Bildirim
Pes 2012 İngiltere Ligi Lisans (İSTEK)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pesedit.com patch 2.7 var yükle. -
Pes edit patchler var pes edit.com da ordan en sonuncuyu indir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Microfix
Pes edit patchler var pes edit.com da ordan en sonuncuyu indir.
bende indirmek istedim ama versiyonunu mu ne bozuyormuş o yüzden indirmedim , bir sorun çıkmaz değil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: FTorres
quote:
bende indirmek istedim ama versiyonunu mu ne bozuyormuş o yüzden indirmedim , bir sorun çıkmaz değil mi ?
alakası yok.
torrent'te linkide mevcut hemen indirirsin zaten.
Pesedit.com patch 2.7 -
quote:
quote:
bende indirmek istedim ama versiyonunu mu ne bozuyormuş o yüzden indirmedim , bir sorun çıkmaz değil mi ?
Bak yada google şunu yaz:"pes 2012 spor toto super lig by ruben" yaz.Hem sportotonun takımlarıda var.Ankaragücünün bile forması lisanslı.Bundesliga ingiltere felan hep lisanslı.Formalarıda lisanslı. -
quote:
quote:
quote:
Bak yada google şunu yaz:"pes 2012 spor toto super lig by ruben" yaz.Hem sportotonun takımlarıda var.Ankaragücünün bile forması lisanslı.Bundesliga ingiltere felan hep lisanslı.Formalarıda lisanslı.
ondada oyuncuların yüzleri halledilmemiş sanırım :(
Neyse ben Pesedit 2.7 yi indiriyorum teşekkür ederim , arkadaşlarana önerdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X