Evet arkadaşlar burada Club Boss konusunda sohbet edebiliriz. Sorusu olanlar, kariyeri hakkında bilgi vermek isteyenler burada tartışabiliriz. Başlangıçta bir menajer işe başlıyor.Ancak menejeri değiştirme ve talimat verme gibi seçenekleriniz var.Ben Minanda'yı yeni menejer yaptım.Şampiyonlar ligi kupasını aldık Galatasarayı seçmiştim.Sabri en iyi defans Felipe Melo en iyi orta saha seçildi takımdan :) Baya geliştirdi Minanda takımı.
İsim: Berk Takım: Galatasaray Seviye: Orta Seviye Para:220.485.000 Euro
Sorunlarımızı bu konu altından çözmeye çalışabiliriz. Şimdi sıra sizde.
klup başkanı modunda antrenmanları kendimiz ayarlayabiliyormuyuz
quote:
Orijinalden alıntı: Fatozt
klup başkanı modunda antrenmanları kendimiz ayarlayabiliyormuyuz
Hayır.Tüm yetki menejerdedir.Ancak seçim odağı yada maçta oynatılmasını istediğiniz bir oyuncu için menejere talimat verebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: heroberk70
Hayır.Tüm yetki menejerdedir.Ancak seçim odağı yada maçta oynatılmasını istediğiniz bir oyuncu için menejere talimat verebilirsiniz.
Alıntıları Göster
sağolun teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Fatozt
sağolun teşekkürler
Alıntıları Göster
stad felan yaptırabiliyormuyuz? külübü satma yetkimiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Necochea
Alıntıları Göster
Kulüp başkanı modunda aslında fazladan hiçbirşey yok. Zaten son dakika yapılan bir mod olduğu bariz belli. 2013 için üzerine düşerler.
quote:
Orijinalden alıntı: lostplanetp
Kulüp başkanı modunda aslında fazladan hiçbirşey yok. Zaten son dakika yapılan bir mod olduğu bariz belli. 2013 için üzerine düşerler.
Alıntıları Göster
takımı şike yapmaya teşvik etsek x) aslında üzerinde durulsa neler çıkar var ya o modda.
quote:
takımı şike yapmaya teşvik etsek x) aslında üzerinde durulsa neler çıkar var ya o modda.
Alıntıları Göster
Hakemi satın alsak. Karşı takım oyuncularına para yedirsek oyuncunun özellerine göre kabul edip etmemesi gibi şeyler olsa. Soyunma odasına insek x)
quote:
stadı ilave içerikte yapabilirsin. kulup senin değilki satasın :)
quote:
doğru
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
quote:
doğru
Alıntıları Göster
bu mod nasıl açılıyor acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: GhostEagle
futbol yaşamında 3. seçenekte mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: ichigo85
quote:
teşekkür ederim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ichigo85
quote:
teşekkür ederim
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu modda kendi oyuncularımızı ben satıp veya kiralama listesine koyabilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: yulsh
arkadaşlar bu modda kendi oyuncularımızı ben satıp veya kiralama listesine koyabilirmiyim?
Hayır , sanırım.
quote:
keşke olsa
quote:
Orijinalden alıntı: Shaddar
quote:
keşke olsa
Alıntıları Göster
bu modda küçük takım zevk vermez geliştirseler güzel olur sponsor alsak formanın önüne ad yazdırma stad falan güzel olurdu şike falan :D
quote:
Alıntıları Göster
eevet
quote:
Orijinalden alıntı: masaüçyarımsaat
eevet
Alıntıları Göster
arkadaşlar bende galatasarayı aldım ama ben önce menajeri ostwault olması lazım onu seçtim ilk sezonu onunla tamamlayıp 2. sezon mınandayı getirdim oyuncularımın güzünde fırlama oldu savri 104 e kadar yükseldi hala devam ediyorum 3. sezon dayım ama bi türlü başarııyı yakalayamadım fransa da fransa kupasını aldım daha ama ne olcak bakalım merak la bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: kthysml
arkadaşlar bende galatasarayı aldım ama ben önce menajeri ostwault olması lazım onu seçtim ilk sezonu onunla tamamlayıp 2. sezon mınandayı getirdim oyuncularımın güzünde fırlama oldu savri 104 e kadar yükseldi hala devam ediyorum 3. sezon dayım ama bi türlü başarııyı yakalayamadım fransa da fransa kupasını aldım daha ama ne olcak bakalım merak la bekliyorum.
Alıntıları Göster
Aslında üzerinde çalışsalar çok iyi bir mod olabilirdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme