Şimdi Ara

PES 2012 online oyundan atma sorunu YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün internet üzerinden pes 2012 key aldım ve online moda giriş yaptım. Bi kaç maç yaptım herhangi bir sorun yoktu fakat bugün 2 ayrı sorun yaşıyorum. Bunlardan birincisi online moda girdikten sonra sık sık ''Bir Hata Oluştu'' uyarısı alıp normal ana ekrana otomatik geçiş yapması. İkincisi ise yine online menüdeyken yada oyun devam ederken ''Program Çalışmayı Durdurdu'' hatası alıp oyunun tamamen kapanması. Online oynamadan önce böyle kapanma sorunu kesinlikle yaşamamıştım. Hevesim kursağımda kaldı gerçekten. Yardımlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: irascible_87

Merhaba arkadaşlar dün internet üzerinden pes 2012 key aldım ve online moda giriş yaptım. Bi kaç maç yaptım herhangi bir sorun yoktu fakat bugün 2 ayrı sorun yaşıyorum. Bunlardan birincisi online moda girdikten sonra sık sık ''Bir Hata Oluştu'' uyarısı alıp normal ana ekrana otomatik geçiş yapması. İkincisi ise yine online menüdeyken yada oyun devam ederken ''Program Çalışmayı Durdurdu'' hatası alıp oyunun tamamen kapanması. Online oynamadan önce böyle kapanma sorunu kesinlikle yaşamamıştım. Hevesim kursağımda kaldı gerçekten. Yardımlarınızı bekliyorum..

crack değiştir düzelecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.