hepsi iyi güzelde şu lisans sorunları çözülse tadından yenmez
doğubank tan alın oyunları.orjinal oyunlar direk oraya geliyor çok daha iyi fiyatlara alabilirsiniz diğer mağazalar çok kar koyuyorlar
Ümit edin öyle türkçe spiker için sanki vahiy ile gelecek oyuna, deki gelmiycek biz ancak menüleri türkçeleştiririz de geç git
hack 1009 pese ii dıo ya koptum resmen
PES GERÇEKTEN FIFANIN ÇOK GERISINDE OLSADA DILIMIZI BUKADAR ÖNEMSEMESI SONSUZ SAYGIYI HAK EDIYOR HELAL OLSUN SANA PES
işe bakya grafikler pc de daha iyi oyun pc de daha ucuz :P
şu futbolcuların ışın hızıyla arkalarına dönmelerini hala düzeltmediler, bu oyundan bi çacık olmaz..
araldan nefret ediyorum ... bide şu ııııııı demeyi azalsa aral :)
fifa ps3 demi iyi yoksa pc demi daha iyi arkadaslar ben pc de oynuyacagım _?
Bu sene PS3 ile PC versiyonu aynı.
2011'in üstüne bişeler katabilmişlerse ne mutlu bize. Pes 2012 İndir'mek uzun sürer satın alıcam para mok zaten :)
bu oyun alınmaz sanki tr ligi olsa tr takımlarıyla surekli oynayan var artı peste turk takımları cok zayıf besiktastan ernts bile kel degil :D onem vermiyolar bence pes 11 oyleydi fifa akar pes bakar bu aral vicdansız ayıp be 180 tl bandrolsuz kacaklar 100-130 aralda 180 masallah pc zaten cd key olayı var 90 bide degil 40 pc fifa akar konsol ile aynı yaptık dediler bakalım
hocam afedersinz ama en önemli şeylere değinmemişsiniz röportajda.. tamam aral size bedava oyun sağlayabilir ama gidipte kimse 180 liraya pes yada fifa almıyor, almazda hocam.. yurt dışından kaçak yollarla gelen oyunların satın alınması en azından 100 kat fazladır.. neden bu fiyat politikasını hiç kimse sormuyor!!? klasik dolar kuru vs lerini bırakında hep siniz cebinize gireceğine birazda oyun severleri düşünün die nie kimse söylemiyor..
Abicim ben onu bunu bilmem bırakın pesmi fifamı tartışmasını zevkler ve renkler tartışılmaz. Valla 180 liraya oyun alacağıma üstüne bi 70 kağıt daha katar 250 liraya koyun alırım Bayramdada etini doya doya yerim :D :D Fiyat dediğiniz neki burda 4 tl pes :D :D :D
Onu bunu bırakında oyun gerçekten baya iyi olmuş pes 11 deki çoğu hatalarını düzeltişler bir arkadaş ışın hızıyla dönmek demiş bende dikkat ettim oynadım düzeltmişler adam zor dönüyor
müthiş keyifli bir oyun .bu sene ps kafelerin 1 numarası ben çok beğendim herkese tavsiye ederim.kendinizi zaman zaman sahada hissedeceğiniz gerçek bir futbol oyunu kutlarım.
xbox 360 türkçe ne zaman çıkacak,bilgisi olan var mı
bn oynadım pes12 yi çok keyif aldım kesinlikle bir önceki oyunla arasında çok fark var ama bu farlar olumlu yönde :D
eeeeeeeeee oyun içinde yer almakta eeeeeeeeeeee oyun çalım sistemiyle daha ii oldu eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oyuncu boş kouş yaptı eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee eeeeeeee defans oyuncusu yüksekse e eeeeeeeeeeeeee spiker olabilir eeeeeeeeeeeeeee evet eeeeeeeeeeeeee menejerlik modu eklendi eeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee