Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lastwarriors

quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

ikiye tek penaltılarda yenildim :)

Valencia - AC Milan

iyi mac oldu

Kimlerle oynadin kanki?

kartal kardeş ile bendik 2-2 biten normal süresinin ardından penaltılarla aldık maçı Sonra canbazri ile coaxem bir oldular fb-gs derbisi yaptık o maçıda uzatmalara 0-0 ile taşıdık. 114. dk ve 117. dk Aydın'ın attığı gollerle 0-2 maçı kazandım.. Son olarak coaxem ile barca-gs maçı yaptık muazzam bir defans ile o maçıda 0-0 ile penaltılara götürdük ama 3-1 iken 4. penaltıyı atamayıp 8. penaltıları atarak maçı 5-4 kaybettim Güzel maçlar çevirdik tüm arkadaşlara teşekkürler

Yanlışın var hocam sen heralde canbazri ile yaptın Barça maçını ben gece FB-GS maçından sonra gittim :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 6 Mart 2012; 14:58:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valencia - AC Milan

iyi mac oldu

Kimlerle oynadin kanki?

kartal kardeş ile bendik 2-2 biten normal süresinin ardından penaltılarla aldık maçı Sonra canbazri ile coaxem bir oldular fb-gs derbisi yaptık o maçıda uzatmalara 0-0 ile taşıdık. 114. dk ve 117. dk Aydın'ın attığı gollerle 0-2 maçı kazandım.. Son olarak coaxem ile barca-gs maçı yaptık muazzam bir defans ile o maçıda 0-0 ile penaltılara götürdük ama 3-1 iken 4. penaltıyı atamayıp 8. penaltıları atarak maçı 5-4 kaybettim Güzel maçlar çevirdik tüm arkadaşlara teşekkürler

Yanlışın var hocam sen heralde canbazri ile yaptın Barça maçını ben gece FB-GS maçından sonra gittim :)))

ha ha ha ilk başlarda olur bu yanlışlıklar sonuçta kimse kimseyi tanımıyor zamanla aşarız bu konuyu da:D

• Arkadaşlar PS3 aldım, bir kaç oyun denemek istiyorum, biri de PES 2012. Demosunu PS Store'da bulamadım. Ülke muhabbetinden mi acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartal1903_55

benide ekleyin arkadaşlar onlıne oynarız
    psn : kartal1903_55

Kartal kardesim selam, biz pes2012 de bir topluluk kurduk ve topluluk araciligi ile toplanip zevkli ve cekismeli maclar yapiyoruz sende katilmak istersen pes2012 menusunde topluluk bolumune gir ve dhforum_pes2012_anakonu isimli toplulugumuza uye ol uyelikte bizbize olabilmemiz icin sifre var onu bu msjimdan sonra pm olarak sana gondericem simdiden aramiza hosgeldin.

Merhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim bende online oynuyorum topluluğunuza katılmak isterim şifreyi pm atarsanız sevinirim psn: judaz49
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valencia - AC Milan

iyi mac oldu

Kimlerle oynadin kanki?

ha ha ha ilk başlarda olur bu yanlışlıklar sonuçta kimse kimseyi tanımıyor zamanla aşarız bu konuyu da:D

Maç oynarken uyku gözümden akarken oynadım bir de barçalı oyuncuları tutmak için gözümü kırpmadım o yüzden isim karışıklığı için kusura bakma

Bu arada eve şimdi geldim update de gelmiş benim yama işide kaldığı yerden devam edicek kadro tezahürat ve facelerin ardından burada da paylaşmak istiyorum herkesle fakat nasıl eklerim onu da bittiğinde öğrenirim sizlerden

• quote:

alan savunmasını daha önce çok anlattım, sadece kendi yarı alanını kapatcaksın, adam adama markaj yaparsan defansta açıklar verirsin...

tuşunu pres yaparken pek kullanmıyoruz, yön tuşları ile rakibin önünü manuel olarak kapatıyoruz, bir yandan da + ile ikinci destek presi uyguluyoruz...

örnek video hazırlamıştım;

@ REAL_MADRID

hocam güzel anlatmışsın taktiği. fakat ben de şöyle bir şey düşündüm. eğer taktik buysa defans yapma olayını teoride otomatiğe bağlayabiliriz. + + + aynı anda bastığımız zaman hem + 'den dolayı rakip futbolcunun önünü kesiyor kontrolümüzdeki defans oyuncusu; hem de + 'den dolayı senin belirttiği gibi yardımcı oyuncu geliyor ve pres yapıyor. bu bahsettiğim olayı pratiğe döndürmeye çalıştım fakat biraz kaos oluyor . senin taktiğinde kontrolümüzdeki oyuncu ile manuel defans yapmak çok da kolay olmadığından bunu düşündüm. çünkü rakip hızlı pas yaptığında veya kıvrak bir oyuncu ile saldırdığında karşısında kalmak kolay değil (bunda benim oyunu d pad ile oynamamın da olumsuz etkisi olabilir). bazen de uzun toplarda L1 ile adam seçip karşılamak da kolay olmayabiliyor. başka bir gözlemim ise eğer rakip ceza sahasına iyice yaklaştıysa yani yay civarında ise bu taktik çok tehlikeli çünkü yardımcı prese gelen adam eğer tandemin ortasından gelirse defans bomboş kalıyor. aynısı yan toplarda da geçerli. rakip sağdan gelirken sağ bekiniz ile önünü kapatıyorsunuz fakat yardımcı oyuncu pres için stoper pozisyonundan kalkıp gelirse ve rakip ortayı yaparsa gol olma ihtimali yüksek. böyle işte bunları belirtmek istedim. özellikle yukarıda açıklamaya çalıştığım R1 + R2 + X + O olayını yorumlarsan sevinirim. şimdiden teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: deep_blue54

quote:

alan savunmasını daha önce çok anlattım, sadece kendi yarı alanını kapatcaksın, adam adama markaj yaparsan defansta açıklar verirsin...

tuşunu pres yaparken pek kullanmıyoruz, yön tuşları ile rakibin önünü manuel olarak kapatıyoruz, bir yandan da + ile ikinci destek presi uyguluyoruz...

örnek video hazırlamıştım;

@ REAL_MADRID

hocam güzel anlatmışsın taktiği. fakat ben de şöyle bir şey düşündüm. eğer taktik buysa defans yapma olayını teoride otomatiğe bağlayabiliriz. + + + aynı anda bastığımız zaman hem + 'den dolayı rakip futbolcunun önünü kesiyor kontrolümüzdeki defans oyuncusu; hem de + 'den dolayı senin belirttiği gibi yardımcı oyuncu geliyor ve pres yapıyor. bu bahsettiğim olayı pratiğe döndürmeye çalıştım fakat biraz kaos oluyor . senin taktiğinde kontrolümüzdeki oyuncu ile manuel defans yapmak çok da kolay olmadığından bunu düşündüm. çünkü rakip hızlı pas yaptığında veya kıvrak bir oyuncu ile saldırdığında karşısında kalmak kolay değil (bunda benim oyunu d pad ile oynamamın da olumsuz etkisi olabilir). bazen de uzun toplarda L1 ile adam seçip karşılamak da kolay olmayabiliyor. başka bir gözlemim ise eğer rakip ceza sahasına iyice yaklaştıysa yani yay civarında ise bu taktik çok tehlikeli çünkü yardımcı prese gelen adam eğer tandemin ortasından gelirse defans bomboş kalıyor. aynısı yan toplarda da geçerli. rakip sağdan gelirken sağ bekiniz ile önünü kapatıyorsunuz fakat yardımcı oyuncu pres için stoper pozisyonundan kalkıp gelirse ve rakip ortayı yaparsa gol olma ihtimali yüksek. böyle işte bunları belirtmek istedim. özellikle yukarıda açıklamaya çalıştığım R1 + R2 + X + O olayını yorumlarsan sevinirim. şimdiden teşekkürler .

hocam naptınız.. Pesin kitabını yazmışsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Saat 23:15 - 06:45 arası çalışıp, kalan 16 saatten fazla zaman diliminde boş olduğum için bazı yönlerden avantajım var, yama içeriğini ekliyorum;

üstat sende resmi yamayı yüklemeden önce lisans yaması yüklümüydü.yüklüyse resmi yama onu bozuyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar PS3 aldım, bir kaç oyun denemek istiyorum, biri de PES 2012. Demosunu PS Store'da bulamadım. Ülke muhabbetinden mi acaba?

Bir bilen ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Saat 23:15 - 06:45 arası çalışıp, kalan 16 saatten fazla zaman diliminde boş olduğum için bazı yönlerden avantajım var, yama içeriğini ekliyorum;

üstat sende resmi yamayı yüklemeden önce lisans yaması yüklümüydü.yüklüyse resmi yama onu bozuyor mu ?

yok kesinlikle bozmuyor

quote:

Orijinalden alıntı: deep_blue54

@ REAL_MADRID

Tüm kombinasyonları aynı anda kullanamazsın, olmuyor... Pozisyona göre, videoda gösterdiğim gibi kapatman gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 7 Mart 2012; 16:49:04 >

• selamlar.. pes 2012'de online'da rakiplerim surekli kale cevresinden falsolu sutlar cekerek oynuyorlar ve cogu gol oluyor.. Arastirdigimda boye bir bug oldugunu ogrendim.. peki bu sekilde nasil sut cekiliyor? r2+kare yapiyorum ama hep auta gidiyor.. bilen var mı?
  • beyler crackli versiyon var bende. online oynanamaz mı? Yok mu bu oyunun açığı? Ya da beleş key bulamaz mıyız Pc ile kapışmaktan sıkıldım artık. En azından hamachi,xfire vs. ile olur mu?

-daha önce belirtilmiştir belki ama 168 sayfayı gezemem-
  • online oyunda puanım 400 lere kadar düştü :(
  • Arkadaşlar acil bir sorum olacak oyundaki grafikler ben de çok kötü sanırım 720 p değil, nasıl düzeltebilirim var mi bilen?
  • offff harbi bıktım böle olaylardan online master ligde yunanlı bi "insanla" karşılaştım adamın puanı 605 benimki 440 civarı 2-0 yeniyorum dakika 43 beni internetten düşürttü bi anda gitti baktım internetimde bi problem yoktu vallahi billahi oyundan soğudum ya bu kadar olmaz acayip sinirlendim
  • Eğer doğru yerdesiniz!
  • son güncelleme yamasını benım gıbı kuramayan var mı? %0 dan yukarı ilerlemiyor. 2 saatte bekledim hep aynı. Kurmuyor yamayı. ilave içerik harici kurmanın bir yolu var mı? Güncellemeyi yapamadım hala eski transferlerle oynuyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

son güncelleme yamasını benım gıbı kuramayan var mı? %0 dan yukarı ilerlemiyor. 2 saatte bekledim hep aynı. Kurmuyor yamayı. ilave içerik harici kurmanın bir yolu var mı? Güncellemeyi yapamadım hala eski transferlerle oynuyorum:)

iki secenek var bendede inmıyodu digerını sectım onunla ındırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

selamlar.. pes 2012'de online'da rakiplerim surekli kale cevresinden falsolu sutlar cekerek oynuyorlar ve cogu gol oluyor.. Arastirdigimda boye bir bug oldugunu ogrendim.. peki bu sekilde nasil sut cekiliyor? r2+kare yapiyorum ama hep auta gidiyor.. bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_YILDIZ

quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

son güncelleme yamasını benım gıbı kuramayan var mı? %0 dan yukarı ilerlemiyor. 2 saatte bekledim hep aynı. Kurmuyor yamayı. ilave içerik harici kurmanın bir yolu var mı? Güncellemeyi yapamadım hala eski transferlerle oynuyorum:)

iki secenek var bendede inmıyodu digerını sectım onunla ındırdım

onda da 1 kez denemiştim indirmedi . bugun bir daha bakayım oke sağol:)
  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.