Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben xbox live den pes 2012 online müsabakalara girmeye çalışıyorum herzaman normal bişekilde girebilirken dün geceden beri online müsabakalara girmeye çalıştığım zaman bu müsabakaya girişler şuanda kapalı diyor ve ne 1 e 1 de rakip bulabiliyorum nede müsabakalara katılabiliyorum lütfen yardıım edin sizde de bu sorun var mı dün geceden beri teşekkürler bu arada fifa da bi sorun yok
  • John Murphy "PES 2012 DLC and update are due this week. More very soon..." yazmış. dlc ne olacak acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

John Murphy "PES 2012 DLC and update are due this week. More very soon..." yazmış. dlc ne olacak acaba.

Yeni ayakkabı ve yeni top olur başka ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

quote:

John Murphy "PES 2012 DLC and update are due this week. More very soon..." yazmış. dlc ne olacak acaba.

Yeni ayakkabı ve yeni top olur başka ne olacak

mantıklı
  • quote:

arkadaşlar bu sorunu birtek benmi yaşıyorum 3 gündür arıyorum bişey bulamadım bilen yardımcı olabilecek kimse yok mu çıldırmak üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16 GS 1905 -- 25 Nisan 2012; 11:33:46 >
  • takip
  • pes 2012 yi hiç beğenmedim
    master lig yok ortalarda ilave içeriğe koymuşlar satın alınıyor
    niye direk menüye koymamışlar bu master ligi ? şuan satın aldım master ligi hala master lig yok ortada
    oyun resmen fifaya döndü fifayla aynı oldu soğudum pes den artık
    bu tür şeyler olmamalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyrlies -- 25 Nisan 2012; 10:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

ps3 konusu pc ye dönmüş en son kasımda yazımışım konuya :) oyun ilk çıktıgında online kupalar alıp burda paylaşımlar yapıyordum turnuvalar yapıyorduk emre tr,rockeyy,utkuhan, daha bır çok arkadas vardı,galiba onlarda bırakmışlar oyunu ben pes 13 den çok şey beklıyorum bu yıl çok büyük hayal kırıklığı yaşattırdılar,inş pes 13 de öyle olmaz çok özledim pes oynamayı

utkuhan birakmadi :)

http://forum.donanimhaber.com/m_58427414/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58427414 online grupta ama askerde an itibariyle

Kanka üzülme Bu Kadar Online Maçlar İçin Grubumuza Bekleriz ;)(İmzayı Tıkla)

• Arkadaşlar Merhaba

Ps3 te Pes2012 oynuyorum. Multiplayer menüsünde Tanıdık bir arkadaşımla maç yapmak için bir seçenek varmı?
    Veya Nasıl Oynayabilirim tanıdık bir kişi ile?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anicola -- 25 Nisan 2012; 12:29:42 >
  • Arkadaşlar oyunun US versiyonunu alsam online kodu TR PSN'de tanıtabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Arkadaşlar oyunun US versiyonunu alsam online kodu TR PSN'de tanıtabilir miyim?

Oyunun online kodu yok diye biliyorum.. Fifa'nın online kodu var..
  • Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anicola

Arkadaşlar Merhaba

Ps3 te Pes2012 oynuyorum. Multiplayer menüsünde Tanıdık bir arkadaşımla maç yapmak için bir seçenek varmı?

Teşekkürler.

menüde topluluk kısmından bir topluluk oluştur arkadaşında topluluk menüsünden aratsın ve senin topluluğuna dahil olsun ve istediğiniz kadar maç yapın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

quote:

Orijinalden alıntı: anicola

Arkadaşlar Merhaba

Teşekkürler.

menüde topluluk kısmından bir topluluk oluştur arkadaşında topluluk menüsünden aratsın ve senin topluluğuna dahil olsun ve istediğiniz kadar maç yapın ;)

Çok Teşekkür Ederim bilgi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anicola -- 26 Nisan 2012; 11:30:49 >
  • Oyunu dün forumdan bir arkadaştan satın aldım kısmetse bugün kargolayacak uzun süre pes 2011 oynadıktan sonra en merak ettiğim oyunlardan bir tanesi.
  • Arkadaşlar Türkçe ve Orjinal bir Pes 2012 var elimde. Kutu ve kitapçık mevcut. Herhangi bir çizik mevcut değil gayette severek oynadığım bir oyun ama panasonic gt30e için orjinal wireless adaptör ile takas düşünüyorum. Bunun dışında 100 TL gibi bir fiyata da satabilirim. Hepsi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr1aPoS

Arkadaşlar Türkçe ve Orjinal bir Pes 2012 var elimde. Kutu ve kitapçık mevcut. Herhangi bir çizik mevcut değil gayette severek oynadığım bir oyun ama panasonic gt30e için orjinal wireless adaptör ile takas düşünüyorum. Bunun dışında 100 TL gibi bir fiyata da satabilirim. Hepsi bu

http://www.****.com/urun/pes-2012---pes12-ps3-oyunu-turkce-.aspx
    daha ucuza da satıldı sıfırı 80 lira gibi birşeydi sanırım.

• Yarın gelecek dlc'de 38 adet libertadores takımı eklenecek oyundaki bazı yerlerde iyileştirilicekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkansimsek

quote:

Orijinalden alıntı: Pr1aPoS

Arkadaşlar Türkçe ve Orjinal bir Pes 2012 var elimde. Kutu ve kitapçık mevcut. Herhangi bir çizik mevcut değil gayette severek oynadığım bir oyun ama panasonic gt30e için orjinal wireless adaptör ile takas düşünüyorum. Bunun dışında 100 TL gibi bir fiyata da satabilirim. Hepsi bu

http://www.****.com/urun/pes-2012---pes12-ps3-oyunu-turkce-.aspx
    daha ucuza da satıldı sıfırı 80 lira gibi birşeydi sanırım.

Yani.. Ticaret sonuçta

• 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.