Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pes 2008 den beri 09.10.11.12 yani 5 seridir p3 te pes oynuyorum hep aynı hikaye. Pes bu sene farklı olacak pes bu sene yeni oyun motoru ile geliyor.. Her sene farklı sorunlar.
  • pes 2008 den beri 09.10.11.12 yani 5 seridir p3 te pes oynuyorum hep aynı hikaye. Pes bu sene farklı olacak pes bu sene yeni oyun motoru ile geliyor.. Her sene farklı sorunlar.
  • beyler futbol yasaminda mutlaka jack rodwell'i denemelisiniz.oyunda oynadigim en iyi supurucu orta saha
  • Beyler kusuruma bakmayın, yasça bir çoğunuzun üç katiyimdir belki ama, pes12 de ds3 titreşim özelliğini birturlu açamadım, uncharted de çalışıyor... Bir akıl verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Beyler kusuruma bakmayın, yasça bir çoğunuzun üç katiyimdir belki ama, pes12 de ds3 titreşim özelliğini birturlu açamadım, uncharted de çalışıyor... Bir akıl verirmisiniz?

PES 2012'de titreşim özelliği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Beyler kusuruma bakmayın, yasça bir çoğunuzun üç katiyimdir belki ama, pes12 de ds3 titreşim özelliğini birturlu açamadım, uncharted de çalışıyor... Bir akıl verirmisiniz?

PES 2012'de titreşim özelliği yok.

Kısa ve net cevabınız için teşekkür ederim. Ama nasıl böyle bir eksiklik yapar konami, anlayamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

ps3 konusu pc ye dönmüş en son kasımda yazımışım konuya :) oyun ilk çıktıgında online kupalar alıp burda paylaşımlar yapıyordum turnuvalar yapıyorduk emre tr,rockeyy,utkuhan, daha bır çok arkadas vardı,galiba onlarda bırakmışlar oyunu ben pes 13 den çok şey beklıyorum bu yıl çok büyük hayal kırıklığı yaşattırdılar,inş pes 13 de öyle olmaz çok özledim pes oynamayı

utkuhan birakmadi :)

http://forum.donanimhaber.com/m_58427414/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58427414 online grupta ama askerde an itibariyle

• Yeni motor yalan olmuş galiba

I'm currently in talks with Konami about PES 2013 & the new engine for new consoles. They've made a decision to focus the new engine, and make it exclusively for the generation ahead. I'm torn by this decision, the new tech was planned for this year, but not anymore
  • PES12 kapak yıldızı dün akşamki derbide hattrick + asist yaptı gene

http://www.akilli.tv/video/611084/Atletico-Madrid-1-4-Real-Madrid.aspx
  • Beyler şimdi fifa veya pes 12 alacağım bu mesajı fifa 12 konusunada yazacağım,bana beni bu oyunu almaya teşvik edecek özellikleri neler fifadan farkı nedir ?
  • bi sorum olacak, iki kisi oynarken takim secme menusunde neden brezilya veya copa libertadoresteki takımları seçemiyoruz? online da da aynı şekilde? bi yerde ayarı mı var? mesela santos u almak istiyorum fakat seçemiyorum.. nasıl yapabilirim..
  • pes 2012 3d oynanıyormu?
  • Evet oynanıyor.
  • PES 2013 resmi sitesi açıldı.
    Henüz bir içerik yok ama oyun duyurusu yakındır.

Edit: siteye ulaşıma kullanıcı adı şifre koydular.

http://www.konami-pes2013.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 18 Nisan 2012; 14:41:07 >
  • Cuma günü duyurulucak 2013
  • Arkadaşlar kanatlar konusunda sıkıntı yaşıyorum. Şöyle ki adam alıyor topu yapıyor ortayı, vuruyor İbrahimoviçle gol. Ortaların %80i gol zaten. Hem rakip forvet ortalarda çok boş kalıyor hem de kanatlara kolay iniyor.Genelde Real ve Chelsea ile oynarım.
    Bir de kornerler için bildiğiniz taktik var mı? Maç boyunca 7-8 korner kullanıyorum. 1 tane bile atamıyorum.
  • PES 2013 ilk görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 20 Nisan 2012; 11:22:48 >
  • merhaba arkadaşlar,
    yeni bir ps3 aldım.lcd tvde kullanıyorum.pes2012 oynarken gol veya pozisyon tekrarlarında fps düşmesi oluyor.onun dışında oyun içerisinde hiçbir sıkıntı yok.bu normal mi?
  • ilk görüntü güzel ama PES'in artık kendini geliştirmesi lazım gerçekten. Daha gerçekçi bir oyun yapmalı ve Türkiye ligini eklemeli oyuna.
  • arkadaşımla oyun oynarken yanlışlıkla hangi tuşa bastığımı bilmiyorum ama bir anda benim oyuncuların üstündeki isimler kayboluyor pes kendi oynamaya başlıyor ve gol attıktan sonra yine eski haline geri geliyor. Bilmeden yapıyorum ama hoşuma da gidiyor :) çünkü yenildiğim zamanlarda heyecandan bir sürü tuşa basıyorum sonra benim yerime pes oynamaya başlıyor ve 30 sn geçmeden kesin golle sonuçlandırıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.