Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online da nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama yenik duruma düşünce birden maç kötü bağlantı nedeniyle iptal ediliyor
  • Arkadaşlar o yazı karşınızdaki çıkınca çıkıyor...maç tamamlama oranınız düştü falan filan yazısı...rakip kaçınca da çıkıyor..netten düşme falan değil...siz bağlantınız da kopsa adam oyundan da çıksa aynı yazıyı görüyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Arkadaşlar o yazı karşınızdaki çıkınca çıkıyor...maç tamamlama oranınız düştü falan filan yazısı...rakip kaçınca da çıkıyor..netten düşme falan değil...siz bağlantınız da kopsa adam oyundan da çıksa aynı yazıyı görüyorsunuz..

FB vs FB maç yapıyorduk seninle üstad, sen adamları indirdiğin için 2 sarıdan 10 kişi kaldın ilk yarıda (Stoch gitti) sonra pause yaptın ve maç koptu...

nasıl yaptın onu?

yoksa benim kötü bağlantım yüzünden mi koptu acaba?
  • Kalecinin açılmasını tamamen nasıl kapatıyoruz ? Arkadaşlarla oynuyoruz hesabına, defansı çok iyi yapıyorum, normal ataklarda gol yemiyorum, karşımdaki deli oluyor ama arada sırada ben ataktayken kaptırınca bir tane ara pasıyla adam yardıyor, benim kalecide salak tabii her Pes oyununda olduğu gibi. Öküz gibi açılıyor, birde müdahalede etmiyor adamı kovalıyor kale boş. Her ara pasında gol yiyiyorum counter-attacklarda.

Gösterge ayaları yardımsız, yardımcı oyuncu her şey kapalı filan yap diyenler oldu yaptık ama sonuç aynı. Hatta bazen tüm takım hücümdayken bile durduk yere açılıyor. Deli olucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Arkadaşlar o yazı karşınızdaki çıkınca çıkıyor...maç tamamlama oranınız düştü falan filan yazısı...rakip kaçınca da çıkıyor..netten düşme falan değil...siz bağlantınız da kopsa adam oyundan da çıksa aynı yazıyı görüyorsunuz..

FB vs FB maç yapıyorduk seninle üstad, sen adamları indirdiğin için 2 sarıdan 10 kişi kaldın ilk yarıda (Stoch gitti) sonra pause yaptın ve maç koptu...

nasıl yaptın onu?

yoksa benim kötü bağlantım yüzünden mi koptu acaba?

Yalan söylemeyeceğim...ama forumdan bir arkadaşla ve özellikle senle maç yaptığımı bilmiyordum...gerçi topluluktan girdim yanlış hatırlamıyorsam maça..ama kötü niyetim yoktu ki bu ilktir hayatımda..Kaç akşamdır arkadaşlarla oynamak için bekliyordum hatta 2 akşam önce beklerken uyuyakalmışım...hadi diye mesaj gelince menüde oyundan çıkma seçeneklerini aradım....baktım yok (anla daha önce yapmadığımı..) hadi bitsin maç dedim ama daha çok var....bastım bende ps tuşuna oyundan çıktım ve yeniden girdim...kusuruma bakma az küfür etmemişimdir oyundan çıkanlara...ama senle oynadığımı bilseydim kesinlikle çıkmazdım..

Dediğim gibi karşıdaki de kopsa oyun tamamlama oranınız düştü yazısı geliyor..

• Evet Arkadaşlar DH Forum üyelerinin PS3 ortamında PES2012 oyunu için on-line 1vs1, 2vs2 ve Lig maçları yapabileceği topluluk konumuz açılmıştır. Topluluğumuza biz bize olabilmemiz için giriş şifrelidir ve şifre talep eden arkadaşlara şifreleri PM olarak gönderilmektedir. Sizlerden tek isteğimiz sizi daha iyi tanımak, iyi arkadaşlıklar oluşturabilmek için İsminizi Soyisminizi, Yaşadığınız Şehri, Yaşınızı ve PSN bilgilerinizi konuda paylaşmanızdır.

Topluluğumuzun amacı; On-line olarak yaptığımız Quick maçların tanımadığımız insanlarla yapılıyor olmasından dolayı, bu insanların yeri geldiğinde uygunsuz yazılar yazmasına, maç esnasında yediği 4-5 golden sonra maçı terk etmesine ve bunun gibi davranışlar sergilemesine sebep oluyor. Bunlar bir yana, PS3 başında geçirdiğimiz zamanı yeni arkadaşlar edinebileceğimiz, yaptığımız maçları bir sonraki gün ya da hemen o gün forumda tartışıp şamatasını yapabileceğimiz arkadaşlıklar dostluklar oluşturabileceğimiz bir hale getirmektir.

Bu topluluğu pes2012 anakonu altında kurduk çok güzel sonuçlar aldık daha fazla ana konu başlığını baltalamamak için(alican'ın tabiri ile ) yeni konu açma düşüncesine kapıldık ve açtık şimdiden herkese hayırlı olsun.

Forum Topluluk Konusu(Link) : [PS3] PES 2012 TOPLULUK dhforum_pes2012_anakonu

PS3 On-line Topluluk İsmi : dhforum_pes2012_anakonu (şifre için bana PM atabilirsiniz.)

Ü Y E L E R :(forumdaki nick)

__________________________________________________________________________________________________
    1. Ahmet Türkanoğlu(a.turkanoglu) / Yaş:29 / Şehir:İstanbul / PSN: aturkanoglu
    __________________________________________________________________________________________________
    2. Özgür KELEŞ(ozgur19821982) / Yaş:29 / Şehir:İstanbul / PSN: ozgur19821982
    3. Utkuhan Erkan(Utkuhan) / Yaş:28 / Şehir:Elazığ / PSN: UtkuhanErkann
    4. Alican Sıkık(alican88) / Yaş:24 / Şehir:Adana / PSN: alican_1988
    5. Cihat Özcan(lastwarriors) / Yaş:37 / Şehir:İstanbul / PSN: cihat1975
    6. Turhan(Teken) / Yaş:26 / Şehir: Ankara / PSN: ssekte363
    7. Murat(neo23) / Yaş:22 / Şehir:Elazığ / PSN: muratgakgos23
    8. Görkem(coaxem) / Yaş:28 / Şehir:İzmir / PSN: CoaxeM
    9. Fahri Kaya(kartal1903_55) / Yaş:22 / Şehir:Samsun / PSN: kartal1903_55
    10. Ulaş(N.forest) / Yaş:31 / Şehir:İzmir/ PSN: fenerbahce01
    11. Ergül(hunterer) / Yaş:28 / Şehir:Ankara / PSN: ergulx
    12. Erdem(erdem03) / Yaş:22 / Şehir:İstanbul / cizmeci2106
    13. Aykut(judazzat86) / Yaş:25 / Şehir: İstanbul / PSN: Judaz49
    14. Ulvi(Okaliptys) / Yaş:22 / Şehir:Moskova / PSN: Okaliptys
    15. Ilgaz(Zonderland) / Yaş:26 / Şehir:İstanbul / PSN: ilgaz-85
    16. Turgay(*planet*) / Yaş:27 / Şehir:İstanbul / PSN: PlaneTN
    17. Erhan(erhangunn) / Yaş:23 / Şehir:İstanbul / PSN: ErhanGun
    18. Görkem Kılıç(chinaski) / Yaş:30 / Şehir:Zonguldak / PSN: gorkemayca
    19. İsmail(ismeyu) / Yaş:26 / Şehir:İstanbul / PSN: ismeyuCLK
    20. Aren Karal(hkuku97) / Şehir:İstanbul / Yaş:15 / PSN: Dominique97
    21. Cihan Uzun(SuspectT) / Yaş: 22 / Şehir:İstanbul / PSN: chnuzun
    22. Bilal Pehlivan(REAL MADRID) / Yaş:25 / Şehir:İzmir / PSN: bilalpehlivan35

Not: Tabiki ilerleyen zamanlarda olacaktır ama şuan için toplulukta kimse eski bir arkadaş, eş, dost yada kardeş değil. Hepimiz bu forumda tanıştık ve arkadaş olduk bu sebebten rahatça aramıza girip yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz...

HERKESİ BEKLERİZ...
    Forum Topluluk Konusu(Link) : [PS3] PES 2012 TOPLULUK dhforum_pes2012_anakonu

• Merhaba oyunda arkadasim kendi ps3unden ben kendiminkinden girip ayni takimda olupda baska kisilerle mac yapabilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

quote:

selamlar.. pes 2012'de online'da rakiplerim surekli kale cevresinden falsolu sutlar cekerek oynuyorlar ve cogu gol oluyor.. Arastirdigimda boye bir bug oldugunu ogrendim.. peki bu sekilde nasil sut cekiliyor? r2+kare yapiyorum ama hep auta gidiyor.. bilen var mı?

uppp
  • quote:

quote:

quote:

selamlar.. pes 2012'de online'da rakiplerim surekli kale cevresinden falsolu sutlar cekerek oynuyorlar ve cogu gol oluyor.. Arastirdigimda boye bir bug oldugunu ogrendim.. peki bu sekilde nasil sut cekiliyor? r2+kare yapiyorum ama hep auta gidiyor.. bilen var mı?

uppp

hocam o olay belirli oyuncularda oluyo.mesela ben oyunda hep manchester united'i aliyorum ve sistemimi rooney'in bu sutlari uzerine kurdum , acisini bulunca cektigi her sut nerdeyse gol oluyo.bildigim kadariyla bu tip sutlari cikartabilen oyuncular rooney,henry,messi,villa,nzogbia.ama aralarinda en iyi rooney vuruyo bu tip sutlari.

benim baska bi sorum olucakti , master ligde usta gorusmeciyi acmama ragmen bazi oyunculari hic bir turlu alamiyorum.united'i kullaniyorum , istesem messi,van persie gibi oyunculari alabiliriyorum ama necip uysal,hazard,wilshere gibi oyunculari alamiyorum.bunun sebebi nedir ? bu oyunculari almam mumkun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EverQuesT

Merhaba oyunda arkadasim kendi ps3unden ben kendiminkinden girip ayni takimda olupda baska kisilerle mac yapabilirmiyiz

Evet yapabilirsin hatta biz şuanda yapıyoruz. imzamdaki konuya gel tanıt kendini aramıza katıl ;)
  • arkadaşlar theatre connoiseur trophy sini nasıl alabilirim?bi türlü alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

arkadaşlar theatre connoiseur trophy sini nasıl alabilirim?bi türlü alamadım

up
  • Arkadaşlar Merhaba.. Hiçbir yerde Sportoto Süper Lig Option File bulamıyorum bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: De-Ja-Vu

Arkadaşlar Merhaba.. Hiçbir yerde Sportoto Süper Lig Option File bulamıyorum bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

Şuanda işlerim çok yoğun olması sebebiyle hazırladığım yamaya ara vermek zorunda kaldım. Takım formaları amblemleri bitmiş durumda ama geri kalan şeyler için zaman lazım 10 güne kadar tekrar yamaya devam edicem buradan yayınlamayı düşünüyorum. Hatta bu haftasonu yamadan görüntülerde eklerim merak edenler için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

quote:

Orijinalden alıntı: De-Ja-Vu

Arkadaşlar Merhaba.. Hiçbir yerde Sportoto Süper Lig Option File bulamıyorum bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

Şuanda işlerim çok yoğun olması sebebiyle hazırladığım yamaya ara vermek zorunda kaldım. Takım formaları amblemleri bitmiş durumda ama geri kalan şeyler için zaman lazım 10 güne kadar tekrar yamaya devam edicem buradan yayınlamayı düşünüyorum. Hatta bu haftasonu yamadan görüntülerde eklerim merak edenler için..

elinizde mevcut yama var mı peki siz yayınlayana dek oynayabileceğim? youtube'da birkaç video gördüm sportoto süper lig yamaları fakat yayınlayan kimse yok maalesef

• 1406 alman versiyon için olan var.. Zaten yapılmış olsa uğraşmaz indirirdim gerçekten uğraştırıcı şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

1406 alman versiyon için olan var.. Zaten yapılmış olsa uğraşmaz indirirdim gerçekten uğraştırıcı şeyler

peki o zaman sabırsızlıkla beklemedeyim :)
  • Yardım !
    aklıma takılan bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
    Ps3 için pes 2012 alacağım ancak yenisi bütçemi aştığı için ikinci el düşünüyorum.

sorum şu: biliyorsunuz fifa2011 de tek kullanımlık bir online kod mevcut yani fifa 2011 i ikinci el olarak alırsanız ilk sahibi online kayıt yaptırmışsa siz oyunu online oynayamazsınız.

Pes 2012 de online kod olayı varmı varsa fifadaki gibi sadece tek kullanıcı içinmidir yani pes 2012 yi ikinci el alırsam online oynayabilecekmiyim

vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • online kod yok.ikinci el ucuza bulursan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepthink

Yardım !
    aklıma takılan bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
    Ps3 için pes 2012 alacağım ancak yenisi bütçemi aştığı için ikinci el düşünüyorum.

sorum şu: biliyorsunuz fifa2011 de tek kullanımlık bir online kod mevcut yani fifa 2011 i ikinci el olarak alırsanız ilk sahibi online kayıt yaptırmışsa siz oyunu online oynayamazsınız.

Pes 2012 de online kod olayı varmı varsa fifadaki gibi sadece tek kullanıcı içinmidir yani pes 2012 yi ikinci el alırsam online oynayabilecekmiyim

vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.

online kod yok ikinci el ucuza bulursan al

• 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.