Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu Rövanş Maçı | Fenerbahçe SK - RB Salzburg [06.08.2013 • 21:45] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
4
Favori
25.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: herr18

Beyler lyon icin totem mi baslatsak ne dersiniz? herifler kac yildir ligue 1 de sampiyon dahi olamiyor. ben gercekten umitliyim ustelik gecmisin de hesabi var, hem intikamimizi alacagiz ki iyice sogudu artik aradan 8 yil gecmis dile kolay hem de gruplara kalacagiz. bir tasla 2 kus.

L Y Y OO N N
    L Y Y O O NN N
    L Y O O N N N
    L Y O O N NN
    LLLLLL Y OO N N

Totem girisimi basarisiz oldu neden boyle oldu ben de anlamadim. Gayet buyuk araliklarla basmistim yaziyi, daha tecrubeli arkadaslari bekliyoruz.

• Maçın 1080p arşivine ulaşacağım yeri pm ile alabilirmiyim? Bilen varsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Webber vettel ikilisi oynarsa yandınız çocuklar

Kaynamış arada ama çok güzel espri.
  • Vallahi helal olsun konudaki çoğu yorumu okudum, GS'li-FB'li-BJK'li kol kola maç izler gibi yorumlar atılmış. Bir tane bile trolleme yok. Güzel.
  • Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi takım statüsü bir garip.

GS direkt katılıyor. FB ya tek ön eleme oynamalı ve Seribaşı olmalı, yada 2 ön eleme oynasa bile son turda seribaşı olmalı.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim seribaşı olma durumu yada hangi torbada yer alacağın ülke şampiyonlar ligi statüsü ile yada ülke puanı ile ilgili değil takımın son yıllardaki avrupadaki puanı ile ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Vallahi helal olsun konudaki çoğu yorumu okudum, GS'li-FB'li-BJK'li kol kola maç izler gibi yorumlar atılmış. Bir tane bile trolleme yok. Güzel.

Yanlis okumussun veya silinmis postlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadlec'i niye almışlar anlamadım, Ziegler daha iyiydi. Ki senin yabancı sınırlaman var, en olmadık yere adam alıyorsun. Hasan Ali formayı alır ve bir daha vermez.

Yobo dayı bitmiş, okeye dönüyor. 2 maçtır inanılmaz isteksiz ve ürkek. Ayrılık söylentileri kötü vurmuş dayıyı, bence Egemen formayı alır dayıdan.

O paraya gelmesini hiç istemiyordum, son 2 maçta gösterdi ki Alper, M.Topuz vol2 olacak. Kesinlikle büyük takım oyuncusu değil. Elinde Salih varken kullanmıyorsun gidiyorsun dünya paraya transfer yapıyorsun!

Volkan, B.Alves ve M.Topal muhteşem oynadılar.

Lig başlamadan bari şu 6+0+4 olayı 6+4'e çevrilse de dünyanın parası tribünde maç izlemese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Vallahi helal olsun konudaki çoğu yorumu okudum, GS'li-FB'li-BJK'li kol kola maç izler gibi yorumlar atılmış. Bir tane bile trolleme yok. Güzel.

bir sürü vurduğun gol olsun Salburg'cular vardı burda maçtan önce önceki sayfalara bakmamışsın
  • LİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

Maçın 1080p arşivine ulaşacağım yeri pm ile alabilirmiyim? Bilen varsa?

henüz yok mu kimsede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

LİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİLLİYONNOYİL

• Lionu cat yapacaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf
    geçen sene son 16da schalkeyi eleyince schalke ıyy kaka gibi yorumlar yapıldı ballı kura çektiniz vs hemen bok atıldı maçtan önce 3 yersiniz sonrafa şalke ezik yok ya.
    Ben sadece kendi temennimi yazdım inş. Schalke ile oynayıp elenirsiniz

Yaş kaç bilader?
  • İyi kura beklemeyin derim en zoruna hazırlanın, sonra en zor takım çıkar mal gibi kalırız
  • kim şikayet etti link isteyenleri 5 tane uyarı almışım
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.