Bildirim
Pes 2012 Copa Libertadores takımlarıyla maç yapamıyorum.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
maalesef santos-barcelona yapmak mümkün değil ama barcelona-boca yapmak mümkün çünkü diğer latin amerika takımlarında bulunuyor. İkisi farklı klasman olduğu için santos-barcelona yapılamıyor. Bence brezilya'yı al orda da neymar ganso elano var zaten. -
iso078 Saol kardeş bende öyle yapıyordum zatende yinede aynı olmuo tabi Brezilya iyi birr takım olduğu için zaten pato felan yetio yinede saol
Cevaplarınızı bekliyorum .. -
quote:
Orijinalden alıntı: neymar1100
iso078 Saol kardeş bende öyle yapıyordum zatende yinede aynı olmuo tabi Brezilya iyi birr takım olduğu için zaten pato felan yetio yinede saol
Cevaplarınızı bekliyorum ..
önemli değil de bu sene koyarlar heralde diğer latin amerika takımlarına yoksa başka türlü maç yapılamıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: iso078quote:
Orijinalden alıntı: neymar1100
Cevaplarınızı bekliyorum ..
önemli değil de bu sene koyarlar heralde diğer latin amerika takımlarına yoksa başka türlü maç yapılamıyor.
Alıntıları Göster
önemli değil de bu sene koyarlar heralde diğer latin amerika takımlarına yoksa başka türlü maç yapılamıyor.
İnşallah koyarlar kardeş bende umut ediomda şimdiden neymarı reale almaya başladılar ne bu bide reale adamı transverde edemiom..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X