forum.donanimhaber.com/m_53718372/mpage_1/key_/tm.htm bu konudaki Pes2012 PS3 Lisans Yaması v1.0 [Bles01407] yamasını kurmuştum bunu kaldırmalımıyım sizce bunu kurmuş olmam yeni versiyonların kuurlmasını engellermi acaba ?

Oyun ilk baslarken guncelleme var der ve otomatik yukler yine ilk baslarken herhangibir tusa basiniz ekraninda versiyon yazar 1.03 gibi

Playstation versiyonun 3.71 olmadan kurmuyor guncellemeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Orijinalden alıntı: sahinnn001

arkadşlar bu pes 2012 nin ben güncellemelerini yaptım şuan versiyonunun kaç olduğuna nerden bakabilirim ilave içerikten yeni güncelleme yok diyor birde ben http://forum.donanimhaber.com/m_53718372/mpage_1/key_/tm.htm bu konudaki Pes2012 PS3 Lisans Yaması v1.0 [Bles01407] yamasını kurmuştum bunu kaldırmalımıyım sizce bunu kurmuş olmam yeni versiyonların kuurlmasını engellermi acaba ?

Oyun ilk baslarken guncelleme var der ve otomatik yukler yine ilk baslarken herhangibir tusa basiniz ekraninda versiyon yazar 1.03 gibi

Playstation versiyonun 3.71 olmadan kurmuyor guncellemeleri

yani benim anladığım ps nin güncellemesi varsa önce onu yüklememi istiyor onu yüklemeden hangi oyun olursa olsun güncellemesini yapmıyormu?

doğru anlamışmıyım bu arada saol cvp verdiğin için

ben ps nin güncellemesini manuel yapıyorum bilgisayara download edip flash bellek ile yüklüyorum,şuan oyun da ilave içerikte falan güncelleme var demiyor acaba yukarıda bahsetmiş olduğum bles01407 yamasındanmı kaynaklanıyor oyunun versiyonu şuanda kaç güncel hali ?

• Nedense bu oyundan nefret ediyorum.Saçma paslar, saçma şutlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

Nedense bu oyundan nefret ediyorum.Saçma paslar, saçma şutlar...

Oynama o zaman sana illa sevmelisin diyen yokki neden boyle bi mesaj yazma geregi duydun anlayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aslında bir pesciyim ama pes 2012 y

i gördüğümde hayal kırıklığına uğradım.

konamı bu sözüm sana:

düzgün bir oyun yap,
    oyuncuları FIFA'dan kap.
    NOT:bende bir fifacı oldum.
  • Beyler şöyle bir sorunum var. Arasıra ps3 cafeye gidiyoruz kankalarla bi tanesi var adamı gıcık eder sürekli barçayı alıyor çoğunlukla yeniyor Sonra da iyi oynuyorum triplerine giriyor aslında ben daha iyi oynuyorum. Yediğim goller çoğunlukla Messiye arapas atıyor ya da benim kaleci ota b*ka çıkıyor hemen çalım yiyor. Demem o ki bana sağlam bir takım ve diziliş lazım. Görüş ve fikirlerinizi arz ederim.
  • 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.