Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu Rövanş Maçı | Fenerbahçe SK - RB Salzburg [06.08.2013 • 21:45]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
4
Favori
25.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu Rövanş Maçı | Fenerbahçe SK - RB Salzburg [06.08.2013 • 21:45]

Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu Rövanş Maçı | Fenerbahçe SK - RB Salzburg [06.08.2013 • 21:45]

Hakkımızda hayırlısı olsun, umarım geçeriz.

• İlk maçtaki kadro bu maçta olmaz.
  • Klasik 4-5-1imiz olur sahada. Ortasaha Topal - Emre(Alper) - Baroni. Kanatlar Kuyt - Caner(Stoch) İleride Webo sıkıştıktan sonra da Sow'u alır.
  • Turu geçeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

Turu geçeriz

İç sahada olmak güven veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben güvenmiyorum bu maça .Böyle takımlar kör teke 2 geliyorlar hopp golll .

Eminim şöyle olacak fener bastıracak bu adamlar hep yaslanacak geriye .Fnerin bir kaç hatasında goll.

Sow bu maçta gol atar.

Umarım Tur atlarsınız.
  • Salzburg daha iyi oynadı ilk maç. Bu maç da golleri atıp hakettikleri turu alır diyorum.

Tamamen tarafsız bir bakış açısıyla yorum yaptım, turu Salzburg hakediyor şuan görünen o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: There and Back Again

Salzburg daha iyi oynadı ilk maç. Bu maç da golleri atıp hakettikleri turu alır diyorum.

Tamamen tarafsız bir bakış açısıyla yorum yaptım, turu Salzburg hakediyor şuan görünen o.

Bu maçtan sonra yazdıkların muhtemelen tam tersi çıkacak. Görünen o.

İlk yarıdaki kadronun bir daha çıkmayacağını varsayarsak, maçı rahat alırız.
  • İnşallah geçeriz turu Allah'ın izniyle. Ersun Hoca ilk turda elenip kötü başlarsa büyük baskı olur üzerinde ilerde.
  • ilk maçta bizim benfica ile karşılaşmamız geldi aklıma adamlar madara etti bizi.şimdi evimizdeyz benfica misali 3-4 atarız gibi geliyor
  • Galibiyet bekliyorum
  • Umarım bu kadro çıkar

• Taraftar desteği ateşliyor bu takımı. Tur atlarız.
  • Kazanarak yolumuza devam edeceğiz.
  • 4-1-4-1'i oynayamıyoruz 4-3-3 oynamamız lazım bence.
  • Red Bull'da Henry yokmuydu ?

??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Red Bull'da Henry yokmuydu ?

??

New York redbull bu.Amerika takımı.
  • quote:

??

Henry ABD ligi New York Red Bull'da oynuyor
  • inşallah turu gecıcek skoru alırsınız
  • quote:

??

Red Bull NY de Henry

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.