Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu Rövanş Maçı | Fenerbahçe SK - RB Salzburg [06.08.2013 • 21:45] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
4
Favori
25.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salzburg takımı inanılmaz organize idi ve hücum varyasyonlarını bir futbol sever olarak zevkle izledim.
    Volkan her zaman ki gibi müthiş işler yaptı.

Fenerbahçe'nin usta ayaklarla maçı kazandı ve hiç bir artı yön göremedim Fenerbahçe'de..
  • Fb 2. yarıda sahada yoktu resmen. muhtemel rakiplerin kasetlerini izleyip iyi analiz yapması lazım. yoksa geçemezler playoffu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Fb Tribünleri Gezi marşini okurken gençfbliler tribünü isliklamiş doğru mu ?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: flug

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CMKNTR

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alves defansta tarih yaziyor resmen.Gs li ergenler kendi bolumleronde hasretinden mok atmaya devam ediyor baya dert olmus iclerinde , yazik

neye hasretiz kardeş 2 senedir şampiyonuz clde çeyrek finale çıkmışız

Tipik gs li iste.lafi baska yerinden anladi.Alvese geldiginde laf edenler simdi hala kabullenemiyor performansini diyorum.tipi gs li oldugun icin normal lafi baska yere cevirmniz.

Hadi baska kapiya allahin provakatoru seni

bana provakatör diyene bak

nerden anlıcam lafı la sizin defansınız iyi olsaydı siz şampiyon olurdunuz sizin takımınız iyi olsa siz şampiyon olurdunuz neyinizi çekemicez la sizin

Lanlu lunlu konusma adam gibi konus.Senin karsinda arkadasin mi var terbiyesiz insan ? Sinirlendirmeyin aksam aksam.

Ben alvesin performansindna bahsediyorum sen gelmis samp olduk diyorsun.Resmn kel alaka bi yorum.kendi egoni tatmin etmen icin alaksiz bir yoru yapiuorsun.Alves 2 senedir bizdemiydi de konsuyosun ? Ayrica ben alvesin performansindan bahsediyorum ama anlayacak kapasite olmadigi icin sacma sapan yorumlarda bulunuyorsun

Gs li ergenler kendi bolumleronde hasretinden mok atmaya devam ediyor.

neye hasretiz söyle mesajı kıvırma

Ben kivirmam kendinle ya da baskasila karistirma beni.lafimin her daim arkasindayim.alves ilk geldiginde mok atanlar hala mok atmaya devam ediyorlar.cunku dedikleroi gibi cop olmadigini gorduler ve haksizligin verdigi bi hasret var.sadece oyuncu eksikligi anlamina gelmiyor o hasret merak etme.ayrica ergen deyince pek bi alindin hayirdir yoksa o mok atan ergenlerden misin sende ? Bu kadar alindigina gore onlardansin kesin

alındığımı nerden çıkardın

Damdan duswer gibi konuya atladin ve hala devam ediyorsun.kivirma bosuna anlasildi ne oldugun.bal gibide ustune alindin.neyse gecer bu ergen tavirlarin dert etme.hadi kafa sisirme daha fazla

!sTaNbLuE bu nicki gördükten sonra muhabbeti kesmen gerekirdi kardes zaten. adam !$t4nßLu€

He canim he.yasim 24 cok istiyorsan senle yuzyuze gorusup 2 muhabbet ederiz.o zaman anlarsin nasil sohbetim oldugunu.sanal alemde kisilik analizi yapan ustun zekaliya bak sen.gelmis rumuza bakarak yorum apiyor.saka gibi ya

Apaçilerle yüz yüze muhabbet yapmıyorum !$t4nßlU€

Anca boyle konusursun iste.kendini tarif etmene gerek yoktu.apaciligin beni ilgilendrmez

Ağlama apaçi gibi gözkırpmalar falan tam Dj !$t4nßlu€

Allahin ustun (!) zekalisi seni.rumuzdan kisilik analizi yapman zaten belli ediyor ne oldugunu.hadi cocuk apaci arkadaslarinla iyi eglenceler sana.gel tanisalim tani dememe ragmen hala bidi bidi otuyor burada.daha insan icine cikamayacak cesareti olmayan asosyal gelmis laf soyluyor.ironiye gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fabuloso

Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederim bir Galatasaraylı olarak. Bruno Alves nokta transfer, Mehmet Topal iki maçı da mükemmel oynadı, Moussa Sow bu lige gelen en kaliteli forvetlerden biri olduğunu bir kez daha ıspatladı. Ama Volkan bugün çok büyük oynadı, bence turun geçilmesinde en önemli pay Volkan'a ait.

Çoğunuzun bahsettiği ve gördüğü gibi, Fenerbahçe'nin çok eksiği var. Umarım play-off'a kadar Ersun Yanal gerekli müdahaleleri yapabilir. Artık Şampiyonlar Ligi'ne iki takımla katılmamız lazım ülke olarak. Bundan sonraki turlarda Bruno Alves ve Volkan bu kadar mükemmel oynamayabilirler.

Son olarak, 11 Ağustos için de başarılar şimdiden. Fakat o maç için objektif yorumum, kupayı Fenerbahçe'ye bırakmayacağımız yönünde. İyi forumlar herkese...

Keşke Tüm Rakip Takım Taraftarları Senin Gibi Olsaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Ulan bizim trollerden de fenerin trollerinden de gına geldi.Lan adamların eski futbolcusu ölmüş + ne olursa olsun milli özelliği olan bir maç.

Hala biz daha iyiyiz siz daha kötüsünüz.İnsan olun maçı izleyin yahu.

İşte gerçek taraftar. Teşekkürler dostum. Bu şekilde konuşarak alkışı hakettin.

• Heh iste tam istedigim seydi.kizinca kimin cakma polat ve apaci oldugunu belli ettin.Mesjimin 1 tanesinde bile atar olmamasina ragmen polatcilik vs diye hitapta bulundun.kendini belli ettim boylece.allahin asosyal ergni

• quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

Orijinalden alıntı: fabuloso

Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederim bir Galatasaraylı olarak. Bruno Alves nokta transfer, Mehmet Topal iki maçı da mükemmel oynadı, Moussa Sow bu lige gelen en kaliteli forvetlerden biri olduğunu bir kez daha ıspatladı. Ama Volkan bugün çok büyük oynadı, bence turun geçilmesinde en önemli pay Volkan'a ait.

Çoğunuzun bahsettiği ve gördüğü gibi, Fenerbahçe'nin çok eksiği var. Umarım play-off'a kadar Ersun Yanal gerekli müdahaleleri yapabilir. Artık Şampiyonlar Ligi'ne iki takımla katılmamız lazım ülke olarak. Bundan sonraki turlarda Bruno Alves ve Volkan bu kadar mükemmel oynamayabilirler.

Son olarak, 11 Ağustos için de başarılar şimdiden. Fakat o maç için objektif yorumum, kupayı Fenerbahçe'ye bırakmayacağımız yönünde. İyi forumlar herkese...

Keşke Tüm Rakip Takım Taraftarları Senin Gibi Olsaydı

Teşekkürler. Aslında birkaç yıl öncesine kadar ben de böyle düşünemiyordum. Biz içeride birbirimizi yedikçe elimize ne geçtiği ortada. Aramızdaki maçlarda elbette rekabet, sataşmalar olacak, ama söz konusu Avrupa maçlarıysa her şey bi' kenara bırakılabilmeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

/>
    />
    />
    />
    />

• İnş. Schalke çekip 3 yersiniz
  • İnsanligi senden mi ogrenecegim ? Sen kimsin ki bana insanlik ogreteceksin ? Benim lafim kendi bolumunuzde alvese hala bok atanlaraydi.damdan duser gibi konuya atlamasaydin anlardin yazilanlari.okullar bittikten sonra sizde troller mikrop gibi turedi birde gelmis trollukten bahsediyor.ne trollugumu gordunde konusuyosun burada ? Kendi trollerine bak ondan sonra bizimkilere laf edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

İnş. Schalke çekip 3 yersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Enion

Maçın adamı Mehmet Topal'dır. Busquets gibi oynadı koç

Ayrıca Baroni'nin bu takımda işi yok. Koşmuyor diye bu takımda Alex gibi bir teknik deha gönderildi ama bu Baroni saha içinde resmen kayıp ama yine oynatılıyor. İlk dakikalarda biraz koşuyor sonra Casper rolüne bürünüyor.

Bu takımda sağlam bi temizlik yapılmadıkça rahat rahat maç izliyecemeyez anlaşılan. Sow, Salih, Kuyt, Bruno, Gökhan, Egemen, Hasan, Stoch, Alper, Meireles, Emre, Caner ve Topal hariç geri kalan kısmın komple değişmesi lazım. Çünkü hepsi çöp.

Volkan!ı saymamışsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

İnş. Schalke çekip 3 yersiniz

Nickinin son 3 harfi

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

MUHTEMEL RAKİPLER

Arsenal

Lyon

Milan

Schalke

Zenit

lyon, milan ,shalke rahat eleriz
  • Ozet var mi ? Link lutfen

• Abi kaleyi bulan şut sayısı 3 atılan goller 3 :) Rakip daha iyiydi Fener turladı. Bu arada 3 golde çok iyiydi, tombalacı meirelesin ki çok çok iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.