Şimdi Ara

PES 2012'den tatmin sorunu yaşayan var mı ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Uzaktan şut sorunu var,bazuka gibi vurulmuyor nedense,11 daha iyi bu konuda bence

bak bunu unutmuşum..uzaktan şutlarda berbat..bi noktadan sonra artık uzaktan şut denemiyorum bile...

bu arada forumda pes2012 başlığı yok mu yoksa ben mi bulamadım..
  • 96 yılından beri çıkan her Pes (we) oyununu büyük bir hevesle alıyorum ve büyük bir zevkle de oynuyorum. Son 10 yıldır da oyunu orjinal alıyorum.bu güne kadar tek beğenmediğim oyun pes2011 olmuştur. bu süre zarfında pes 2010 oynadım.
    Geçen aylarda xbox versiyonunundan 2 adet sipariş verdim ve elime ulaştı. neden iki adet çünkü demosunu çok beğendim ve 2 tane olsun biri yedek dursun istedim. tabi oyun türkçe kutulu ve kitapçıklı olarak türk pes severlere büyük bir kıyak bu.
    Yukardaki arkadaşlar pes6 dan sonra çıkan oyunları oynayana pesçi demem demiş ama yorumu kendine. Sanki dünya üzerinde ki tek pes çi kendisi. Bir tek o anlıyor futbol oyunundan.
    İşin aslı bence Pes2012 bu güne kadar çıkmış en iyi Pes oyunudur. Kaleci hataları vardı ancak yama ile bir nebze düzeldi daha bir çok güncelleme gelir ve oyun kusursuza yaklaşır. Ben her akşam büyük bir zevk ile 3-4 tane maç yapıyorum ve stresimi atıyorum. Her oyunda olduğu gibi bunda da hatalar mevcut ama her hatayı da görmemeye çalışıyorum. Sonuçta oynarken bana haz veriyor önemli olan da bu zaten.
    Fifa Pes tartışmaları hiç bitmez aynı COD.MW. ve BFBC gibi.
    Siz hangisinden zevk alıyorsanız onu oynayın ama siz birini seviyorsunuz diye de diğerini kötülemeyin, oyunu henüz denememiş kişilere haksızlık yapmayın.
    Her sene Fifa yı da alıyorum oyun çok güzel eyvalla ama Pes kadar bana zevk vermiyor. Yine de her sene Fifa yı deniyorum. Fifa Pes ten üstün olabilir de olmayabilir de ancak bir Pes çi olarak iyisi ile kötüsü ile de zamanımı Pes ile değerlendiriyorum.
    Saygılar.

• ps1 zamanından beri oynarım pc'de de çok oynamışlıgım vardır. Her sene hem fifa hem pes i denerim. Bu senede pes'i xbox a aldım.
    Top player çok zor olmuş
    Paslar geçmiyor ama onlar çok güzel paslaşıyor.
    Defans sistemini kavramak Top player da oynıyanlar için zor, siz oyuncuyu kontrol etmeye çalışınca hata yapabiliyorsunuz.
    Com a karşı oynarken çok iyi çalım yıyorsunuz, teknik takımlara karşı oynadığınızda top çalmak çok zor olabiliyor topu çok iyi çekiyorlar sizi de defans hattından düşürüyorlar.

İlk başlarda çok zor gelebilir özellikle defans yaparken. Aynı zorluğu efsane olun modunda yaşamaya bilirsiniz mesela. Pratik yapmak lazım antreman modunda, oyununuz daha çok gelişeceğine eminim.

Online moduda daha hoş gibi, hiç karşılaşmadım ancak rakibiniz oyunda çıkınca sizde çıkmış kabul edilip kötü kullanıcı olarak işaretlene biliyormuşunuz bu olay birkaç kez olduğunda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.