Şimdi Ara

Pes 2012 Copa Libertadores takımlarıyla maç yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Pes 2012 oyununda Neymar ile oynamak istiyorum Neymar ise Santos FC takımında Santos'da Copa Libertadores liginde takımı seçtiğim zaman diğer takımlarla maç yapamıyorum örneğin Barcelona - Santos umarım beni anlamışsınızdır. Şimdiden hepinize çok teşekkürler ...

• maalesef santos-barcelona yapmak mümkün değil ama barcelona-boca yapmak mümkün çünkü diğer latin amerika takımlarında bulunuyor. İkisi farklı klasman olduğu için santos-barcelona yapılamıyor. Bence brezilya'yı al orda da neymar ganso elano var zaten.
  • iso078 Saol kardeş bende öyle yapıyordum zatende yinede aynı olmuo tabi Brezilya iyi birr takım olduğu için zaten pato felan yetio yinede saol

Cevaplarınızı bekliyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neymar1100

iso078 Saol kardeş bende öyle yapıyordum zatende yinede aynı olmuo tabi Brezilya iyi birr takım olduğu için zaten pato felan yetio yinede saol

önemli değil de bu sene koyarlar heralde diğer latin amerika takımlarına yoksa başka türlü maç yapılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso078

quote:

Orijinalden alıntı: neymar1100

iso078 Saol kardeş bende öyle yapıyordum zatende yinede aynı olmuo tabi Brezilya iyi birr takım olduğu için zaten pato felan yetio yinede saol

önemli değil de bu sene koyarlar heralde diğer latin amerika takımlarına yoksa başka türlü maç yapılamıyor.

Alıntıları Göster

İnşallah koyarlar kardeş bende umut ediomda şimdiden neymarı reale almaya başladılar ne bu bide reale adamı transverde edemiom..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.