Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evilknight2002 verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim
    kardeşim sağol.
  • Selam arkadaşlar. Ne güzel, oyun hakkında bilgi alışverişi yapabiliyosunuz ama ben daha oyunu kurma aşamasında takıldım. Crack kısmı da dahil her şeyi hallettim ancak oyunu çalıştırdığımda aşağıdaki hatayı veriyor. Win7 Ultimate ve Win XP olmaküzere iki işletim sistemi kullanıyorum ikisinde de aynı hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

PES 2012 (ANA KONU)

Sistem: Athlon64 X2 3800+, 3gb DDR bellek ve Nvidia GTS450 ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 20 Mart 2012; 23:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkez

Selam arkadaşlar. Ne güzel, oyun hakkında bilgi alışverişi yapabiliyosunuz ama ben daha oyunu kurma aşamasında takıldım. Crack kısmı da dahil her şeyi hallettim ancak oyunu çalıştırdığımda aşağıdaki hatayı veriyor. Win7 Ultimate ve Win XP olmaküzere iki işletim sistemi kullanıyorum ikisinde de aynı hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

PES 2012 (ANA KONU)

Sistem: Athlon64 X2 3800+, 3gb DDR bellek ve Nvidia GTS450 ekran kartı

Sanirim mesajin yanlis yerde burasi ps3 bolumu :)

• pardon :)
  • arkadaşlar son 10 maç tamamlama oranım %80 ama bir türlü müsabakalara katılamıyorum.bunun nedeni nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

arkadaşlar son 10 maç tamamlama oranım %80 ama bir türlü müsabakalara katılamıyorum.bunun nedeni nedir?

up
  • arkadaşlar alınık PES2012 2.el uygun fiyatlı olursa tercihim haber bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1622 -- 26 Mart 2012; 19:21:43 >
  • arkadaşlar bende oyun hiç net değil sadece pes 2012 de yaşıyorum bu sorunu oyunun sahte olma ihtimali var mı ? ya da ayarlar mevcut mu oyunun içerisinde
  • Bilgisayarda bulanıklık şikayeti duymuştum ama PS3'te ilk. Ya da yanlış forumdasınız. Bir de PS3'te sahte CD yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedian -- 30 Mart 2012; 19:30:03 >
  • O değilde 90 dakika tek kale oynarsınız saçma sapan olaylar eşliğinde top direklerden döner adamlarınız boş kaleye atamaz tam +90 lar oynanırken rakip topu uzaklaştırır pas olarak ulaşıp tüm engellemelere rağmen dümdüz vuruşuyla golü atar maç biter ya işte insanı çılgına çeviren an o andır.
  • Server'da bi sorun mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcikkk

Server'da bi sorun mu var?

bakım daha bitmemiş, şu anhttp://www.konami.jp/we/online/2012 adresinde halen kapalı diyor
  • Bi haber verir insan maçın ortasında 3 -0 öndeyiz pat 'connection lost to server' gitti ya :D Ben de makinaya bişey oldu sandım Linkteki adrese giriyorum da ülkeden sonra hardware'ı seçemiyorum?
  • Saat 16:00'dan 19:00'a kadar bakım var diyor ama ben başına 4buçuk gibi oturdum 9'da da bağlantıyı kopardı. Bakımdayken nasıl online oynayabildik madem?
  • arkadaşlar online mod.a giremiyorum 'An error occured' hatası veriyor neden olabilir ki? 3 Nisanda maçın ortasında server bağlantısı gitti ve hala giremedim?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic-Ninja -- 10 Nisan 2012; 19:35:13 >
  • PES 2013'ün ilk basın açıklaması bu ay çıkıyor.
    Söylentiler ise gelmeye başladı.
    http://forums.onlyproevolutions.com/viewtopic.php?f=9&t=579&start=45#p7645
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

PES 2013'ün ilk basın açıklaması bu ay çıkıyor.
    Söylentiler ise gelmeye başladı.
    http://forums.onlyproevolutions.com/viewtopic.php?f=9&t=579&start=45#p7645

bu sene pes 11 ile idare ettik ve halada oynuyorum, pes 13 ten umutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 6 Nisan 2012; 11:17:28 >

• 3-4 senedir kullandığım 2 game pad, şu oyun yüzünden çöpe gitti. Bu kadar sinir bozucu ama yine de vazgeçemediğim bir oyun olamaz. Sinirlerime hakim olamıyorum

2. el orjinal kol satan bir arkadaş olursa bana yazsın lütfen :)
  • ps3 konusu pc ye dönmüş en son kasımda yazımışım konuya :) oyun ilk çıktıgında online kupalar alıp burda paylaşımlar yapıyordum turnuvalar yapıyorduk emre tr,rockeyy,utkuhan, daha bır çok arkadas vardı,galiba onlarda bırakmışlar oyunu ben pes 13 den çok şey beklıyorum bu yıl çok büyük hayal kırıklığı yaşattırdılar,inş pes 13 de öyle olmaz çok özledim pes oynamayı
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.