Şimdi Ara

PES 2012'den tatmin sorunu yaşayan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pes 12 oynamaya basladım ama benı pek tatmın etmedi 2011'ede basta alışamayıp zorlanmıştım ama alışınca keyıflı olacagı bellıydı pes 12 den ben o elektriği alamadım ya siz ?:)

• Bu sene pes gercekten gecen seneye gore daha iyi ama hala benim gorusum fifa 12 su ana kadarki en iyi futbol oyunu.
    Sana sunu diyim arkadasim ben gercekten fifa hayraniyim ve 2 oyunu da cok uzun sure oynadim gercekten fifa cok daha iyi bi oyun. Hangi pes oynayan arkadasima solediysem fifa oyna daha iyi diye hepsinden ayni cevabi aldim: ben fifayi oynayamiyorum kotu oyun'' . Eger fifaya alisirsan gercekten ne kadar guzel bi oyun oldugunu goreceksin ve bidaha pesin yuzune bakmassin :D fifa dene pes tatmin etmediyse ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

Bu sene pes gercekten gecen seneye gore daha iyi ama hala benim gorusum fifa 12 su ana kadarki en iyi futbol oyunu.
    Sana sunu diyim arkadasim ben gercekten fifa hayraniyim ve 2 oyunu da cok uzun sure oynadim gercekten fifa cok daha iyi bi oyun. Hangi pes oynayan arkadasima solediysem fifa oyna daha iyi diye hepsinden ayni cevabi aldim: ben fifayi oynayamiyorum kotu oyun'' . Eger fifaya alisirsan gercekten ne kadar guzel bi oyun oldugunu goreceksin ve bidaha pesin yuzune bakmassin :D fifa dene pes tatmin etmediyse ;)
    Hiç beğenmedim. Pes 11 deki gibi uzaktan etkili hızlı şutlar yok. Ceza sahasından şut çekiyorum sanki topa değil gülleye vurmuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Hiç beğenmedim. Pes 11 deki gibi uzaktan etkili hızlı şutlar yok. Ceza sahasından şut çekiyorum sanki topa değil gülleye vurmuşum.

Alıntıları Göster
    Ben beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 17 Ekim 2011; 21:02:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Alıntıları Göster
    Şu an oynadığımız Pes filan değil kim ne derse desin.Nerde o eski Kcet zamanları.Oyun yapımcısı değişti geriye sadece adı kaldı.En son Pes Pes 6 idi.Devamı çöplükten ibaret.Eskiden en sevdiğim hayranı olduğum oyunu ne hale getirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Win River Win

Ben beğendim

nesini begendin ? bende begenmek istiyorumda bir yerde birsey mı atladım onu merek ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baronon

quote:

Ben beğendim

nesini begendin ? bende begenmek istiyorumda bir yerde birsey mı atladım onu merek ediyorum

Alıntıları Göster
    Ben beğenmedim valla.FIFA 12 oynamadım ama FIFA 11'deki serbestlik yok bence PES'te.

• quote:

quote:

Ben beğendim

Ben pes6 dan sonra çıkan hiç bir seriyi beğenmedim.Hep bu zamana kadar pes6 ile idare ettim.2008'i aldım 2009 2010 2011 bunları hiç ama hiç beğenmemiştim.Bu serileri beğenmeme sebebleri ise o eski pes'lerin bir türlü oynayışlarından eser olmayışı idi.Ama pes 2012 de oynayışı süper olmuş.Ha eksikleri varmı var şutlar biraz daha sert gidebilirdi mesela birde kalecilerin kurtarışları göze pek hoş gelmiyor açıkcası.Ama yinede tekrar ediyorum benim gibi eğer pes6 dan sonra çıkan serilerin hiç birini beğenmediyseniz,pes2012'yi alın oynayın derim ben.Kesin bu oyunu beğeneceksinizdir.

Birde Kusura bakmayınız ama pes6 dan sonra çıkan serileri oynayanlar benim gözümde iyi bir pesci değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 18 Ekim 2011; 10:24:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

quote:

Ben beğendim

Ben pes6 dan sonra çıkan hiç bir seriyi beğenmedim.Hep bu zamana kadar pes6 ile idare ettim.2008'i aldım 2009 2010 2011 bunları hiç ama hiç beğenmemiştim.Bu serileri beğenmeme sebebleri ise o eski pes'lerin bir türlü oynayışlarından eser olmayışı idi.Ama pes 2012 de oynayışı süper olmuş.Ha eksikleri varmı var şutlar biraz daha sert gidebilirdi mesela birde kalecilerin kurtarışları göze pek hoş gelmiyor açıkcası.Ama yinede tekrar ediyorum benim gibi eğer pes6 dan sonra çıkan serilerin hiç birini beğenmediyseniz,pes2012'yi alın oynayın derim ben.Kesin bu oyunu beğeneceksinizdir.

Birde Kusura bakmayınız ama pes6 dan sonra çıkan serileri oynayanlar benim gözümde iyi bir pesci değildir.

Alıntıları Göster
    Defansı hiç beğenmedim ben. Topu kapmak çok zor, kapsan da %90 faul oluyor. PES 5'de de böyleydi defans. Alışmak lazım tabii. Atak yapmak da çok kolay olmuş. Fileleri ve geçen seneki kamera açısını niye değiştirdiler anlamadım, illa güzel olan 1-2 şeyi kaldıracak Konami!

Benim gördüğüm eksiklikler bunlar. Defans sistemine alışılır, kolay ataklar da en yüksek zorluk seviyesiyle halledilir. Ama defansa alışmak için en zora getiremiyorum daha:)

• quote:

quote:

quote:

Ben beğendim

Aynı şekilde bende hala pes 6 oynuyordum.Ama her çıkan oyunuda denememezlik yapmıyordum.Bu yıl birde ümitsizce pes2012 deniyeyim dedim. Oyun oynanış dinamikleri pes 6 ya çok benziyor ben oldukça sevdim. SAdece 360 derece pas atabilme özelliğini kaldırmaları kötü olmuş

Birkaç eksik yanına rağmen, bence bu oyun kendini oynatır cinsten olmuş diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

quote:

Ben beğendim

Alıntıları Göster
    Böyle objektif yorumlar okuyuınca mutlu oluyorum ve oyunlar konusunda doğru bilgilere ulaşıyoruz.Ben yakın zamanda pes 2011 ile başladım kısa bir süre fifa 11 oynadım şu an xbox'da daha çok fifa 12 oynuyorum ama ara sırada pes açıyorum.

Önceki sene pes 2011'de kaleci hataları ve çok düz bir oynanış vardı tabi animasyonlarda kötüydü.Fifa ise daha yavaş oynanan animasyonları daha iyi kalecileri çok daha iyiydi.Bu sene fifa kendini riske atmış ki bu ne kadar iyi oyun üretmek istediklerini gösteriyor bence.Yoksa önceki oyuna biraz grafik biraz makyaş yaparak piyasaya sürebilirlerdi.Öyle yapmadılar.Ancak impact engine de bazen hatalar olsa da ben beğendim.Önümüzdeki yıl daha iyi olacağını düşünüyorum.Ancak şutlar ve top fiziğini beğenmedim.Pes 2012' de daha iyi ama 2011'de bence daha iyiydi.Ayrıca pes 2011 saha içi oyuncu fizikleri bence daha iyiydi.Fifanın animasyonları daha iyi ama nedense oyuncu yüzleri ve saha içi duruşları özellikle 11'de daha kötüydi.
    Sonuç olarak 2 oyunda daha iyi olmalıydı bence.Ama elimizdekilerle yetiniyoruz.Bazı şeyleri iyileştirirken bazılarını kötüleştiriyorlar acaba insanlar hep bir beklenti içinde olsun ve sonraki yıl oyunu alsın diye mi yapılıyor bilemiyorum.Şu an önümüzdeki yılın oyunu bile yapılmış olabilir :)

Pesi arkadaşlarla oynuyorum genelde fifayıda single evde takılıyorum :) Belki key alıp online sararım ama jtaglı cihaz olunca hangi birini oynayacağınızı şaşırıyorsunuz

• açıkcası bende pek tatmin olmadım. oyunun oynanabirliğinden çok başka yönleri biraz garip. mesela renkleri pek canlı bulmadım. kontrastlıgı düşük(lg 37LR tv kullandıgım halde) 11'e göre. şutlar çok yavaş. biraz fifa tarzına benzemiş sanki. açıkcası pek can alıcı bulmadım ve hayla 11 oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozan93

açıkcası bende pek tatmin olmadım. oyunun oynanabirliğinden çok başka yönleri biraz garip. mesela renkleri pek canlı bulmadım. kontrastlıgı düşük(lg 37LR tv kullandıgım halde) 11'e göre. şutlar çok yavaş. biraz fifa tarzına benzemiş sanki. açıkcası pek can alıcı bulmadım ve hayla 11 oynuyorum.

evet bu sorunu nasıl çözecegız renk ışık durumu karamsar bir hava yaratıyor oyunun görüntüsü bana bir enerji vermiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertozan93

açıkcası bende pek tatmin olmadım. oyunun oynanabirliğinden çok başka yönleri biraz garip. mesela renkleri pek canlı bulmadım. kontrastlıgı düşük(lg 37LR tv kullandıgım halde) 11'e göre. şutlar çok yavaş. biraz fifa tarzına benzemiş sanki. açıkcası pek can alıcı bulmadım ve hayla 11 oynuyorum.

evet bu sorunu nasıl çözecegız renk ışık durumu karamsar bir hava yaratıyor oyunun görüntüsü bana bir enerji vermiyor

Alıntıları Göster
    Katılıyorum.Özellikle gündüz maçlarında ışık ayarları çok kötü.Fifa 12'de ise ışık düzeyi abartı derecede fazla.Al birini vur ötekini :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Katılıyorum.Özellikle gündüz maçlarında ışık ayarları çok kötü.Fifa 12'de ise ışık düzeyi abartı derecede fazla.Al birini vur ötekini :)

Alıntıları Göster
    PES'i ilk çıktığı günden beri hatta Winning Eleven 2 olarak sürülen japonca serisinden beri oynuyorum. Fakat şöyle bir realist yorum yapmak gerekirse, çoğu PES oyuncusu gibi ben de PES 6'dan sonra PES'e dair içimdeki o heyecanı yitirmiş durumdayım. Eskiden her boşlukta, her fırsatta (hatta ve hatta TV'de izlediğim herhangi bir maçtan sonra aynı takımları alarak bile oynardım) oynadığım bu oyun gitti, yerine umarsızca sırf seriye devam edebilmek amacıyla aldığım bir dizi amaçsız futbol oyunu geldi.

PES 6'dan sonra futbol iştahımı Fifa serileriyle kapatmaya başladım ve hevesle ödemeyi sürdürdüğüm başta ek masraf olarak öngördüğüm Fifa'yı artık PES'ten bir hayli üstün olarak kabullendim. Fakat PES 2012'yi oynamamla tekrar o şatafatlı Konami ışığı beliriverdi gözümde. Artık her fırsatta Fifa müdavimi arkadaşlarıma söylediğim tek cümleyi size de aktaracağım. "Mutlaka bu oyuna şans verin." Evet arkadaşlar, bence yeni kamera açılarıyla, oynanış modeliyle, defans sistemiyle, grafik modellemeleriyle futbolun tadını doyasıya olmasa da o eski Winning serilerinde olduğu gibi büyük bir heyecanla yaşamanızı sağlayacaktır PES 2012. Önümüzdeki yıl tahtın tekrar eski sahibine devredileceğine dair inancım fazlasıyla kuvvetlendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

PES'i ilk çıktığı günden beri hatta Winning Eleven 2 olarak sürülen japonca serisinden beri oynuyorum. Fakat şöyle bir realist yorum yapmak gerekirse, çoğu PES oyuncusu gibi ben de PES 6'dan sonra PES'e dair içimdeki o heyecanı yitirmiş durumdayım. Eskiden her boşlukta, her fırsatta (hatta ve hatta TV'de izlediğim herhangi bir maçtan sonra aynı takımları alarak bile oynardım) oynadığım bu oyun gitti, yerine umarsızca sırf seriye devam edebilmek amacıyla aldığım bir dizi amaçsız futbol oyunu geldi.

PES 6'dan sonra futbol iştahımı Fifa serileriyle kapatmaya başladım ve hevesle ödemeyi sürdürdüğüm başta ek masraf olarak öngördüğüm Fifa'yı artık PES'ten bir hayli üstün olarak kabullendim. Fakat PES 2012'yi oynamamla tekrar o şatafatlı Konami ışığı beliriverdi gözümde. Artık her fırsatta Fifa müdavimi arkadaşlarıma söylediğim tek cümleyi size de aktaracağım. "Mutlaka bu oyuna şans verin." Evet arkadaşlar, bence yeni kamera açılarıyla, oynanış modeliyle, defans sistemiyle, grafik modellemeleriyle futbolun tadını doyasıya olmasa da o eski Winning serilerinde olduğu gibi büyük bir heyecanla yaşamanızı sağlayacaktır PES 2012. Önümüzdeki yıl tahtın tekrar eski sahibine devredileceğine dair inancım fazlasıyla kuvvetlendi.

Alıntıları Göster
    yanlız ben yavaş yavaş tatmin olmaya basladım defans olayını çözemedim ama biraz karambole defans oluyor

• quote:

yanlız ben yavaş yavaş tatmin olmaya basladım defans olayını çözemedim ama biraz karambole defans oluyor

Alıntıları Göster
    fifa 12, pes12 ye göre çok daha farklı bi boyutda futbl oyunu. artık pes e futbol oyunu diyesim bile gelmiyor.. çok büyük bi pes hayranıydım fakat bundan sonra fifa oynamaya karar verdim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BEN ONU BUNU BİLMEM BEN PES12 NİN FULL SÜRÜMÜNÜ HENÜZ OYNAMADIM XBOX DA ANCAK DEMOSUNU İNDRİDİM LİVE DAN.OYUN 1.78GB DI İNDİRİRKEN ÇOK HEYECAN YAPMIŞTIM (PES FAN IYDIM )İNDİRDİM.AÇTIM Bİ BAKTIM NE GÖREYİM AYNI TAS AYNI HAMAM HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YOK.FİFA 12 NİN DEMOSUNU İNDİRDİM 1.02GB DI GALİBA OYUNU OKADAR ÖZGÜRLEŞTİRMİŞLERKİ YENİ GRAFİK MOTORU İLE OYUNDA ÇALIM ATMAK KADAR ZEVK ALDIĞIM BİRŞEY DAHA YOK.ŞEHSEN ŞUANDA BENDE PES 2011 VAR LİVE DA HALADA YOĞUN OLARAK OYNUYORUM.PES12 11 İN ÜZERİNE HİÇBİRŞEY KOYAMAMIŞ.NEYDİ O ESKİ PS1 DEKİ JAPON LAR KONAMİNİN YAPTIĞI ISS LER FALAN.RESMEN HEYECAN YAPIYORDUM O BERBAT GÖRÜNTÜDE DAHİ,KENDİMİ SAHADA ZANNEDİYORDUM ANCAK PES BUNU KAYBETTİ ARTIK ŞUANDA FİFA ZAMANI...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

ARKADAŞLAR BEN ONU BUNU BİLMEM BEN PES12 NİN FULL SÜRÜMÜNÜ HENÜZ OYNAMADIM XBOX DA ANCAK DEMOSUNU İNDRİDİM LİVE DAN.OYUN 1.78GB DI İNDİRİRKEN ÇOK HEYECAN YAPMIŞTIM (PES FAN IYDIM )İNDİRDİM.AÇTIM Bİ BAKTIM NE GÖREYİM AYNI TAS AYNI HAMAM HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YOK.FİFA 12 NİN DEMOSUNU İNDİRDİM 1.02GB DI GALİBA OYUNU OKADAR ÖZGÜRLEŞTİRMİŞLERKİ YENİ GRAFİK MOTORU İLE OYUNDA ÇALIM ATMAK KADAR ZEVK ALDIĞIM BİRŞEY DAHA YOK.ŞEHSEN ŞUANDA BENDE PES 2011 VAR LİVE DA HALADA YOĞUN OLARAK OYNUYORUM.PES12 11 İN ÜZERİNE HİÇBİRŞEY KOYAMAMIŞ.NEYDİ O ESKİ PS1 DEKİ JAPON LAR KONAMİNİN YAPTIĞI ISS LER FALAN.RESMEN HEYECAN YAPIYORDUM O BERBAT GÖRÜNTÜDE DAHİ,KENDİMİ SAHADA ZANNEDİYORDUM ANCAK PES BUNU KAYBETTİ ARTIK ŞUANDA FİFA ZAMANI...

Alıntıları Göster
    paslar çok kalas. füze hızıyla giden top adamın ayağına gelince duruveriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: evren377

paslar çok kalas. füze hızıyla giden top adamın ayağına gelince duruveriyor.

Alıntıları Göster
    yenilik buysa malesef fark etmemişim pardon.ancak fifanın yaptığı yeniliğin yanında pes in yaptığı aynı malın farklı ambalajlısnı en az emek harcayıp en az maliyete kaçarak tekrar satışa sunmaktan başka birşey değil.Fifa gibi değiştirsin grafik motorunu da görelim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.