Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu Rövanş Maçı | Fenerbahçe SK - RB Salzburg [06.08.2013 • 21:45] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
4
Favori
25.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yönetimden teyit edilmiş bilgi: Fenerbahçe, Emenike'nin dışında bir yabancı futbolcu ile daha anlaştı.
  • Su anda en rahat Lyon gibi gorunuyor ki yine de cok kucumsememek lazim lisandro gomis etkili oyunculari var. Bunun disinda schalke ve ya arsenal gelirse cekismeli maclar olur gibime geliyor. Fakat kim cikar diye sorarsaniz benim tahminim icime dogan zenit olacak gibi. Sebebi de su hangi takima bir oyuncu gondersen onun yeni takimi senle eslesiyor cok ilginc. Ornegin fazla uzaga gitmeye gerek yok daha gecen sene emenikeyle eslestik. Bu sene ise zenit bize bruno'yu satti. Bircok ornegi var bu bahsettigimin. Umarim zenit degil de Lyon gelir. Su anda en iyi rakip Lyon gibi duruyor. Ayril da gel lion.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir forumda aktif kullanıcımısın (.gen.tr)
  • Hocam açık söyleyeyim ben lyon olsun istemiyorum o adamlar bizi bitiriyor yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Başka bir forumda aktif kullanıcımısın (.gen.tr)

Hayır bir tek bu forumu takip ediyorum

• haklısın hocam.

• fenerin rakibini açıklıyorum :

ŞALKE 04

ilk maç İstanbul'da: fb 1 - şalke 1
    ikinci maç Almanya'da: şalke 2 - fb 2

FENERE TEBRİKLER ŞAMPİYONLAR LİGİNDE

• Fenerbahçeye tebrikler..
  • Totem yaptık tuttu

Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu Rövanş Maçı | Fenerbahçe SK - RB Salzburg [06.08.2013 • 21:45]
  • Maçın yıldızı SELÇUK YULA!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

İnş. Schalke çekip 3 yersiniz

yav he he he
     Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu Rövanş Maçı | Fenerbahçe SK - RB Salzburg [06.08.2013 • 21:45]

• Yalnız maçın özetini seyrettim de o ne goller öyle, böyle golleri PES'te bile atamıyor insan her zaman

Tebrikler
  • Sen turk musun?

• Sen turk musun? @Brolaf

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Helal olsun.

aynen helal olsun, gfb ye de yazıklar olsun!!!
  • GFB'ye rağmen ısrarla ve bu sefer daha yüksek sesle direnişe selam çakan Fenerbahçe taraftarına helal olsun.
  • Tebrikler Fenerbahçe yolun açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gadabout

Hocam açık söyleyeyim ben lyon olsun istemiyorum o adamlar bizi bitiriyor yaaa

sen cok iddaa oynuyon galiba soyle lyon degil de milan mi gelsin schalke mi gelsin zenit mi gelsin? en iyi lyon duruyor iste. gecmisten kalma bir hesabimiz da var. hem bu sefer coupet, juninho, essien de yok super olacak selcuk da 11 de baslarsa bir bakmissin uzaktan yavas bir sut beles bir gol bu sefer yeriz lyonu sow'un adini duyunca kacacak delik ararlar zaten.

• 5 tane bildirim gelmiş bende diyorum ne oldu
    amacım trolleme değil beyler geçen sene son 16da schalkeyi eleyince schalke ıyy kaka gibi yorumlar yapıldı ballı kura çektiniz vs hemen bok atıldı maçtan önce 3 yersiniz sonrafa şalke ezik yok ya.
    Ben sadece kendi temennimi yazdım inş. Schalke ile oynayıp elenirsiniz
    Bügünkü galibiyetinize de kutlarım..
    Ve Türk müsün diyen olmuş ne alaka

• Beyler lyon icin totem mi baslatsak ne dersiniz? herifler kac yildir ligue 1 de sampiyon dahi olamiyor. ben gercekten umitliyim ustelik gecmisin de hesabi var, hem intikamimizi alacagiz ki iyice sogudu artik aradan 8 yil gecmis dile kolay hem de gruplara kalacagiz. bir tasla 2 kus.

L Y Y OO N N
    L Y Y O O NN N
    L Y O O N N N
    L Y O O N NN
    LLLLLL Y OO N N

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.